Alla inlägg den 27 juni 2013

Av Frida - 27 juni 2013 20:19

Hej hej.


At the moment spelar Paramore  i Sverige och jag är inte där. Förstår ni sorgen? Antagligen inte. Tröstade mig med glass och spelar musik. I stereon för en gångs skull. Känns som att jag varit i gång hela dagen och ända har jag inte gjort så väldigt mycket. Setat vid mitt pussel lite. La ut ett nytt för någon dag sedan. Mitt läsande har sjunkit ganska mycketpå senare tid. Är i en period där jag istället pusslar. Båda sakerna ska vara bra för minnet. Korsord också. Det är somrigt och trevligt. Inklusive att man blir bra på ord och det är bra för minnet. Köpte fyra pocket böcker idag. Tjocka och fina fyllda av ord. Fick en tygkasse på köpet. En fin sådan där jag kan ha mina böcker.


Lagade mat idag. Vem behöver Mc Donalds när man enkelt kan göra sina egna hamburgare? Mycket godare och förhoppningsvis nyttigare! Har hittat recept på världens godaste cole slaw. Bara att riva lite morot, skiva vitkål och blanda med turkisk yoghurt + lite salt och peppar. Jättegott! Funderat en hel del på de såkallde cheeseburgarna från Mc Donalds. Har aldrig ätit någon. Kommer förmodligen inte göra på ett bra tag heller. Kommit på att brödet är nog den enda delen jag gillar. Vet nu inte exakt vad det är på dem men: ketchup är bland det vidrigaste i hela matvärlden, senap nja, inlagd gurka kan gå vid rätt tillfälle vilket hambrugare inte är, lök är det ens med?, orange ost nej tack och till sist självaste burgaren som antagligen inte är någon höjdare. Har svårt för hamburgare. Kan gå om man köper frysta och steker dem själv eller gör allt från grunden. Men en köpt färdig lagad burgare går inte ner.


Pysslat med mina växter i växthuset. De mår bra och njuter av livet. Stoppat ner näringspinnar i tomaternas krukor så de ska bli glada och ploppa fram små frukter. Gurkorna är redan glada och växer fortare än jag hinner blinka. Sen har vi chilisarna som jag vill ska bli riktigt starka. Lite styrka vill jag i alla fall ha i dem.


Hai då.  

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards