Alla inlägg den 21 juni 2013

Av Frida - 21 juni 2013 21:29

Hej.


Nu kan du använda hashtaggar när du bloggar. Nej, nu tycker jag det här med hashtaggar har gått lite för långt. Okej att använda någon på twitter ibland men facebook, bloggar och överallt, nej tack! Idag är det midsommar och jag sitter här och skriver. Firar inte midsommar så mycket. Åt några ölkorvar och jordgubbar. Grillat med grekiskakryddor. Det enda som saknades var citronen. Ni som inte provat citron på grillat kött vet inte hur gott det faktiskt är! Ett tips. Hoppat studsmatta. Hoppar mer på mattan nu än jag gjorde när jag fick den. Vilket var ganska längesedan. Jag tänker inte växa ifrån min studsmatta. Pappa bjöd mig på black balsam och det var hemskt. Han visste inte riktigt vad det var men att det inte smakade gott var en sak som var säker. Igår tog jag av mig tröjan och fick se massa svarta prickar i naveln. Fästingar! Var första tanken men det var bara lite bränt popcronsmul som tagit sig ner i tröjan. Att vädret varit underbart idag tills molnen kom gjorde midsommaren lite finare än vad det brukar vara. Jag har animekväll och ser på Clannad. Den är bra och sorglig. Titta inte på den om ni vill se något glatt. Men annars kan ni titta. När man trycker på något och den kommer upp en C++ ruta känns det inte riktigt bra. Ni vanliga vet nog inte ens vad C++ är. Jag lovar att det är inget man behöver veta. 



Tycker vi ägnar den här kvällen åt att lyssna på en låt till alla anklebiters där ute. Om du är en anklebiter borde du känna det. Då kan du lyssna på låten och höra sanningen. Till sist, glad midsommar människor!


Haidå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards