Alla inlägg den 11 juni 2013

Av Frida - 11 juni 2013 20:36

Hallo!


Nu tänker jag blogga och berätta om studenten. Ber om ursäkt för att jag inte skrivit så mycket men det har inte blivit så bara. I fredags tog jag då studenten och det var fantastiskt. Fixade studentflaket med klassen kvällen innan och det blev vackert med utlösningar och att kemi är nästan lika roligt som sodoku. Man förstår inte riktigt om man inte gått i vår klass. Fint blev det i alla fall. Med massor av ballonger och björkar också. Drack champangefrukost med jordgubbar. Jordgubbarna var godast och champange är verkligen inte något för mig. Det var trevligt och fint ändå. Fick mackor av lärarna och det var verkligen otroligt snällt och fint det med. Hela studentdagen var väldigt fin. Fick mina betyg och är nöjd med dem. Åt den sista måltiden som var god- Sprang ut. Nej, gick ut. Det var lite lamt. Självaste utgånngen men allt annat var bra. Såg mig själv sticka upp på en skylt i folkmassan. Blev överväldigad med gosedjur, grattis och blommor. Åkte flak, sjöng och var glad. Åt för mycket god mat som mamma skapat och fick några presenter och ännu fler grattis och lycka till. Studentade hela natten och hade det studentigt och fint! Tackar solen för att den valde att lysa hela dagen och gjorde min student fantastisk. 


         

Det är viktigt att plåstra in i förebyggande syfte när man vet att skorna är opålitliga.

Det känns lite konstigt att ha tagit studenten. Att inte ha något säkert och tryggt att komma tillbaka till i höst. Att alla stunder med lärarna är över. Varje lektion med den klassen är slut. Minns fortfarande vad jag tänkte första dagen i ettan: hur ska jag stå ut med dessa personer i tre år? Då visste jag ju ingenting och där dömde jag verkligen efter första ögonkastet. Fel hade jag och det var tur. Den här klassen har nämligen varit den bästa jag någonsin gått i! Lärt mig så väldigt mycket under de här tre åren. Massor av mystiska mattegrejer och så men även mycket annat. Ångrar ingenting att jag valde teknik även om jag frågat mig själv många gånger: varför går jag teknik? Tcha, det har varit värt alla jobbiga stunder och nu börjar jag ett nytt kapitel. Just nu är jag kanske i någonslags mellanspel men i höst då börjar det nya kapitlet på riktigt. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards