Alla inlägg under april 2012

Av Frida - 21 april 2012 22:53

Hej hej.


Detta har varit en trökig lördag. Igen, var inte förra lördagen också tråkig? Natten mellan lördag och söndag. Infaller snart. Yap. Idag har jag spelat Zelda igen. Oj då. Roligt. Att bo i norrland med utsikt över en sjö, massor av skog runt om sig och 10 mil till närmaste granne, det tror jag inte riktigt är min grej. Visst, naturen är fin men. Ja det ska vara lagom blanding mellan natur och stad så är det toppen! Allting kan var fint på sitt eget sätt. Borde man gå och lägga sig? Kanske, fast om en stund. Tänk när man är 30. Bara 12 år kvar. Längtar lite till nästa helg. Vet inte riktigt varför. Fy. Salt och peppar chipsen var förresten godare idag än igår. Helt okej faktiskt. Nästan riktigt goda. Dagens vilja till: Frankrike på en cykel. Om det inte vore så kallt jämt skulle det vara perfekt cykeltid. I Frankrike är de väl åtminstone lite varmare än här. 


God natt. 

Av Frida - 20 april 2012 22:26

Hei hei!


Vad är det för väder? Blö sjö. Traskade så glatt hem genom en vägg av piskande små iskristaller idag. Mycket otrevligt. Om ni frågar mig, andra kanske tycker det är trevligt. Kort dag i skolan. Gilla på det. Tänkte skriva kört. Då hade det blivit som i kört bil men uttalet hade liksom varit som i gött. Kört. Varit lite deppigt idag. Efter skolan och provet har jag mysat inne med Zelda och en bok. Provet skall icke pratas om. Kan ha gått hur som hellst. Alla vägar öppna. Alla är värda lite disco ibland. Ska ha en trevlig helg. Känner åtminstone för det. Lite trött i ögat. Köpte pringles idag igen. Fick minsann inte lika många som förra veckan. Valde dess utom en smak som inte var så himla god. Rekomenderar inte Pringles salt&pepper. Köp hellre paprika eller hot&spicy i sånna fall. Vet ni vad jag vill? Sitta i ett pariserhjul i Göteborg. Dagens ställe att vilja till, Göteborg helt klart. Hade jag fortfarande varit 14 hade jag varit överlycklig för att Simple plan kommer till Peace&love och köpt biljett direkt. Fyra år försent är jag inte lika glad och vill hellre att det vore Paramore som skulle komma dit. Eller Mayday Parade men de är nog inte tillräckligt kända i Sverige. Drömmar i natten tappat bort sig i hatten. 


God natt! 

Av Frida - 19 april 2012 22:00

Hej hej!


Har varit ruskigt trött nästan hela dagen. Tröttheten har dock gått över lite nu när det är dags att sova snart. Hade endast två lektioner idag. Webbdesign där jag är klar med min sida. Sedan matte. Där emellan var jag på biblioteket och tittade i kokböcker. Älskar kokböcker, blir så lycklig av dem! Haha. Det är i alla fall något som är säkert att jag ska ha massor av kokböcker när jag fluttar hemifrån. Och laga massor av god mat som man inte får hemma nu. På tal om något annat så fyy vad trött jag är på facebook. Känns så uttjatat och trökigt. Nästan bara samma personer som skriver om samma saker hela tiden. Okej, riktigt så kanske det inte är men känns så ibland. Föredrar twitter framför facebook nuförtiden. Känns som att facebook är så insnöat på bara det här stället man bor och att man genom twitter får del av övriga världen också. Ja, i alla fall om man följer människor från andra delar av vår värld vilket jag gör. Imorgon är det äntligen fredag! och matteprov. Inte så pepp men det får väl gå ändå. Oroar mig mest inför radianer. Kanske lite tilläningar också. Och ororar mig att jag ska råka använda grader när det ska vara radianer och tvärt om. Ett varv är 360 grader. Ett varv är också 2π radianer. Det ni visste jag inte för några månader sedan. Igår lärde jag mig att en hästkraft är det samma som 736 watt. Kan ju vara bra att veta. Undrar vad som är bäst att veta lite om mycket eller att veta mycket om lite? Det ultimata måste i och för sig vara att veta mycket om mycket. Japp!


Haidå! 

Av Frida - 18 april 2012 21:09

Tjobbi!


Laxar i en saxask. God kväll alla folk. Sur som en citron. Nä. Dudududu. Mm. Är sugen på hotellfrukost. Sådär maffigt mycket gott. Har varit en trevlig dag. Lite sol ute. Det var på tiden! På tid att det bli sommar tycker jag. Känns som att jag har massor av prov som väntar kommande veckorna. Bara att bita ihop och se sommaren som väntar bakom hörnet. Har pluggat matte idag igen. Gick jättebra att räkna teknik också. Börjat läsa en ny bok. Inte bestämt mig riktigt vad jag tycker om den än. Lyssnar på någon riktigt jädra usel låt. Blää! Haha. Så dåligt att man skrattar. Inte så mycket att skriva. Livet rullar och går. Grodor och bananer. Vill åka till Paris eller vart som helst. Känns som att jag skriva att jag vill åka någonstans alldeles för ofta. Men det är helt enkelt känslorna i inret. I helgen hoppas jag på strålande sol så man kan gå ut och se på naturen lite. Det är trevligt även om jag inte är ett så stort fan av att vara i naturen. Eller inte skogen i alla fall. Den känns mest barrig och full av mygg. Bzz.


Haidå! 

Av Frida - 17 april 2012 21:19

Tjenna!


Dags att bli sommar nu va? Var en sådan där morgon imorse då man mest hade lust att dra täcket över huvudet igen och inte vakna förens träden fått löv. Pluggat matte idag. Lite halv dinmigt med vad det verkligen är prov på. Aja får väl se. Varit på biblioteket idag också. Blev besviken då den bok jag sökte var utlånad. Lånade en annan istället och en bok på engelska. Enbart för att vi lär läsa en bok på engelskan i skolan. Längtar till Grekland väldigt jättemycket. Ska bli underbart! Saffran. Vet ni vilka som är friska? Giporna. Nu kan jag skratta utan smärta och flina upp mig bäst jag vill. Hihihi. Inte varit så här bra på hela vintern. Över fyra månader gick jag runt med smärta i mungiporna. Fint. Men nu är de hela och friska igen och hoppas de får vara det nu. 


Tänker baka massor av bröd när jag flyttar hemifrån. Så gott med hembakat bröd och inte bara nå pågenpåse. Blir riktigt sur när det inte finns något bröd till frukost så man typ får ta en hårdmacka. Ugh. Gillar inte riktigt hårtbröd. Det är okej i nödfall som skolan men inte annars. Fastnar mest i tändera. En upptagen kantarell. 


Haidå. 

Av Frida - 16 april 2012 22:24

Hei.


Shittes frittes hinner inte skriva nu. God natt hoppas ni haft en bra dag och allt sånt. Det har jag. Va bra!


God natt! 

Av Frida - 15 april 2012 20:49

Hej hej.


En liten blå prick som lyser. En blå prick på kartan. Vilket land? Serbien. 37 videoklippsvisningar i Serbien de senaste 30 dagarna. 19 i Usa. Gillar stort att man kan titta visningsstatistik på youtube. Inte för att jag direkt är någon youtubare men blir ändå glad för varje visning. 91 visningar de senaste 30 dagarna och en delning i Peru. Alltid något. Kul att det går att se i alla fall. 


Har övat på fickparkering idag. Gick helt okej, rätt bra faktiskt. Imorgon är det skola. På tal om något helt annat. Har hänt någor med mellanslaget eller så är det jag som blivit slapp i fingret. Haha. Att jag skriver haha titt som tätt får ni stå ut med. Har pluggat matte också idag och planterat om mina tomater. Fina fina. Varit hos mormor och ätit kokosboll. Kan det bli mer mormor än kokosboll. Nej, kan det nog inte. Sån där kokosboll med bara kokos och skumfluff. Fått för mig att man åt sånna på 30-40 talet och att det är därför mormor gillar dem så mycket. Bra för själen mycket. 


 

Siri. I byrålådan.


Haidå! 

Av Frida - 14 april 2012 22:00

Hej hej. 


Snart slut på lovet. Eller slut är det ju redan eftersom det är vanlig helg nu bara. Gör ingeting att det är slut. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan. Har haft tråkigt de senaste dagarna. Antagligen därför. Tha! Har väl inte gjort så mycket idag. Pluggat lite matte. Fattar inte att det är prov nästa vecka. Tror inte jag kan någonting. Jo, det kan jag visst det egentligen. Måste bara plugga så att jag kan det bättre. 


Drömmar får man aldrig nog av eller? I alla fall inte bra drömmar. Var i New York i natt och förut en natt i veckan var jag i Paris. Inte helt fel va. Jo, det skulle varit på riktigt. Drömmar för dårar. Mm, kanske. 2 timmar. Två timmar. Papyrus. Det där är något man skriver när man inte har något bättre att skriva. Obehagligt utan fönster. Salt och peppar. Holm. Taj Mahal. Tasch Mahall. Är i stort behov av en hair cut. Klippa håret alltså. Hänger, slänger och ser allmänt bedrövligt ut. Juhu. Nojski pojski. Ost och lök hjärtan. Gott men längesedan man åt. Tänk nästa år. Längtar lite dit. Eller rätt så mycket. Hihihiha. 


Haidå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards