Alla inlägg den 8 april 2012

Av Frida - 8 april 2012 22:29

Hej!


Har varit ganska tråkig aöndag idag förutom kvällenb som blev riktigt bra! Det blev en spontan tur hem till Dennis och göra glass med honom och Rasmus. Fick för oss att vi skulle göra maränger också. De blev jättefina och goda. Glassen blev god den med. Och egen chokladsås blev det. Mums yumys! Varför köpa färdig gjort när men kan göra eget och veta precis vad de innehåller. Toppen! Annars har jagmest läst och spelat Zelda. Hela dagen faktiskt. Oj då. Haha. Men ja så blir det ibland. Bra bok och kul spel. Upptäckt att det är jättekul och gå runt och hitta alla små saker och hemligheter i Zelda när man spelar igenom det för andra gången. Första gången var det mest rädda Zelda så fort som möjligt och konma vidare! Nu är det mer ta det lugnt och samla rupies så man kan köpa powergems och nya delar till båten. Himla roligt faktiskt. 


Funderade lite igår. Kom fram till att saltvatten måste vara det ultimata bränslet istället för bensin. Tänk så mycket saltvatten det finns på jorden. Då skulle vi inte behöva vara rädda att det skulle ta slut. Dock blir nog inte djuren i haven så glada om vi tar deras vatten. Och det måste utvecklas en motor som gillar tanken att bara sluka vatten. Tror utvecvklingen ligger ganska långt ifrån att komma fram till någon sådan. Men förutom det tycker jag min idé var ganska bra. 


God natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards