Alla inlägg under november 2011

Av Frida - 11 november 2011 22:20

Tjosin.


Potatismos och korv. Usch! Ah. Har varit en bra glad fredag idag. Idrottsprovet gick väl helt okej, ganska bra hoppas jag. Tror det också. Igår skrev jag att jag inte hade varit speceillt effektiv. Idag känner jag tvärtom. Har varit ritkigt effektiv av mig idag. Det går bättre att räkna på förmiddagen än eftermiddagen, helt klart. Måste dock för det mesta göras på eftermiddagarna. Haha. Men ja eftersom det är tidig matte på fredagar gick det väldigt bra idag. Fysiken gick väl också rätt bra. Räknade sidan som skulle göras helt enkelt. Ha, teknik har mer fysik än NV. Innebär att vi snäppar före ett hack ibland. Har förresten börjat titta väldigt mycket på olika universitet/högskolor den senaste veckan. Finns lite som verkar intressant lär jag säga och det har nog väckts lite seriösa idéer runt framtiden tror jag. Ja, vi får väl se vart man befinner sig om två år. Kan bli spännande. 


Jag är törrrstigt. Törrstig så ärren knastrar i mun på mig. Nej inte ritkigt men nästan. Haha. Ska hitta på lite roliga saker den här helgen. Vad tänker jag inte berätta. Ska även plugga naturkunskap för nästa vecka är det prov. Prov hit och dit. Tralilia. Ska sjunga en sång för dig trallilalala. Ojojoj nu blev det POP!


Hairå.

Av Frida - 10 november 2011 21:18

Hai.


Lalala. Okaj. Ja. Haha. Mm. Inte så mycket att säga eller? Kan så vara. Varför känns det som att jag inte har gjort något idag? Ingenaning. Har egentligen gjort massor av saker. Fast det känns som att jag gjort mer efter skolan än i skolan. Okej, kanske inte varit min effektivaste skoldag idag. Mm. Kommer hela tiden tillbaka till det jag skrev igår. Man måste ge själv för att få något tillbaka. Så sant så sant. Glöm och dröm för nu minsann har jag blivit vrång. Bäst att passa sig för Frida då. Grr. Men kom ihåg: Never say never. Har haft den låten i huvudet idag. Vet inte varför men den har suttit där. Med The fray såklart, inte Justin Bieber. Usch. Gillar jag inte. Blev vresig en stund idag när jag kom hem. Kan tänka sig att vresigheten över samma sak exploderar om några dagar. Vi får verkligen hoppas att den inte gör det! Ta mig till havet och gör mig till kung. 


Tänka sig. Never, never, never, ever. Missade inte ett n där heller, nej. Grr. Är glad samtidigt som jag känner någon slags ilska. Inte bra. Kanske bästa att göra något åt saken? Eller finns det risk att allt blir värre då? Oj hjälp, bäst att hålla sig i skinnet tror jag. 


Hairå. 

Av Frida - 9 november 2011 20:55

Hai.


Idag är det onsdag. Höll på att skriva torsdag. Hugg hugg. Har väl varit ganska normal vanlig dag idag. Bestämde mig för vad jag ska göra som CAD:projekt. Det blir ett jättelitet bord man kan skruva på så fäller det ihop sig. Haha. Låter konmstigt men så är det. Blir nog lite små klurigt men vi hoppas väl på det bästa. Tog mig an idrotten sen också. Bara typ två dagar eller säger man en? till provet nu. Vill ha det överstökat fortast möjligt. Alltså på tal om något helt annat, pannkakor är så gott! Åt det idag. Barnsligt men gott. Haha. Ja. Tiden rullar på och jag har fortfarande inte sett en enda snöflinga denna höst. Huh. Men de kommer väl får vi hoppas!


Ge och ta. Man måste ge om man ska få något tillbaka. Gäller väl i de flesta situationer antar jag. Eller åtminstone väldigt många. Skaver vad man tager. Hare gott igelkott!


God natt. 

Av Frida - 8 november 2011 20:57

Hej.


Är en tröttmössa idag. Vill att det ska vara fredag så att idrottsprovet är över. Blösch. Måste så fort som möjligt bestämma mig för vad jag ska göra som projekt på CAD:en. Känns svårt, även om man har fått lite tips om vad som går att göra vet jag inte riktigt. Har startat med ett ''projekt'' på engelskan som nära kommer ta död på mig. Jädra engelska! Klippte av en halv centimeter av min lugg idag. Behövdes och hoppas det blev lite bättre nu. Eller det blev bättre tror jag i alla fall. Hihi. Tänker på joner och bikarbonat. Carbonatjon. CO3-. Kan det stämma? Kanske vet inte riktigt. Pluggade massa joner och grejer som glosor idag. Något som är säkert är att jag kan kolsyra. H2CO3. Siffrorna ska egentligen var nedsänkte och sådär men det går ikke här. Mm. Aa. Drös och sjö. Blåbär. Mums! Gillar blåbär faktiskt även om de är godare frysta än färska. Hihi. Ska hitta på något kul att göra nui tror jag!


God natt. 

Av Frida - 7 november 2011 20:19

Hei, hei!


Är igång med skolan igen nu. Rätt bra lär jag säga. Har inget speciellt att skriva idag. Holli holli. Oj hjälp hej hej! Har funderat lite det senaste dygnet. Sten det kan man heta och Pierre det kan man minnsan också heta men inte kan man heta stone eller. Okej, man kan säkert heta Stone men vad jag vet är det inte särskilt vanligt i Sverige. Råkade igår få reda på att pierre betyder sten på franska. Såklart vad annars? Frankrike dyker upp överallt nuförtiden. Det gjorde det säkert förut också bara det att jag börjat lägga märke till det nu. Lite onödigt babbel. Haha. Blir så ibland. Ganska trevligt egentligen. Jaa. Sweeetie. Clementin. 


Synd men Oktober 2010 är ett hopp i historien. I alla fall bland mina bilder. Har tyvärr tappat bort mappen med bilder därifrån. Har jag tur finns de i pappas dator om det blir nödfall!


Heheirå!

Av Frida - 6 november 2011 20:26

Haii.


Nopidop. Har helt okej söndag här. Dagen har varit ganska bra faktiskt. Inte så söndagig på något vis. Hade ju söndag igår så det jämnar helt enkelt ut sig. Ligger en tång här. Någon som vill ha sig ett nyp i fingret? Nähä nä synd. jag som hade hoppats på att få dela ut lite nyp. Vet ni vad jag åt idag? nae men det vet jag. Pepparkakor! Det närmar sig. Hihih. Så mycket jul det smakar av pepparkakor. Fantastiskt. Skola imorgon känns helt okejigt. Rätt skönt med skola igen tror jag. Samtidigt som jag avskyr att gå upp tidigt gillar jag det lite ibland. Fick för övrigt en konstig känsla imorse av att ha sovet väldigt bra. Jag brukar inte sova dåligt heller men imorse var det liksom waow vad bra jag har sovit inatt! Hihi. Aaaa. Trallala. Är gladig. Var ute och körde lite bil idag. Gick toppen! Känner mig inte riktigt lika rädd för rondeller längre vilket är väldigt positivt. 


Det är ganska många som tycker att fötter är äckligt. Inte jag. Jag gillar mina fötter. Visst, kan jag hålla med om att ett par instängda svettiga fötter kanske inte är det härligaste som finns. Men man kan ju ta hand om sina fötter väl så lovar jag att de egentligen inte är så hemska. Annars så tycker jag tungor är ganska hemska om vi ska fortsätta på kroppsdel temat. En stor slemmig snigel man har i munnen. Nej, hualigen. Haha. 


Sleep well, good night. 


Hairå. 

Av Frida - 5 november 2011 20:21

Hai.


Jaha, vad hittar man på en lördagkväll som denna då? Inget speciellt antar jag. Har varit tråkig lördagsöndag hela dagen. Har alltså med andra ord gått runt och haft söndagkänsla hela dagen. imorgon är det söndag på riktigt också. Känns onödigt. Hade lika gärna kunnat ta måndag direkt. Idag har jag som skrivet haft ganska tråkigt. Läste igenom idrottsboken i brist på annat. Läste lite annat också för den delen. Grå murrigt som vanligt ute vilket bidrar ännu mer till tråkighets känsla. Spelade Yatzy med mamma och förlorade. Inte roligt. När klockan var fyra kändes det som att den var minst halv sex i alla fall. Nae. Då satte jag mig spelade lite wii. Himla längesedan jag gjorde det. Roligt. Är ganska trött faktiskt trots att jag inte gjort någonting idag. Konstigt. 


Vill ni veta en sak? Bra. Om exakt sju veckor är det julafton! Hiihi. Mys. Ja, det innebär ju att det snart är jullov också. Vilket i sin tur innebär att det snart är sportlov. Och då är det ju nästan påsklov. Påsklov innebär ju som vi alla vet nästan sommarlov. Läste ni vad jag nyss läste? Snart är det sommar igen! Gillar vintern på sitt sätt men jag älskar sommaren. 


Hittade nyss en låt vid namn Black cat. Den var dock inte så bra. Synd, hade ju passat mig bra annars. Hihi. Lalalhihihaha. Halalala. Jaa. Ödlor. Tänk om man liksom kunde flyga. Till månen och så. Eller tänk om man var ett löv. Då kunde man flyga med vinden. Långt långt bort. Eller en snöflinga. Fast då var risken att man smälte på vägen. Inte så bra med andra ord. Fast å andra sidan är snöflingor himla fina så de gjorde nog inget. Jo, det skulle göra ont att smälta på vägen om man hade ett mål. Att aldrig nå fram. Fint. Drömma. Längta. Tänka. 


Hairå. 

Av Frida - 4 november 2011 20:18

Scholli olli!


Fredag och höstlovet är slut! Har ju visserligen helgen man är ledig på också men då är man ju alltid ledig. Idag har jag börjat med en ny bok. Bokgalning som vanligt. Gäller att passa på när man är ledig och inte har ritkgit lika mycket plugg som vanligt. En bra bok igen i alla fall. Har varit på hemköp också. Lite jobbigt att så fort man gpr in där tror folk att man letar efter mamma. Men så är inte fallet. Sen har jag fikat med Rasmus och Louise. Gott och kul med lite annan fika än donken. Haha. Riktigt kyligt att åka moppe nu också lär jag säga. Mm, känns att vintern är på ingång. åt Bragokex idag också. Har alltid tyckt att det är löjligt gott. Mycket godare än Ballerina som inte direkt är någon favorit hos mig. Och Mariekex. Haha. Finns det någon mer än små barn som verkligen tycker att Mariekex är gott? Nja, vet inte det ja. 


Vad jag inte gillar med november: grått, grått, grått. Alla fina löv har fallit av vilket gör det ännu gråare. Blött. Inte hela tiden men ofta. 

Vad jag gillar med november: Chans till första snön. Mörkt. Tycker det är ganska mysigt när det blir mörkt tidigt och man kan tända ljus och mysa sig. 


Mm. Får se vad man hittar på efter det här då. Försökte mig på Zelda idag. Har kört fast rejält. Försökte ta hjälp av youtube men inte går det för mig eller fast jag gör på exakt samma vis. Hm. Får komma på något annat helt enkelt.


Haiirååå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards