Alla inlägg under november 2011

Av Frida - 21 november 2011 20:42

Holihavo!


Jag är trött! Tror ögonen stannade kvar i sängen imorse. Har varit en okej dag i alla fall. Imorgon är det tisdag. Får se om jag klarar mig levande igenom den. Ojoj. Missta hissta sikken tur. Tänk om man var modig som en flygfisk. Vilket liv man hade haft då. Existerar ens flygfiskar? Det är en sådan där grej man aldrig riktigt försått. Precis som flygekorrar har jag heller aldrig förstått om de finns på riktigt eller inte. Nu är jag galen. Nae törs inte men skulle gärna vilja. Har jag velat länge. Tror aldrig jag kommer våga. Var på fin väg en gång men sedan halkade jag av vägen tror jag. Förra vintern. Haha. Lalalalila. Sleep well. Ska jag göra i natt. Önskar att det var den 16:e december. Behövs lite snö nu tycker jag. Flaxxi flaxx. Känner att jag babblar väldigt mycket idag. Vet inte vad jag ska skriva. Finns inte så mycket att skriva om. Jao. Klockan är redan nio. Ojoj. Tiden går fort. Snart jul. Jul, jul stårlande jul. Fint. 


Hairåå. 

Av Frida - 20 november 2011 20:33

Hej hej.


Här sitter jag igen. Gårdags kvällen spenderade jag med Louise och Rasmus. Lika trevligt som vanligt. Sjukligt halt igår också. Rekomenderar inte att åka moppe då. Hihi. Vill inte ha tisdag, men måste väl. Snart så hej hej! Först är det i alla fall måndag. Ser fram emot en sak imorgon. Vad ska inte berättas för en enda levande själ. Så sant som det är sant. Är det så man brukar säga? Vet inbte riktigt men kanske. Lyssnar Panic! at the Disco för att jag har blivit kär i dem. Verkligen kär. Hihi. Har haft en okej helg. Trök söndag idag med plugg och städning, trevlig kväll igår. Är sockertrött så det skriker om det. Åt för mycket choklad igår och åt nyss någon sötsliskig colaglass. Den var inte så god. Huu. Förresten är det livsfarligt att läsa bra böcker. Då dras man liksom till den bra boken istället för skolböckerna. Inte bra, inte bra. Haft lite den tendensen idag men tog mig i skinnet och pluggade både matte och fysik. Lagade mat också. Blev gott, mums, mums! Ska njuta klart av söndags kvällen nu. 


Hairå. 

Av Frida - 18 november 2011 22:51

Hei.


Nej, fy vad jag oroar mig. Det ordnar sig i slut ändan. Det måste det ju göra. Klart att det ordnar sig. Önskar bara att det kunde vara lite mer den 16:e december nu. 


Dagen har varit bra. Gillar vissa saker mer än andra. Försöker glömma bort en del. Vill aldrig att andra ska ta slut. Känner mig lite nere måste jag nog säga. Är inne i en liten period nu med oros känslor. Varför ens oroa sig? Jag brukar ju inte tillhöra den oroliga typen men den här gången. Ja, den här gången vet jag inte vad som hänt. 


Ska sova nu. Sova ut. En fin sömn och sedan vakna imorgon. Så bra, toppen!


Hejrå. 

Av Frida - 17 november 2011 20:23

Haaaaaaii.


Lalala. Hade en rejäl sovmorgon imorse. Första gången på länge jag hade sovmorgon. Härligt! Låg å götta mig i sängen ända till halv 10. Hihi. Pluggade lite matte innan jag gick till skolan. Gick helt okej. Traskade iväg till skolan. Började se någon film på engelskan. Hade svenska efter det. Varför känns det som att vi alltid gör samma sak på svenskan? Samma diskuterande hit och dit. Blö. Matte igen sedan och det gick också ganska bra. Sen gick jag hem igen. Haha. Kanske kommit på en lösning på problemet. Gör ett försök i helgen och hoppas verkligen det ger framgång. 


Torsdag innebär popcorn. Snart. Mums! Aa. Har en katt som heter Siri. Myspys. Skrev faktiskt lite på svenskan idag. Orden bara rann ur pennan. Toppen! Blev visserligen lite knäppt men vad gör det egentligen? Hihi. 


Hairå. 

Av Frida - 16 november 2011 20:32

Hei hei.


Dagen har varit hemsk. Inget mer behöver sägas om det förutom att det har vait en exakt lika pannkakig onsdag som det var i slutet av september också. Fy. 


För två årsedan var jag på Kap Verde. Två år! Känns inte som att det var så längesedan. Skulle inte ha något emot att åka dit igen. 


Jag är gödigt sugen på julgodis och crème brulée. Det senare har jag aldrig ätit men skulle gärna vilja testa. Ska göra massa goda efterrätter när jag flyttar hemmifrån. Sån där konstig grej jag vill göra då. Precis som att bryta ev en gurka på mitt bara för att känna hur det känns. Haha. Känner för att ställa mig och baka stora, maffiga cupcakes i helgen. Är väldigt i baka och greja kök grejer saker tankar idag märker jag. Blir lätt så när det inte gått bra i skolan. Bidragande faktor kan också vara att jag har varit fika sugen hela veckan. Kladdkaka, mums va gott! Jordgubspaj. Yums. Citronkrääääm. Mm. Har aldrig förut varit sugen på citronkräm förns den här veckan. Tårta med citronkärm. Mums! Julgodis. Chokladbollar. Knäck. Polkagrisar. Pannacotta. Italienskmaräng. Har jag heller aldrig ätit men finns en fin bild på det i en bok jag har. Chokladfondant! Också en grej jag ska göra när jag flyttar hemmifrån. Mums! Fiiiika! 


Grattis till pappa på födelsedagen! 


Hairå.

Av Frida - 15 november 2011 20:24

Hai hai.


Har varit en good gummisnodd dag. Förutom att jag blev lite sur på tekniken men annars bara bra. Inga datorer utom min egen verkar vilja sammarbeta med mig den här veckan. Jag har i alla fall ritat klart alla partfiler utom en, till mitt projekt. Endast skruven kvar. Kan bli intressant att se imorgon hur jag tar mig an den. Fasar verkligen inför assemblyfilen sen också. Måtten på de olika delarna kommer säkert inte stämma ihop för fem ören. Bara hoppas hoppas. Rekomenderar inte att chansmåtta om ni ritar en ritning någon gång. Haha. Fredagens idrottsprov gick i alla fall bra! Kan jag vara glad för. Tycker att kemi är roligt. Ingen annan verkar tycka det. Synd för det är faktiskt kul. Bara att jag är ensam om att ha insett det. Hihi. Hahahahhahahahahhahaha. AAAAAA. 


Oj. Ja. Har spårat ur lite lätt ibland idag också. Sånt som händer vissa dagar. Med spårat ur menas bara att det gått lite överstyr ibland. Som nyss. Haha. Vet ni? För ett årsedan var det vitt på marken den här dagen! och jag har fortfarande inte sett en enda snöflinga den här vinter. Dags att visa sig nu tycker jag! Jaja, vintern kan ju inte vara tidig alla år. 


Vissa saker blir man väldigt happy lucky av. Det är bra. Ja klart. 


Nine in the afternoon - Panic! at the Disco


Delar lite musik som gör mig glad. För att ni är värda det. Trillaliala. Okaj! Imorgon ska jag ha det bra. Även om det bara är en vanlig simpel onsdag. Vem har sagt att man inte får ha det lite bra på onsdagar? Ingen, vad jag vet. Hoppas ni också får en fin onsdag imorgon!


Hairå. 

Av Frida - 14 november 2011 20:30

Hai.


Sitter här, lyssnar musik och är trött. Har varit en upp och ner dag. Hade mer än gärna struntat i skoldagens sista lektion men men den var också tvungen att genomlidas. Inget gick som jag ville och slutade med sur Frida. Blev inte direkt bättre när man kommer hem och inser att mamma för första gången någonsin serverar tomatsoppa. Jag avskyr krossade tomater/passerade tomater/ketchup/tomatpuré. Usch, tomater är jättegott färska men så fort man gjort minsta lilla med dem är det inget gott längre. Fy. Mer sur Frida. Slutade med att jag stod framför spisen och lagade pulver minestronesoppa. Det var i alla fall helt okej. Sen pluggde jag NK och läste fysik fast jag inte alls hade lust. Men eftersom jag är som jag är tar jag mina studier på allvar och pluggar även om jag inte har lust alla gånger. 


Förresten ha inte på högsta volym när ni lyssnar med hörlurar! Man kan ha högt även om man inte har på högsta. Tänk på era stackars öron och att de ska genomlida ett helt liv med ljud. Om inte några av oss sänker snart kommer vi sluta som den döva generationen. Skriver bara det för era örons bästa och för att jag själv aldrig skulle klara av att ha högsta volym ens en liten stund. 


Hairå!

Av Frida - 13 november 2011 20:20

Hei.


Igår hade jag en toppen kväll med Rasmus och Louise. Vi spelade bowling. Längesedan man gjorde det sist. Haha. Det var i alla fall himla roligt! Blev en liten tur till donken sen också. Glassigt. Kallt som i graven att åka moppe. Kan jag lova. Sen såg vi på en film. Den var läskig men bra. Blir hemskt rädd bara det blir minsta lilla läskigt när det gäller film. Såg på Så mycket bättre. Gillar låten i det pogrammet. Hihi. Inte var det det minsta lilla läskigt heller. Sedan fick vi på något konstigt galet programm. Det var faktiskt roligt även om det var rejält äckligt också. Haha. Åt naturgodis för ett helt år också. Känndes det i alla fall som men känner nu att jag gärna skulle kunna äta lite till. Hehe. Då vet jag vad jag ska köpa om jag har lust att äta mycket. Köper jag bara vanligt lösgodis blir det ofta att jag tröttnar rätt snabbt av att det blir alldeles för sött. Så var dock inte fallet med gårdagens naturgodis. Samman fattar vi kvällen med ett ord så blir det helt klart toppen! 


Dagen idag har varit tråkig. Kan man förvänta sig något annat när det är söndag? Nej. Har pluggat lite. Lite matte och naturkunskap. Var hos mormor och morfar på farsdag fika. Gott. Gick runt en stund och höll på att dö av tråkig söndaghet. Swaziland. Ska åka till Swaziland och fånga grodor. Eller inte. Men skulle gärna vilja. Nä inte det heller. Måndag morgon hattar och ve. Ska hålla mig i skinnet. 


Hejrå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards