Alla inlägg under juni 2012

Av Frida - 10 juni 2012 23:02

Hejsan.


Mega trött och ska sova. Ätit massor av frukt så kommer pissa i sängen i natt. Nej, men känns som det. Är verkligen jättetrött. Zzz. Planterat och fixat med mina växter idag. Fin fint. 


God natt. 

Av Frida - 9 juni 2012 22:57

Haii!


Sommarlov! Äntligen kan man väl bara säga. Tror inte att jag hade klarat en vecka till i skolan. Nu ska jag njuta och ha det bra hela sommaren. Kommer bli en toppen sommar! Ska läsa massor av böcker. Har i alla fall massor av böcker jag vill läsa. Fick två stycken av mamma igår också. Tack så mycket, de får hamna på sommarens att läsa lista. Tack så mycket till mamma och pappa också som har betalat körkortet åt mig. Igår åkte jag min första tur utan övningsskylten där bak. Yehi. Tänkte lite idag. En sjättedel det låter ju inte som så mycket. Säger man två sjättedelar låter inte det heller som brutal mycket men det är ju faktiskt en hel tredjedel. En tredjedel är ju ganska mycket ändå. Något hel annat. Fresk. Det ordet har dykt upp överallt den senaste veckan. Visste från början inte var det var så tog min kära ordbok idag och slog upp det. En fresk är helt enkelt någon målning målad på en mur. Underligt att murmålningar dykt upp hela veckan. Lite ja. Det kom även efter uppslagningen i form av mural målning. Korsord är konstiga. Ibland i alla fall. Gillar att lösa korsord på sommaren. Det blir på något sätt som en ersättare när man inte har något plugg att tänka på. 


Myggsommaren har bara börjat. Blev lite lagomt anfallen idag. Gillar inte de små flygfäna. Urgel gurgel. Är det någon mer än jag om inte kan gurgla? Vilket fult ord. Gurgla. De gånger jag har försökt mig på det har det alltid slutat i hystersikt skratt och hostande. Gurggurg. Munharmonika. Fick frågan för ett tag sedan om jag inte ens spelar munharmonika. Hur många är duktiga på det? Hade en gång i tiden ett munspel. Om jag har det kvar så vet jag inte var men visst kan jag spela på det. Dock låter det inte så vackert men kan i alla fall! Om ett år är det student. Ska bli yperdyperdiper roligt. Ha en godig sommar allihop för det ska jag ha! 


Inte att förglömmas. Som en mygga under huden. 


Haidå! 

Av Frida - 7 juni 2012 21:38

Hej hej!


Nu mer så har jag körkort! Efter att ha gått runt och nervösat mig i flera dagar är det äntligen fixat. Nu tänker jag aldrig mer ta körkort. Aldrig. Jag är inte den som brukar bli nervös inför saker men uppkörning alltså. Man blir ju nervös bara av att höra ordet. Usch. Men nu är det över! Slipper köra runt med en skylt där bak och kan sätta mig och åka bara vart jag vill helt själv. Känns lite overkligt. Har inte riktigt förstått än tror jag. Mer idag så har jag varit i Avesta. Kört bil dit såklart. Gått runt och tänkt på uppkörningen hela dan. Nervösat och klippt gräset. Så kul det är när man kört typ fem var och tyckt det sett lite konstigt ut men tänker ändå att det är nog okej efter som maskrosorna försvinner, så kommer pappa springandes med en konstig min och fixar till något. Alla fem varv har jag alltså kört runt utan att den klippt riktigt. Åkte en moppe tur också. Man skall ikke glömma moppen bara för att det är tillåtet att köra bil själv nu. Gått en promenad/promenix/sväng/runda/tur också. Det är trevligt att gå när man har bra sällskap. Annars är det inte alls kul. Ätit jordgubbar med glass! Mums yums. Sommar. Imorgon blir det äntligen sommarlov! Den där projektplanen ligger någonstans i ryggen och skaver men vem orkar bry sigom den just nu? Inte jag. DEt får bli ett senare problem att ta tag i. Vet ni vad mitt problem är? Jo, problemet är att jag inte har några problem. Visst, något litet problem kanske man har men då är det bara något fjolligt. Fär väl se om jag hittar något annat problem. 


Haidå! 

Av Frida - 6 juni 2012 22:57

Heii!


Hur längesedan är det vi fick en dag helt utan regn egentligen? Flera veckor, känns det som. Orkar egentligen inte skriva något. Dagarna går, imorgon är det torsdag. Hua. Mm. Alltså ja. Är lite ur balan, för tillfället. Balansen har förhoppningsvis återställts imorgon kväll. Vill inte. Vill inte. Måste. Tänka blänka. Okej. Idag är det Sveriges nationaldag. Hola hala. Trevligt att vara ledig. Är ledig imorgon också då ingen lärare verkar vilja ha någon lektion. Har inte ro att skriva något just nu. Eller jo egentligen men nej. Ugh. Har spelat badminton idag. Det är ju riktigt kul! Igår var jag totalt jättetrött. I måndags också.Därför tog jag mig en rejäl sovmorgon imorse. Det var jag värd. Ja. Hoppas jag är glad imorgon. Det hoppas ni med va? Vad bra. Nu får det bli natta här. 


God natt! 

Av Frida - 4 juni 2012 21:35

Haii!


Morgonen började dåligt och dagen följde i dess spår. Kanske inte hela dagen men i alla fall en stund. Det allra första som hände imorse var att det bara var brus i radion. Gillar att vakna till radion men inte när det bara brusar. Använder det de pratar om som en slags klocka också. Inte bra egentligen för plötsligt en morgon är det någon förändring i programmen. Undrar om det verkligen är sant att brusningar är ett efter kling av big bang? Såg en komplicerad fysik film i skolan där de pratade om det, så antagligen. Efter den dåliga händelsen fanns det bara tunnbröd till frukost! Tunnbröd är gott ibland men man vill inte ha det hela tiden, och jag har fått lov att äta det flera veckor nu. Lovar, man vill inte ha en mamma som blivit tunnbrödgalen. Hoppas det går över snart. 


Har kört lite bil idag. Gick himla bra och nu tycker faktiskt jag att jag är värd ett körkort! Sen så har jag klippt mig. Äntligen! Färgat i lite slingor också. Ljusa slingor för att det är deppigt med mörkt på sommaren. Blev fint. Varit himlans trött också. Varit lika trött som jag var när jag la mig igår. Sömn hjälper alltså inte jämt. Verkar i alla fall inte så. På tal om något annat så gick kemiprovet toppen och det har hela kursen gjort! Gladig för det. Är jag inte nöjd så vet jag inte vad. Men det är jag! DEn som väntarpå något gott väntar aldrig för länge. Det är så sant så det finns inte. Studenten om ett år. Ska bli kul men först har vi trean att ta tag i! 


Hai då. 

Av Frida - 3 juni 2012 21:34

Tjenna! 


Söndag.Har varit med Rasmus och Louise och sett på Andra avenyn idag. Det var bra ju. Kommer ihåg när det gick på tv. Då gick tankarna: fy hur orkar folk se på det där? Nu när jag sett det själv är tankarna förändrade. Lagat mat har jag lyckats med också idag. För första gången önskade jag att spisen hade haft två sådana där stora plattor. Varför är det två små egentligen och inte två av varje? Kanske finns om man har en jättespis. Imorgon ska jag äntligen klippa av håret! Eller i alla fall en bit av det. Om ett halvår är det nästan jul och dags för julbord ige. Nae, fy. Tycker först att vi tar lite fint väder till skolavslutningen och framför allt sommarlovet! Snart är det tisdag. Ska bli kul så är det onsdag och nationaldag. Efter det torsdag och sen fredag och sommarlov. Längtar som en tok. Läst ut en bok. Haha. Tillbaks med lite rim. Nej men läst ut nästan två böcker den här helgen. Älskar sommar och boktider. När man inte har så mycket plugg som måste gå för. Har fortfarande inte skirivit projektplanen. Hmhm. Det kan ju inte vara första gången de har en elev som inte kommit på projektarbete eller? Så ovanligt kan det ju inte vara. Jappihapp. Hälsat på tomaterna i växthuset. De är fina, hade växt ganska mycket så ja det blir nog tomater i augusti! 


Hajdå! 

Av Frida - 2 juni 2012 22:39

Hai!


Sommar, sommar, sommar. Jo, pyttsan eller hur. En vecka till sommarlov och noll sommarkänsla. Känns ju bra. Eller inte. Spenderade gårdags kvällen med Dennis och Rasmus. Skulle se på film men dvd:spelarna i det här huset är ju som de är. Skunk. Blev helt sådär bara att vi la ett pussel istället. Kul att bara prata och ha det trevligt också tycker jag. Ska snart sova. Har varit en riktigt lång seg lördag. Har städat här så det är fint och odammigt. Kvällen har jag tillbringat med en skål chips och en mysig bok. Mysig bok innebär bra bok. En bok utan mord, monster och andra läskigheter. Alltså Kanada. Landet Kanada. Det verkar inte så roligt va? Har fått känslan av att båda natur och väder där är ganska likt Sverige. Inget för mig att besöka alltså. Som vill fly båda natur och temperatur när jag reser. Trots det fick jag en liten längt till Kanada nu. Polkagris skulle vara gott. En röd och vit polkagris. Varit fantastiskt förvirrad av mig idag. Började så fort jag skulle äta frukost och har hållt i sig hela dan. Inte bra. Antar att de förvirrade dagarna måste få finnas de också. 


Oj. Såg en musikvideo nyss nu. En video jag sett många gånger och först nu insåg jag det hmska ämnet den faktiskt handlar om. Världen är en hemsk plats att leva i. Frågan är om någon annan plats i universum är mindre hemsk? Inte glömma, bara vila. Det är vad jag ska göra under sommaren. Ska inte glömma all kunskap som åkt in i huvudet senaste året. Ska bara vila från den. 


Haidå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards