Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Frida - 21 juni 2012 22:20

Hejsan hejsan! 


Vet ni vad jag gjorde igår och idag igen? Solade och har blivit brun i skinnet. Äntligen lite sol! Min celligafon ligger här och skäms en aning. Han eller hon är sjuk tror jag. Tror föressten att det är en han. Känner det på mig. Imorgon är det midsommar afton. Så trevligt. Vet inte de ja. Sommar kan man fira hela sommaren. Hoppas i alla fall på lite fint väder!  Alltså jag gillar inte midsommar. Eller det är väl egentligen inget fel på det förutom att jag fått en bild förknippad med midsommar föreställande en full proppad bil, äckliga skrikande ungar och stressade stockholmare som ska till Dalarna. Jaja, firar det i alla fall med kära familj imorgon. Utan sill! Fy för mammas midsommarpresent från jobbet. En massa sillburkar! Fy urg. Lite annat trevligt i presenten också men sillen hade de kunnat skippa. Fast visst det ska ju vara sådan på midsommar. Plymigört och mosquitosommar. Läste ut en helt fantastisk, jättebra, underbar bok idag! Fint. Personlighet. En sådan är bra att ha. Där historien slutar? Nej. Snyft, snyft. Iris. Hon är flickan i ögat, en blomma och Siri åt fel håll. 


     

 


Där har ni lite bilder från trädgården. Vallmosar. De är så fina tycker jag. Och akleja. Tomaterna som vi hoppas sätter frukt till augusti. Tillsammans med de ledsna majsarna. Men nu har det ju faktiskt inte regnat på två dagar! Fantastiskt. 


Heidå! 


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards