Alla inlägg den 16 juni 2012

Av Frida - 16 juni 2012 23:21

Heeeej!! 


Det där kät överdrivet glatt men jag känner mig ganska glad så det gör inget! Det är ju bra att man är glad. Sitter här och lyssnar på förorten. Mamma har någon slags personalfest i vårat hus. Urk durk. Har därför varit isolerad här hela kvällen men är glad ändå. Igår var det grillkväll med några vänner som gällde. Jättekul och det blev gott också! Kol baguette, någon som är sugen? Haha. Toppen kväll igår i alla fall! Dagen innan då, blev det inget bloggande då heller? Tror inte det. Antagligen gjorde jag något annat. Jag vet vad, inte ni. Hihihi. Öst ner vatten från himmelen mest hela dagen, inte trevligt. Jag vill åka till England. England inte Storbritannien. Bristol och London. Vet ingenting om Bristol men vill dit och se hur det ser ut. På tal om Engigt land så tittade jag och mamma på fotboll för första gången någonsin igår. Såg slutet på andra halvlek tror jag. Sverige förlorade som ni säkert redan vet. Det var nog lika bra, vi vann ju faktiskt eurovision. I fotbollen tyckte jag spelarna mest stod still och gick lite fram och tillbaka. Hm. Har aldrig förstått mig på det där och kommer nog heller aldrig göra. 


Tandkräm. Låt oss prata lite om tandkräm. Det är något konstigt med min tandkrämstub nu. Eller det är öppningen som är konstig. Kommer bara som en liten smalmask på borsten. Haha. Kanske borde ta och göra något åt det. Föredrar ni Colgate eller Pepsodent. Jag tycker inte det spelar någon roll. Har man lätt för att tappa bort locket ska man nog köra med Colgate eftersom de har sådant där lock man bara viker upp. Gillar man däremot att tvätta locket ska man nog välja Pepsodent eftersom de har skruvlock och det finns risk att hela tuben blir vattenfylld om man försöker stoppa Colgate locket under kranen. Det vill man inte. Utspädd tandkräm borde ju bli ungefär som munskölj. Har aldrig testat munskölg. Är det tänkt att man ska gurgla det? Då är det nog inget för mig. Hoppas det går lika bra att bara ruska lite fram och tillbaka på kinderna också för någon gång ska jag testa!


Haidå.  

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards