Alla inlägg den 13 juni 2012

Av Frida - 13 juni 2012 23:05

Heooi!


Pillar naveln och äter morötter. Nej, det gör hon inte. Frida sitter och skriver. Inklusive lyssnar på musik som aldrig blir dålig. Skulle testa att lyssna på något men har glömt vad det hette. Sommaren är underbar. Behöver man säga mer? Även om det regnar och så ibland. Man kan träffa vänner när man vill hur som helst utan att behöva tänka på skolan. Man kan göra precis vad man vill och känner för. Det om något är ju underbart. Blev monsun regn idag. Tycker lite synd om mina majsar som står ute och blev helt piskade av regnet. De såg lite ledsna ut. Hoppas på sol nu för de vill majsarna ha! Ignorance is your new best friend. Längtar som en tok till en grej. Vad? The 4th Paramore album! Musiken jag kan lyssna på om och om och om och om igen utan att tröttna på. De har hängt med mig i fyra år nu och är fortfarande lika bra.


Skall sova. Drömt konstiga drömmar om greklandsresan då och då hela våren. Hanldar oftas om att vi är sena till fluget på något sätt och att jag inte hinner packa mitt handbagage. Ganska konstigt. Årgången är viktig för vinsmakaren bara så ni vet. När man hör ordet vinsmakare tänker man automatiskt på Carl-Jan Granqvist eller hur? Så ser man han sitta med finger spetserna och smaska till något dyrt vin. Hua. Slurk. Vill bada i ett salt hav nu och känna solen steka! Grill olja på en grill . Grsshhstssktt. Ni vet det där fräsande ljudet när man grillar. Fräser det ens när man grillar? Vet inte riktigt men det fräser i alla fall när man steker. Gillar att babbla på så här om ingenting. Egentligen är det ju massa innehåll men känns ganska babbligt. Lagade god mat idag jag aldrig gjort förut. Köttfärspaj med pizza influenser. Passepartout. Vem säger så? Visst har man hört passport en och annan gång när man åkt utomlands men passepartout. Långt och krångligt men man kan helt klart säga det. I alla fall enligt mitt korsords lexikon. Fullproppat med knasiga ord är det. Har ett fett myggbett på armen. Något större än en femkrona. Hua på det med. 


God natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards