Alla inlägg den 30 juni 2012

Av Frida - 30 juni 2012 23:01

Halloo!


Kringlor. Vart äter man de egentligen? Har aldrig sett någonstans i Sverige där man kan köpa sig en kringla. Vet inte en sriktigt om det är ett bröd eller en bulle? De enda kringlorna jag vet är de där som är som saltapinnar. Skulle i alla fall vilja testa att äta det någon gång. Idag dissar vi Icas utbud av tidningar. De hade inte den jag tänkt köpa och inte den mamma ville ha heller. Då blev det en diss där och OK istället. Det har ploppat fram en tomat i växthuset. Hihihiihiha. 

Alltså klotgrill. Skulle jag grilla i en sådan skulle jag bara fladdra runt med locket överallt och bränna mig uppifrån och ner. Det kan vi vara så säkra på. Tänkte lite igår. Nu förtiden är det för mycket av allt. För mycket bilar, för mycket godis, för mycket fett, för mycket foppatoffel, för mycket människor, för mycket flygplan. Flygresor.se tudududu. Den där reklamen, ni vet. I alla fall så, var det inte för mycket av något förr i tiden? Inte minsta lilla för mycket? 


Om jag vore kille så vet jag precis hur jag hade klippt håret! Vill vara kille ibland bara för att då skulle jag kunna ha den perfekta frisyren. Lovelilove. Så fint litet ord. Loveli. Ahhh. Ni måste få veta något läskigt. Gick runt lite i trädgården idag och fick syn på massor av små gröna larver på rosbuskarna. Plockade av allihop. Och la dem i handen. I början visst helt okej. Efter en stund: ahhhh de krälar runt. Skulle ta en bild men fick panik och sprang som en idiot ut och slängde iväg dem. Vad jag gjorde med larverna inne? Visade pappa. Hahah. JA inte normalt men ibland måste man vara lite onormal. 


  

Det är visst någon mer som vill på semester. Inte långt kvar. 


Haidå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards