Alla inlägg under mars 2012

Av Frida - 11 mars 2012 20:49

Hej hej hej hej!


Kunde inte få ett bättre slut på denna riktigt tråkiga Söndag! Övriga huset får fktiskt acceptera att jag sitter och sjunger lite för nu är jag glad. Har skrivit klart engelska uppsatsen idag. På tiden kan man ju säga men nu är det gjort. Toppen. Gjort några matte tal. Satt mest och tänkte på annat då. Räknade ett steg i talet, tänka blänka på annat, ett steg till med talet, tänka på annat. Höll på så en stund tills jag insåg att det är nog bättre att göta något annat om jag bara ska tänka på annat hela tiden. Det är det mest vettiga jag har gjort idag. Eller i och för sig blev det lite övningskörning också. Går bara bra att köra bil nuförtiden! Annars har jag mest setat hela dagen. Setat i min isolerade zon vilket innebär kökssoffan. De sjuka på övervåningen och vi som håller oss friska på undervåningen. Ska inte bli sjuk! Ska minnsan klara av att hålla mig borta från baciller och baskelusker även nu när de tagit sig in i huset jag bor i. Har läst ganska mycket idag. Blodläge. Olala. Spelat Zelda också. Har börjat om med det igen. Ganska kul fast man redan spelat igenom det. 


Nu är jag glad! Bra va? Såklart. Vissa saker lever man länge på. Igår var jag med goa vänner. Vi såg melodifestvalen. Rätt låt som vann i år igen. Bra att svenska folket börjat hålla med mig! Finalen är det enda med melodifestivalen som jag är intresserad av. De andra delarna tycker jag bara är joxit. Men finalen är kul när man får se vem som vinner! Har en riktig mördarnagel om det är någon som vill ha sig ett riv? Nähä. Om ni ångrar er så är det bara att säga till. Lyssnar på musik jag inte lyssnat på sen sexan-sjuan. Fina minnen som kommer fram ur gömmorna. Dagarna blir inte alltid ritkigt som man tänkt sig. Förresten jättekul att det gick så bra för Sverige i skidskytte VM idag! Det är lätt min favorit tv-sport. Slalom är också kul att se på. Gick fint för Sverige där med idag. Kvällarna blir inte heller alltid som man tänkt sig. Hade tänkte mig en kväll med Let's play blue super mario bros 3 på svenska men så blev det inte. Jo nu blir det så. Fick livstecken nyss från en saknad person. Då blir man alltid glad! Bra. 


God natt. 

Av Frida - 10 mars 2012 12:21

Hejji hejji.


Sitter här och är gladig. Har inget att göra så kan lika gärna skriva lite här. Eller okej jag borde städa. Ska gör adet snart. Sommar sommar! Än så länge denna lördag har jag pluggat lite matte och ätit frukost. Inte mycket. Igår var jag med Rasmus och Louise. Såg två bra filmer och hade trevlig fredagkväll. Titta ut och se vad vårigt och fint det är idag! Äntligen händer det något ute. Har vi väntat på länge länge. Passande att jag lyssnar på en låt om regn. Na, nu vill vi ju ha sol och fint. Vill baka något gott. Fast har inte alla ingridienser hemma. Depp. Får väl blir imorgon. Leva kvar i 2008. Det vill man inte. Eller vill du? Skulle behöva skriva klart engelskan men tänkte ta det imorgon när det ändå är söndag. Typisk söndagsgrej. Har nästan lite lust att gå ut. Första gången på länge. Vår tror jag är lite vårglad av mig idag. Hihi. Mm, annanas. Nu är det jag som ska ut! Ut och bara titta och se hur det ser ut där utanför fönstret. 

Hare gott, paprikaskott! 


Hairå. 

Av Frida - 8 mars 2012 20:13

Hej.


Har ingenting att göra. Eller okej jag sitter här vid datorn men trökar mest bara runt på olika sidor. Vet var jag kommer hamna tillslut. Ska i alla fall äta popcorn snart. Mums! Hihihi. Fick veta resultatet på NK provet igår. Det gick bra. Väldigt bra. Bästa någonsin tror jag. Blande de bästa i alla fall. Kört bil idag. Körlektion på körskolan för första gången. Gick bara bra! Dobidobi. Flaxxi. Total noll fantsi just nu. Beklagar. Är så jädra trött på tandläkarn så det är inte sant. Finns det någon gång de inte ändrar ens tid? Nä, knappt. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Så sant så sant. Nä vet ni vad nu blir det nog Youtube och lite Let's plays! 


Heirå. 

Av Frida - 7 mars 2012 20:24

Hiho! 


Onsdag lalalala. Idag har det nog varit kallaste dagen på hela vintern! Har i alla fall känts som det. Höll på att frysa sönder på vägen hem och hade det varit en meter till att gå hade mina öron trillat av. Sommar, skynda dig! Jjajajaj. Hihihi. Åt nyss en semla, gotti gott! Hörde någon öppna dörren nyss fast ingen klev in. Var nog inbillning. Hör sånna där saker ibland när jag lyssnar musik. Tjobu. När man drömmer om sådant man hade glömt och minnena blir skarpa igen. Lolololovar. Let's go! 


Vart är världen påväg egentligen? Förr kunda man ha ett kylskåp i 20 år. Nu kan man knappt ha en mobil i ett år. Okej, kylskåp och mobil var ganska två konstiga saker att jamföra, men ni fattar grejjen. Hoppas jag i alla fall. Orange och grön. Orange är en sådan där färg som i vissa stunder är väldigt fin och andra stunder vedervärdig. Gillar egentligen inte orange men ibland passar den väldigt bra på saker och ting. Ja, lite svårt att skriva när man har noll inspiration. Förbättras snart får vi hoppas. 


Hairå! 

Av Frida - 6 mars 2012 20:24

Hei hei!


Nu vill jag ha sommar och glass! Gammal hederlig GB glass. Blev så glad när jag såg att min favorit glass har återvänt. Den dubbla magnumen. Med först kolasås jox innan man kommer in till själva glassen. Mums! GB har en förmåga att alltid lyckas ta bort den glass jag gjort till min favorit så det var på tiden att en av favoriterna som försvann nu är tillbaka. Jorgubbar vore inte heller helt fel. Nyplockade, solvarma, söta jordgubbar! Har varit en kall tisdag idag. Visserligen solig och fin men kall. Eftersom vi fick lite vår värme förra veckan vill man ha mer nu. Orkar inte vänta på sommaren. Längtar till onsdag nu igen fast man inte ska göra det. Inte längta till onsdagar. Fast onsdagar, om de blir lyckade sådana, är veckans bästa skoldag. Förutom svenskan. Den hade man ju kunnat skippa. Alltså inget fel på svenska, det är bara inte så roligt. Daha! Ejjija. Lite trött tror jag. 


Hairå! 

Av Frida - 5 mars 2012 20:21

Hei!


Måndag. En helt vanlig sketen måndag. Snart är den över. Trevligt. Måndag är en sådan där dag man helst slipper men de ingår ju också i veckan så man har inget val. Har varit helt vanligt idag. Vet inte vad en radian är men har lärt mig räkna med det idag. Vet däremot vad en radie är. Tack och lov. Alltså jag blir tokig! Det jädra elementet har låtit, runnit och kluckat hela natten och håller fortfarande på. Jag vaknar på nätterna för det jädra ljudet. Måste göra något åt det fort. Pappa vet säkert vad man ska göra. Får vi hoppas i alla fall, annars flyttar jag in i något annat rum. Och det vill jag nog helst slippa. Kluck, kluck.Taha Har inte så mycket att skriva. Har en månad kvar som sjuttonåring. En månad kvar som icke myndig. Det gäller att njuta nu då hur man nu gör det? Någon som vet? Är väldigt sugen på att köpa en ny mobil. Men min funkar faktiskt så jag behöver egentligen ingen ny. Tänker ha den gamla kvar till jul i alla fall. Då har jag haft den i två år och borde kunna få unna mig en ny telefon. Bra. 


Hairå. 

Av Frida - 4 mars 2012 20:15

Hai!


Idag har jag skrivit engelska uppsats! Det var på tiden. Skjutit fram den ett bra tag. Som vanligt med engelska grejer. Inte värt att göra dem i tid. Eller kanske egentligen men aja. Taha. Har hunnit med att baka också. Det underligaste på länge, kladdiga knäckpuddingar hette receptet. Bytte ut dadlarna mot torkade aprikoser och de blev riktigt goda och doftade fantastiskt gott när de kom ut ur ugnen. Har nog aldrig förut bakat något som luktat så gott. Mums! Sett på skidor såklart också. Går ju inte att undvika en vasaloppssöndag. Dock är skidskytte snäppet roligare än vasalopp. Kul med medalj till Sverige. Och Frankrike på första plats. Rätt bra va? Klart. Ylli schylli. Imorgon är det skola igen. Har haft ett toppen lov och det ska som vanligt efter lov bli trevligt att komma igång med vardagen igen. Tycker av någon konstig anledning lite synd om kroppen när man är uppe länge och sover länge. Det fixar till sig när det är skola. Pling pling. För övrigt synd att skidsäsongen är slut. Blev inte så mycket åka i år men det som blev var toppen. 


Har ett boktips! Det var länge sedan men nu blir det ett sådant i alla fall. Läste igår ut Där regnbågen slutar. Jättebra bok som man helst inte vill lägga ifrån sig. Lättläst och lätt att ta till sig. Skrattar i ena stunden medan jag i nästa nästan gråter. Både rolig och sorglig alltså. Handlar om två bästa kompisar. Både som barn och vuxna. Låter kanske inte så bra men det är bra. Lovar. Rekomenderas. 


Hairå. 

Av Frida - 3 mars 2012 23:21

Heeiii!


Dash pompelash! Ska sitta uppe för länge idag bara för att det är sista kvällen på lovet man kan göra det. Och för att jag har hittat något som är himla un derhållande och har massa andra saker jag också vill göra. Och för att jag imorgon ska göra något riktigt jädra tråkigt. Och för att jag vill ligga och dra mig ritkigt jädra länge i sängen imorgon men borde gå upp tidigt så den tråkiga grejen blir avklarad snabbare och jag får mer tid att ha sista sportlovsdagen. Det här blev väldigt, väldigt automatiskt och konstigt men det får ni faktiskt ta och stå ut med för nu är det snart söndag och söndagar gillar vi inte!


Heiidå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards