Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Frida - 4 mars 2012 20:15

Hai!


Idag har jag skrivit engelska uppsats! Det var på tiden. Skjutit fram den ett bra tag. Som vanligt med engelska grejer. Inte värt att göra dem i tid. Eller kanske egentligen men aja. Taha. Har hunnit med att baka också. Det underligaste på länge, kladdiga knäckpuddingar hette receptet. Bytte ut dadlarna mot torkade aprikoser och de blev riktigt goda och doftade fantastiskt gott när de kom ut ur ugnen. Har nog aldrig förut bakat något som luktat så gott. Mums! Sett på skidor såklart också. Går ju inte att undvika en vasaloppssöndag. Dock är skidskytte snäppet roligare än vasalopp. Kul med medalj till Sverige. Och Frankrike på första plats. Rätt bra va? Klart. Ylli schylli. Imorgon är det skola igen. Har haft ett toppen lov och det ska som vanligt efter lov bli trevligt att komma igång med vardagen igen. Tycker av någon konstig anledning lite synd om kroppen när man är uppe länge och sover länge. Det fixar till sig när det är skola. Pling pling. För övrigt synd att skidsäsongen är slut. Blev inte så mycket åka i år men det som blev var toppen. 


Har ett boktips! Det var länge sedan men nu blir det ett sådant i alla fall. Läste igår ut Där regnbågen slutar. Jättebra bok som man helst inte vill lägga ifrån sig. Lättläst och lätt att ta till sig. Skrattar i ena stunden medan jag i nästa nästan gråter. Både rolig och sorglig alltså. Handlar om två bästa kompisar. Både som barn och vuxna. Låter kanske inte så bra men det är bra. Lovar. Rekomenderas. 


Hairå. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards