Alla inlägg under mars 2012

Av Frida - 20 mars 2012 20:42

Tjolli!


Idag slutade jag tidigt! Hade endast lite matte och teknik. Tekniken är inne i ett jobbiigt skede eller vad man ska säga. Är väldigt mastiga uppgifter som kräver mycket skrivande och tar ganska lång tid. Jaja var i alla fall inte sådär jättesvårt. Fram till idag. Hah. Ska ha plugg helg nu helgen som kommer så får ta att bli lite bättre på grafisk lösning då. Har hunnit med biblioteket idag. Lånade två böcker som vi hoppas är bra. Hittade en bok jag letat efter i flera månader. Då blir man lite glad i själen. Varitpå trafikskolan och testat mina teorikunksaper också. Gick bra. Toppen! Sedan har jag också fikat med Rasmus och Louise. Glassigottgott! Det var dagen det. Vad kort det blir nuförtiden. Vill skriva längre men har inte så många ord i mig. Blev rejält deppig imorse när det var vitt på marken. Uhä för snö nu! Snö hör hemma från november till kanske februari. Tur i alla fall att det var bort smällt efter en ynka stund. Taha. Vissa stunder längtar jag jättemycket till tiden efter studenten andra stunder vill jag aldrig att gymnasiet ska ta slut. Hur som hellst så kommer gymnasiet att ha varit en väldigt bra tid i mitt liv! I alla fall hittills och vi hoppas väl att det fortsätter så. Har endast två veckor kvar som 17 åring nu. Holli holli!


Hairå. 

Av Frida - 19 mars 2012 20:24

Ojli hojli!


Är måndagstrött och lyssnar på musik på annat språk än svenska och engelska för en gångs skull. Har varit en ganska vanlig bra måndag. Skulle skriva något här men har såklart glömd vad nu. Aja, det var nog inte så viktigt efter som jag glömt det. Jadu. Är en sådan där dag när fingrarna har för mågan att hamna på andra tangenter än vad som var tänkt. Läste ut en bok igår. Blodläge. Ganska bra emellanåt. Seg i starten men sedan bra. Utspelar sig på Öland. Tolihaloli. Tha! Visstere. I alla fall ganska bra bok som får 3/5 i betyg. Ska ta benen och flyga någonstans. Hoppa ner där jag vill och bara leva! Tänk om man kunde flyga. Det skulle vara fantastiskt ju. Alltså flyga utan flygplan. Nog tur att vi inte kan det. Annars skulle folk flyga runt som galningar och man visste aldrig vad man hade varandra. Toliho. Juhu. Kololi. 


Hai då!!!

Av Frida - 18 mars 2012 20:48

Hai.


Varför skrev jag igår att det hade varit surig söndag? Det är ju idag det är söndag, igårvar det lördag. Den här dagen har i alla fall inte varit surig. Steg upp i morse med en positiv tanke. Då blir dagen också bättre. Även om pappa väkte mig med att vara ute med motorsågen. Idag har jag kört bil igen. Till Norberg och tillbaks. Ätit en bakelse har jag också gjort. Konstaterat att jag inte är så förtjust i bakelser. Bullar och kakor är mycket goadre! Grädden jag inte uppskattar. Baka en kaka har jag också hunnit med. Mississippi kaka blev det idag. Med choklad, mums mums! Sen har jag träffat Louise och Rasmus. Åt glass i vår solen. Så fint att det är vår igen! Gillar förresten riktigt mycket att cykla. Utmärkt sätt att ta sig fram på. Går relativt fort, man får motion och miljövänligt! Toppen med andra ord! Ska försöka börja cykla så mycket som möjligt tror jag. Haha, fint när jag håller på att ta körkort också. Man aja det vill jag ha så snabbt som möjligt så ja sen då. Men ska minsann köra bil också. Imorgon är det ny vecka. Snart påsklov. Var total förvirrad när jag gick hem i fredags. Glömde miniräknaren i skolan. Glömde kemiböckerna också. Vilket resulterade i att jag inte kunnat plugga den här helgen. Synd för det hade behövts. Aja får ta igen det nästa helg och i vecka. 


Haj baj! 

Av Frida - 17 mars 2012 21:40

Hei.


Idag har det varit jädra tråkig och surig söndag. Vet inte varför men jag har varit sur idag. Har inte gjort något kul heller och är trött. Blusch lördag helt enkelt. Spelat mario, det är det enda bra. Och övningskört är väl också bra antar jag. Inget annat. Längtat till Grekland mer än någonsin och sett på gokväll lördag. Vilket inte var bra för Franlrike suget. Tah! Lyssnar på sommarmusik så kanske jag blir lite gladare. Hoppas morgondagen blir bättre. Då ska jag baka. Minsann att jag ska! Har ett gammal hederligt PC cd-rom spel ligger här. Det bara väntar på att jag ska testa. Kanske kan bli nu snart om det har tur. Hoppas ni allihop haft en bra lördag i alla fall! 


Heirå! 

Av Frida - 15 mars 2012 21:28

Hei hei!


Har fått väldig lust att prova på och tågluffa. Haha. Verkar hel najs ju! Tror jag ska prova på det nästa sommar. Alltså sommaren 2013. Om man får något resesällskap. Kanske inte så kul att åka själv. Om det inte blir tågluffa nästa sommar åker jag i alla fall till Frankrike! Vill så himla mycket dit. Ska spara vart enda extra öre jag har så det blir möjligt att resa. Har mys kväll här för mig själv. Med popcorn, bra musik och trevligt runt tittande vid datorn. Det är mys för mig. Vill ha påsklov eller egentligen sommarlov men påsklov kommer ju i mellan så varför inte. Är glad citron. Icke sur. Å, önskar att det i alla fall vore fredag så man kunde sitta uppe lite längre. Men nej nej det får jag göra imorgon istället. Nu ska jag faktiskt borsta gaddarna och sedan se ett avsnitt Ultimate mario bros 3. Den nya let's playen jag ser på. Tittade klart på den andra och har snart läst ut en bok. Det ni!


Go natt! 

Av Frida - 14 mars 2012 20:32

Hei.


Djing doo doo. Har varit en upp och ner dag. Varit sur titt som tätt. Orkar inte med världens tråkigaste fysiklabb som ska göras utanför lektionstid. Inte mitt fel om det blir hel galet. Är inge bra på fysik och centripetalkrafter. Blev ultra sur och irriterad på slutet av tekniken. Satt i ganska länge. Lyckades för en gångs skull behärksa armarna. Inga fula gubbar, sönder rivna sidor eller någonting i matteblocket. Men de var nära ett tag. Har tjockat ihop med prov vecak innan påsklovet också. Sicken överraskning. Eller inte. Har haft och har några veckor nu utan prov så ska det självklart tjocka ihop sig vid lovet. Att lärarna aldrig kan sprida ut sig! Någon som vill ha lite nagelströssel? Nä tror inte det. Men ååh va drygt. Måste skaffa nytt virusskydd till datorn också. Vet att man kan ladda ner gratis program. Tycker inte det känns så säkert tänker dock inte lägga typ 600 på ett års antivirus. Får väl önska mig det i artonårspresent. Jättekul. Fy nu är jag butter och sur igen. 


Stjärnorna är intressant. Planeterna också. Och framförallt månen! Tror helt eneklt jag är ganska fascinerad av rymden. Tänk att det är samma stjärnor om man står med näsan upp i Sverige som om man gör det i Frankrike. Häftigt. Inte samma om man står med den upp i Australien dock. Men det är ju en annan sak. 


Baj haj. 

Av Frida - 13 mars 2012 21:23

Hej hej.


Jag har valt ett för komplicerat lösenord till bloggen. Försökte tre gånger nyss utan att det blev rätt.Blev orolig att någon gått in och ändrat. Tack och lov gick det på fjärde försöket. Tisdag. Rätt vanlig dag. Har varit på donken för första gången på jättelänge. Ett ställe man är mer på på sommaren. I alla fall trevligt med fika! Köpt något mycket bra också. Bästa på länge. Falla falla fall. Loooji. Jadu. Är ganska trött. På tal om något annat gillar jag namnet Stella. Har funnits med på listan fina tjej namn ganska länge för mig. Inte bara för kronprinsessans barn. Gillar Stella mer än Estelle också. På något sätt tycker jag att Ingrid är jättefint också. Världens tant namn men det är så fint bara. Flora är också fint. Om jag inte hette Frida hade jag nog velat heta Flora. Bara flicknamn. Vet inte något pojknamn jag tycker är sådär riktigt fint. Jo Alexis är fint. Vet dock inte riktigt om det är ett tjej eller killnamn. Söker man bilder på google kommer det nästan bara upp tjejer. Wikipedia säger dock att det är ett mansnamn. Får väl anta att man kan heta det både som kille och tjej. Förut gillade jag namnen Filip och Jesper mycket också. Men nja vet inte riktigt längre eller Filip är i och för sig ganska fint. Jahaja. Lite namn snack sådär. 


Hairå. 

Av Frida - 12 mars 2012 20:24

Hej svejs!


Måndag, måndag. Har varit en normal måndag det här med jättefint vår väder. Det gillar vi! En komet. Det skulle vara jättehäftigt att se en komet. Vet inte varför jag skulle vilja se en sådan, det skulle vara häftigt bara. Får väl vänta tills jag är 68 och har chansen att se Helleys komet. Det är sånt vi ägnar oss åt på fysiklektionerna. Räknar ut när kometer ska passera jorden nästa gång och leker med leksaks flygplan. Jadu. Annars har det inte hänt något speciellt idag. Det rycker i min tumme, har gjort hela helgen och gör fortfarande. Ni vet sådant där nervryck man kan få ibland. Ojojioj. Sockerkantareller. Gulligt ord. Ja. Tror inte det är någon bra kombination men man vet ju aldrig. Taha. Gul citron. Jaja. Haha.


Heidå! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards