Alla inlägg under april 2013

Av Frida - 18 april 2013 21:51

Hejsi hej.


Tittar på något man blir glad av. Varit moloken idag så det passar bra. Lucky star. Det är gulligt och kanske inte min stil men man måste ju utvecklas och hitta nya saker man gillar. Ganska värdelös skoldag det här. Skrev klart om buddhismen. Tyckte bättre om den religionen igår än jag gör idag. Är så fruktansvärt sugen på marmeladtoast. Fastän jag inte gillar marmelad. Förstår inte varför jag inte åt det när jag var i England. Suget hade helt enkelt inte infunnit sig då. Flikarna där uppe. De där internetflikarna. Där får det inte vara oordning. Har dem alltid på samma sätt. En arm och ett arvode. Människor från andra länder går runt och tänker på ett annat språk. Det det är en konstig tanke även om det är helt naturligt. Hytt hytt. Stärkelsen vill man inte ha. Ett problem jag har är att när något börjar ta slut slutar jag använda det. Vad är det för mening med det? Resulterar bara i att man får en massa skvättar av tillexempel chips. Nu fick jag världens boost att åka till Indien. Det har aldrig hänt förut och jag trodde aldrig det skulle hända! Det har nog blåst över ganska fort. 


God natt. 

Av Frida - 17 april 2013 22:09

Hejlo!


Vad skall skrivas idag? Nästan all snö är borta och det är verkligen officiellt vår! Barmhärtighet, vilket ord. Imorgon ska jag vara lite barmhärtig. Känner mig så fri fastän det är mer än en månad kvar i skolan. Lite religion att göra imorgon. Sedan någon teknikuppgift som jag vet redan nu är bedrövligt tråkig. Någon får gärna göra den åt mig. Skruvförband och lager. Försökt ändra så att det står 19 år på sidan men det står fortfarande 18. Gör ett nytt försök någon annan dag. Fått mitt matte F prov överstökat. Det känns ganska luddigt i huvudet men vi kan hoppas på det bästa. Tappade lusten nu. Det var synd. För er om ni ville läsa mer. Skulle kanske kunna babbla på en stund till men det har jag inte lust med och då gör jag det ändå. Är klockan 23 snart? Så kändes det inte. Har ingen som helst lust att krypa ner under täcket. Marabou var det inte går man åt. Det knakar i mina knän när jag har tighta jeans. Känns inte som att det är något bra. Alla knakljud i kroppen tror jag dåligt om. Ett nytt pris. Ett nytt liv. En ny dimension. jag känner redan hur tråkig morgondagen kommer att bli. Inklusive det känner jag hur tråkig jag är idag. Eller mer rätt sagt blev nu. Think of the future. And forget everything. Stannar till slutet. Alla sju minuter och somnar under en vilsen månskära. 


God nattis. 

Av Frida - 16 april 2013 21:42

Hai.


Det är farligt att läsa bra böcker när man inte är ledig. Kroppen dras till fel bok då. När den egentligen borde dra sig till matteboken är det någon kraft som drar den åt motsatt håll och en annan bok. Toast med marmelad mitt i natten. Jag har en bild av natt i England och massor av människor som vaknat, sitter ensamma i köket med en marmeladtoast fram för sig. Det ska jag också göra om jag vaknar mitt i natten någon gång. Åh, jag vill åka till England. Det där var möjligen kanske inte tillåtet att skriva när jag nyss varit där. Utsidan av fish and chippet var så god. Jämför det med skolans sprödbakade och man vill aldrig mer se skolans fiskar. Åh, nu blev jag glad fästan jag tänker på något hemskt. Vill ha en ljussommar natt och en kvist murgröna. 


 

Nu vill jag ha sommar och grönt och fint och sol + en jordgubbe. 


Haidå. 

Av Frida - 15 april 2013 22:09

Hej hej!


Här sitter jag och skrämmer upp mig med att läsa vilka kurser programmet jag sökt innehåller. Massor av mystiska konstiga namn som jag inte har en aning om vad de betyder. Nej, bäst att inte tänka på det där. Gjorde klart ett projekt idag. Vad skönt det känns att alla projekt blir överstökade nu. Tycker det är bäst att arbeta själv. Åtminstone när man hamnar i en grupp där inte alla har samma ambitions nivå känns det bättre om man varit ensam. Annars tappar jag också inspirationen. Hinduismen eller buddhismen? Vilken tror ni är mest intressant? Funderar över min religions uppgift som ska påbörjas och avslutas inom fyra dygn. Det lät inte bra men är sanningen. Sanningen är alltid bäst och det är fritt att drömma. Glöm inte det. Känner mig lite kluven mitt itu. Som ett vedträ. Var det där en metafor? Har aldrig förstått det där med metaforer. Sov nog under den svenskalektionen. Min twistpåse står kvar här och i skolans skåp har jag massvis av dumlekolor. Behöver någon som kan hjälp mig att äta upp mitt godis. Första frivilliga som anmäler sig är välkommen hit och äta lite. Fick precis vad jag behövde i brevldan idag! Någon bok om hur man söker jobb. Hade inte kunnat komma lägligare. Tänker inte söka jobb just nu men jag vill veta hur det faktiskt går till när man söker jobb. Fick svar på alla mina frågor genom den lilla boken som låg i brevlådan idag. Toppen.


God natt! 

Av Frida - 14 april 2013 21:08

Hej hej!


Ljudet var nyss borta men nu är det tillbaks. Undrar vad det var ute och roade sig med. Ljudet i datorn alltså. Datorn blir ganska tråkigt när ljudet flugit iväg. Idag har det varit baksöndag. Kan hända någon gång att det kommer bli framsöndag men än så länge har det bara varit baksöndag. Dagens bak blev muffins med lime och kokos. Eller var det cupcakes? Knepigt det där. Kan säga att det var minimuffins först sedan blev det cupcakes när jag hade på toppingen. Trasslar in mig i sladden titt som tätt. Benen. Jag har stora problem med att veta hur jag ska ha benen när jag sitter ner. Det normala borde vara att bara ha benen rakt ner men det går liksom inte. Inte någon längre stund i alla fall. Väldigt jobbigt med benproblemet när jag sitter i köket och pluggar. Känner mig så kort på de stolarna om jag bara sitter normalt. Lite ord tomt idag. 


 

Skulle kunna döpa dem till snömuffins. Snöflinga, fling, fling. 


Haidoo. 

Av Frida - 13 april 2013 23:11

Hajj! 


Det här var väl en tråkigt dag? Det är så lätt att bli trött på helgerna nuförtiden. Vet inte om det är bättre att vara trött då än när man går i skolan. Det är nog aldrig speciellt kul att ha trött i ögonen dag. Har inte gjort någonting idag. Jo det har jag ju visst det! Var till frisören eller hetter det frissan när det är en kvinna? I alla fall så klippte någon mitt hår och den som klippte var en kvinna. Blir aldrig ritkigt nöjd när jag klipper mig. Tycker nästan alltid det blir förkort. Kanske inte den här gången men det känns för rakt istället. Ni förstår nog inte vad jag menar men ja för rakt helt enkelt. Pluggade lite matte, det gick bättre än förväntat vilket är positivt! Lite mer plugg så kan det nog gå hyffsat ändå på onsdag/torsdag. Igår var mina vänner här och sa grattis på födelsedagen. Jag fick en fabulöst vacker tavla. Popcorn, macarons, Paramore, cupcakes, England och eiffeltornet. Där har ni mig. En liten bit åtminstone. Tänker nog sova. Längtat dit nästan hela dagen. Lagade mat igår, blev väldigt mycket cole slaw. Som tur var var det gott! Skulle nog dock ha svårt att smaka sådan man kan köpa i affären. Får alltid obehag när man ska smaka något som innehåller mejeriprodukt. Vet inte varför. Det har alltid varit så. Gillar inte kalla såser. Hade lika gärna kunnat skriva dressingar där. SOm innhåller någonslags mejeriprodukt. Nej. 

  

Part II - Paramore

 

Bättre del två än sådär kan det inte bli. Om ni inte hört del ett kan ni ta en lyss på den med. Let the flames begin. Så fint. Ibland känner jag att det är bra att folk inte kan se mig när jag sitter vid datorn. När hjärnan mister förståndet och låter kroppen börja dansa. 

 

God natt! 

Av Frida - 11 april 2013 21:48

Hej hej!


Något jag aldrig skulle göra är att koppla min blogg till facebook. Nej det räcker med att jag faktiskt har laddat ner en facebookapp till mobilen. Hade en god anledning annars hade jag aldrig gjort det. Ibland när man inte har möjlighet att skicka sms till personer antar jg att facebook kan vara ganska bra. Min nya ambition är att lära mig alla ord i mina två English vocabulary check böcker. Om jag gör det bör ju mitt engelska ordförråd utökas lite i alla fall. Lovar att jag inte lärde mig alla ord när vi använde böckerna i skolan heller. Den ena tror jag knappt vi använt. Glad ändå att jag fick dem för de är det bästa jag sparat från skolan! Jag spar på massor av onödiga saker. Är säkerligen ingen annan som sparat sina vocabulary check. Fick en blomma som present på fritids när jag fyllde sju. Den står fortfarande i fönstret. Grattis blomma du fyllde nyss tolv! Idag har det varit en fin dag. Blev så glad när del två på provet var lika lätt som gårdagens första del. Börjar undra om kursen verkligen ska vara såhär lätt? Möjligen att det blir svårare sen. Är det något som är svårt så är det matte F:en. Vet vad i alla fall vad jag ska göra i helgen. När vi ändå skrivit om engleksa. Låttexter är ett toppen sätt att öva engelskan på. Fint att jag blivit sådan som bryr mig i texten. Och ja, engelska som har varit så tråkigt i alla år började bli kul förra våren när det var dags att sluta med det i skolan. Lär mig själv istället, mycket bättre. Ibland blir man så trött på mänskligheten. Vi människor är ett ganska vidrigt släkte som vandrar runt på jorden. Varför blev jag inte katt? 


God nattis! 

Av Frida - 10 april 2013 21:37

Hei.


Å. Tog mig upp i den ljusa tunneln idag. Bara det att vissa bitar av hjärtat är lite känsliga. Höger kammare och vänster förmak. Känner direkt när någon trampar där. Hade min projektpresentation idag vilket gick bättre än jag förväntade mig. Var förvånansvärt lugn därframme. Fint och nu behöver jag inte tänka på projketarbetet något mer. Vilken lättnad! Tog mig även igenom ett CAD-prov idag. Tog mig igenom var inte rätt ord att använda för det var fruktansvärt lätt! Positivt. Klickat nu. På knappen. Skicka. Skickat in min anmälan till universitet och högskolor. Var befinner jag mig i höst? Det är den stora frågan som ännu inte har något svar. 


 

Det syns nog inte men långt där bort sticker det upp några öron. Var ute och åkte lite bil idag och såg nio rådjur! Aldrig sett så många på en och samma gång förut. Inklusive de nio såg vi tre till sen och därefter såg jag ett ensamt  på åkern här hemma. Insåg idag att så mycket snö är det faktiskt inte kvar. Om man vänder blicken åt rätt håll. Det finns vissa håll man ska undvika att vända den mot. Om man inte har lust att bli deppig vill säga. 


Haido. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards