Alla inlägg den 13 april 2013

Av Frida - 13 april 2013 23:11

Hajj! 


Det här var väl en tråkigt dag? Det är så lätt att bli trött på helgerna nuförtiden. Vet inte om det är bättre att vara trött då än när man går i skolan. Det är nog aldrig speciellt kul att ha trött i ögonen dag. Har inte gjort någonting idag. Jo det har jag ju visst det! Var till frisören eller hetter det frissan när det är en kvinna? I alla fall så klippte någon mitt hår och den som klippte var en kvinna. Blir aldrig ritkigt nöjd när jag klipper mig. Tycker nästan alltid det blir förkort. Kanske inte den här gången men det känns för rakt istället. Ni förstår nog inte vad jag menar men ja för rakt helt enkelt. Pluggade lite matte, det gick bättre än förväntat vilket är positivt! Lite mer plugg så kan det nog gå hyffsat ändå på onsdag/torsdag. Igår var mina vänner här och sa grattis på födelsedagen. Jag fick en fabulöst vacker tavla. Popcorn, macarons, Paramore, cupcakes, England och eiffeltornet. Där har ni mig. En liten bit åtminstone. Tänker nog sova. Längtat dit nästan hela dagen. Lagade mat igår, blev väldigt mycket cole slaw. Som tur var var det gott! Skulle nog dock ha svårt att smaka sådan man kan köpa i affären. Får alltid obehag när man ska smaka något som innehåller mejeriprodukt. Vet inte varför. Det har alltid varit så. Gillar inte kalla såser. Hade lika gärna kunnat skriva dressingar där. SOm innhåller någonslags mejeriprodukt. Nej. 

  

Part II - Paramore

 

Bättre del två än sådär kan det inte bli. Om ni inte hört del ett kan ni ta en lyss på den med. Let the flames begin. Så fint. Ibland känner jag att det är bra att folk inte kan se mig när jag sitter vid datorn. När hjärnan mister förståndet och låter kroppen börja dansa. 

 

God natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards