Alla inlägg den 28 februari 2016

Av Frida - 28 februari 2016 21:59

Hej hopp!


Glad söndag allihop! Jag har pluggat idag igen. Det kommer inte hända mycket annat nu förrän tentorna är över. Det gick inget bra idag så det var tråkigt. Försökte lära mig om kundfokus men usch. Skrev lite forensisk kemi istället. Vet inte vart jag ska börja med den. Sen blev det kemometri för att det är ett måste till nästa vecka. Känns jättebra att vi inte ens gått igenom allt än och det är dugga på torsdag. Bra planerat. Sen gick det inte att plugga mer. Varför? Jadu. Imorgon börjar en monstervecka. Det kan bli trevligt. Nej, tveksamt. Har tappat energin och orkar inte plocka upp den igen. Det trillade en knapp ur jackan vilket innebär att jag måste sy i den igen. Ni anar inte hur mycket jag avskyr att sy. Går heller ut och pumpar däcken på cykeln 15 gånger än att sy i en knapp. Påminnelse till mig själv att det är dags att fylla på luft i cykeln. Hm. Man ska aldrig låna ut något om man inte är 100 % säker på att få tillbaka det. Spelar ingen roll om det är en penna, trådrulle eller 22 guldtackor. Lånar jag ut något vill jag ha tillbaka det, även om det är en liten sak. För mig är små saker också värdefulla. Med det inte sagt att jag inte gillar att låna ut saker. Självklart, bara att jag är väldigt angelägen om att få tillbaka det.

Åt några chips. Mina sista Holiday. Men jag ska till Göteborg om en månad eller så vilket innebör att jag kan handla upp mig. Okej, det finns med största sannolikhet något ställe i Linköping som också säljer Holiday. Mina absoluta favoritchips. All teknik. Jag blir lite rädd. Nu plötsligt ska man ha mobilen som glasögon. Undrar jag hur världen ser ut om femtio år. Då, om jag lever, är jag 71. Kan bli en intressant upplevelse. Nu skall jag läsa en konstig bok. 


God natt lilla söta katt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards