Alla inlägg den 13 februari 2016

Av Frida - 13 februari 2016 19:00

Hallo!


Nu gäller det att passa på. Man vet aldrig vad som händer om man slår igen locket. Tiden gick idag med verkar det som. Snabbt gick det också. Äntligen tog jag tag i saken och dammsög här inne. Det var verkligen på tiden. Borde gjort det för fyra veckor sedan minst. Vilket innebär att det hade varit dags igen om jag hade dammsugit förra gången jag borde gjort det. Vet inte varför men drar mig alltid så fruktansvärt mycket för att plocka fram dammsugaren ur skåpet. Jag har pluggat lite såklart. Berättade nog inte om datorlabben igår. Det gick dåligt. Alldeles för dåligt. Vilket innebar att dagens uppgift blev att lära sig lite mer om F-test och t-test. Hoppats jag lyckats lite grann i alla fall. Slutade dock med att jag satt och läste om kompletta faktorförsk istället men men. Känns som att det är tenta nästa vecka och jag inte har pluggat någonting. Så är dock inte fallet men det känns ändå som att jag måste börja tentaplugga så snart som möjligt. Blurp. Vet inte hur jag ska kunna lära mig allt till dessa kurser. Vill lägga mest tid på den kurs det inte är någon tenta i. För den är roligast. 

Lagat lite mat. Det blev gott. En fransk version av en italiensk maträtt skulle man nog kunna säga. Vilken rätt får ni dock lista ut själva. Allt ska man inte få levererat här i världen. Vill flyga som en liten vinterfågel. Långt, långt bort. Flax. Flax. It's dark on the other side of the world. Nej, det är mörkt här så då borde det väl vara ljust på andra sidan. Ett tåg. Inatt drömde jag om husvagnar. Är i en sådan extrem drömperiod och det är fantastiskt. Gillar att drömma så länge det inte är läskiga drömmar.

Tar på en klänning och låtsas det är sommar. Eller åtminstone vår. För vintern har återvänt och jag vill inte ha dig något mer. Flyga som en fågel.

   

Hai då! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards