Alla inlägg under mars 2013

Av Frida - 6 mars 2013 22:02

Hej hej.


Idag har det varit projektdag igen. Precis som igår och dagen innan det. Det är nämligen projekt vecka. Kommer kännas som en gigantisk lättnad när det är inskickat och klart. Fyra dagar kvar. Läste ut en bok för någon kväll sedan. En sådan bok jag önskat jag läst på en solig strand i ett annat land. Nu gjorde jag inte det därför hoppas jag den boken jag väljer att läsa på en solig strand i sommar är lika bra. Jag och mamma bokade en resa för ett tag sedan. Till Santorini. Det ska bli fint. Tracka inte ner på gult. Färgen alltså. Den är fin och det är taskigt att säga gult är fult. Tänk på färgens känslor. Annanas. Det kan vara gott om den är färsk och fint mogen. Ej om det är tillexempel annans glass eller juice. Persika, persika! Idag är vi lite exotiska här. Vore det inte bra gott med mango? Mums! Och lite lakrits på det så är kvällen fulländad. Jag vill till Oregon var jag på väg att skriva men det blev ju helt fel. Jag vill någon annanstans. Lille katt. Hon är en riktig ulv i fåriga kläder. Hungern har ingen nödlag. Bara så att ni vet. 


Hai då! 

Av Frida - 5 mars 2013 22:10

Hej.


Nu var det bedrövligt vad trött jag var. Skall gå och lägga mig. Tidigt. Varit i detta tillstånd mer eller mindre hela dagen och det är inte roligt. Har ändå lyckats skriva på rapporten. Duktigt. Varit en som sagt mer eller mindre bedrövlig dag. Räknade väl några tal efter det var koncentrationen som bort blåst och återfann sig aldrig mer. Trodacero. Vad smakar det egentligen? Försökt leta reda på svaret. Tydligen fruktigt men nej. Det tycker inte jag. Skall sova gott som en liten guldfisk i natt. Hoppas ni också tänker göra det. Eller kan. Eller får. Stensova. Snart är det påsk. Skall bli fint. Och det säger jag redan efter två dagar i skolan. Bådar inte gott. Är trött på skolan nu. I alla fall den här skolan.


God natt! 

Av Frida - 4 mars 2013 22:59

Hej.


Nu blev det sådär igen att jag inte hann skriva så mycket som jag tänkt. Började väl göra lite andra saker så rann tiden iväg. Ut i sanden. Nej inte dit. Skolan var inte så hemsk som befarat. Finns dock en viss lektion som inte är så värst rolig just nu. Lär fortsätta att vara inte rolig ett längre tag också. Projekt, nej tack! Lyckats skriva massor på projektrpporten. Gick i en rasande fart och orden bara sprutade ut. Det borde vara så varje gång man skriver skolarbeten. Men nej nej. Får vara glad för de få gånger det är så. Nu blir det natt och läsa ut en bok.


Hai då! 

Av Frida - 3 mars 2013 21:25

Hello!


Idag har jag bakat igen med betydligt bättre resultat än i fredags. Dock har jag inte kommit underfund riktigt med hur jag ska lyckas med kakspritsen. Övning ger färdighet. Tråkigt men sant. Såg lite på tv också. Vasaloppet. Skulle aldrig någonsin ge mig ut och åka nio mil i skidspåret. Fy på folk som tar andras bilder. Imorgon är det alltså skola igen nej nej. Kom och rädda mig, har jag lust att skrika.   

Mina strasbourgare. Upptäckte senare att de visst heter strassburgare vilket inte låter lika roligt så tänker fortsätta kalla mina strasbourgare. Som platsen i Franska alperna. Vill åka till alperna och se hur det ser ut. Fina blev de. Och goda. Bättre än dalmasarna. 


God natt. 

Av Frida - 2 mars 2013 22:56

Hejlo. 


Jag är trött och har inte ens gjort något vettigt idag. Om jag har gjort något överhuvudtaget så är det inte värt att nämnas. Har ingen som helst lust med skola igen. Har väl inte skrivt för jag har haft annat för mig. Ätit och så. Försökt bakat vilket blev total misslyck. Det blev dalmasar med fula russinnäsor. Jag är butter idag och det hörst. Det är meningen också. Det har varit såhär hela dagen och kvällen och ska fortsätta vara så. Jag la pussel. En bit borta och skyller allt på någon liten med fyra ben. Lade ut ett nytt så nu är det bäst hon håller sig borta. Varför är klockan redan snart tolv? Söndag. Fem veckor sen är det påsklov. Det lät ju underbart. Vill inte sa Frida. Fy vad är det här. Jag är inne i en negativ zon. Det händer ibland. Läste nästan ut en bok. Upptäckt charmen med att läsa igen efter att ha varit i en svacka även där. Sportlovet har varit fint. Blev inte som jag trott men det var positivt. Är det sant att man aldrig glömmer vissa saker? Jordgubbe. Pulvermos och mandarinklyfta. Tänker för mycket som vanligt. Melankolisk kanske är rätt ord. Inte fabulöst. Varför pratas inte latin längre? De orden låter lite som trollformler i Harry Potter. Våren känns väldigt långt bort fastän den är så nära. Maskros. 


Sov fint. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards