Alla inlägg under mars 2013

Av Frida - 19 mars 2013 22:50

Halo!


Jag är i en period där det är ganska lätt att skriva ur sig på andra sätt än i bloggis. Fy vad jag inte gillar måndagar och tisdagar. Imorgon är det onsdag det blir fint. Var hos tandläkaren idag. Det tog väl ungefär 10 sekunder. Ganska onödigt. Å läste ut boken. Nya kontakter. Behöver läsa sådan där böcker man bara blir glad av ibland. Inte för att jag var glad hela tiden men slutet var fint. Och var är sommaren! Nu ska jag sova gott som en igelkott. Det blir fint. Fint fint fint. Every day. Four a clock in the moooorning! Nej fy nu spårar det. Mm, skulle det inte vara gott med ett bragokex just nu. Jo, det skulle det! Krash krash. Kraset av kexet. Smulor i knät. Smördeg. Ligger på listan lära sig att ära. Nej, måste sova nu så det blir närmare till frukost. 


God natt! 

Av Frida - 18 mars 2013 20:46

Hej hej!


Igår köpte jag nya skor. Borde inte fötterna bli glada när man köper nya skor istället för att börja göra ont överallt? Dumma fötter. Köpt nya jeans också. Det var välbehövligt. Precis lika välbehövligt som skorna. De som tillverkar byxor, vet de inte att det finns vi som inte ens når upp till medellängd? Blir ledsen att jag varje gång måste kapa av mina byxor för att inte se ut som antingen en pingvin eller som att jag har korvigt skinn på benen. Idag var det alltså måndag. Fy vad less jag blir ibland. Har inte varit trött idag. Fastän det är måndag. Inser ni att det är fantastiskt. Bakade kanelkakor med choklad igår. De blev goda. Tror jag. Ja jo de blev det. Mums nu vill jag göra egna chips! Gillar chips mycket men det har ni säkert redan förstått. Bättre än godis. Verkligen. Mycket. Det här med årstiden. Jag hoppas det är ett skämt och att jag snart vaknar upp i en solig sommar. 2 veckor. 14 dagar. 336 timmar. Det tar inte alltför lång tid. Baguette. Suget är enormt nu igen. Mums. Med smält smör. Nej stopp. ÄR en sådan där dag jag kan frossa i mig vad som helst. Bäst att sluta. 


Hai bai! 

Av Frida - 16 mars 2013 23:00

Hello!


Här sitter jag och sover. Nej, jag skriver ju. Idag har jag varit riktigt oeffektiv och inte gjort något vettigt alls. Har inte varit utanför dörren. Hoppsan. Vd varmt det blev. Å jag vill till sängen så varför går jag inte dit? Ska göra det nu. Läst en bok. Den är kul och man blir glad av att läsa. Varit som väldigt glad idag igen fast jag haft ganska tråkigt. Det är bra tror jag. Imorgon måste jag nog göra något nyttigt. Får se. Gammal. Vi måste ta hand om de gamla. Kan inte tänka mig att nästa år ska jag rösta. I politiskt val. Det låter hemskt. Grejen är den att det mesta låter hemskt just nu. Många saker. Sävsjö. Har jag aldrig varit i. Kanske kommer jag dit någon gång det vet man aldrig. Ätit jordgubbar. Det får mig att längta ännu mer till sommaren. Snön verkar aldrig försvinna och det verkar aldrig bli varmare utanför fönstret. Brr. Not a walk in the park. Igår var det fredag. Det var lika trevligt som alltid. Tre enkla bokstäver. OLW. För det mesta står de på påsen när jag köper chips. Om jag inte köper pringles. Förlåt Estrella men ni har inte lyckats fånga mitt smaksinne. Jordgubbsglass.


God natt. 

Av Frida - 14 mars 2013 21:52

Haj haj!


Skrev nyss två utropstecken. Tog bort det ena igen. Soul. Det betyder själ men är också en musikgenre. Däför säger jag nej tack. Tcha, varit en glad dag. Fick en överraskning som gjorde att dagen blev riktigt whoppie. Sen har det bara fortsatt att vara fint och bra. Gillar ordet fint. Det är så fint och bra. Å det står fortfarande en twist påse här och nära ett kilo dumle i skåpet i skolan. Tror jag kommer få mina första tandhål av det här. Sommar och smultron. Vad fint. Sommarnatt. Vilken energi man får den här tiden på dygnet! Skulle kunna ha ett träningspass som heter halvtian. Lite jogging och armsving. Om någon vill vara med är det bara att infinna sig här klockan halv tio någon kväll. Just svingat ur armarna. Ni som läser det här måste tro att jag är knäpp. Det kan man tycka hur man vill om. Jag tycker att april kan skynda sig lite. Tiden går ändå väldigt fort. Snart är vi där. Det är Oj nu gick tiden fort. 


God natt. 

Av Frida - 13 mars 2013 22:11

Hallo! 


Maskrospolitanum och lortiga tår! Vad har hänt idag då? Det har varit en ganska neutral onsdag. Tänka sig att inom en månad har jag sökt universitet. Tiden går fort. London callig. Lalalal. Nu nalkas ljuuuva sommar. Två veckor går fort. Mycket. Vet inte vad jag babblar om. De som undrar om det inte är dags för en påvinna, nej nej nej. Påven ska ju vara en man enligt den katolska kyrkan. Inte jämnställt men det är det heller inte i Ellos katalogen. Läste road trip genom Frankrike och Spanien någonstans. Vore det inte ganska trevligt med en roadtrip genom Tyskland och Frankrike? Någon som vill följa med om något år eller så? Samma tid och samma år. Finns vissa saker jag känner mig ganska ensam om. Ett bra exempel är att jag inte har någon facebookapp i min telefon. Vem behöver det när twitter finns? Inte jag. Vill man mig något är det större chans att få ett snabbt svar om man skriver ett sms. Möjligtvis ett mail. Mail, tänka sig att jag faktiskt använder mig av det ibland. En till sådan ganska ensam grej är att använda väckarklocka. Är du 18 år och också gör det? Här är jag, vi är åtminstone två. Skulle aldrig riktigt kunna lita på ett mobilalarm. Fär har vi en till sak. Jag brukar faktiskt stänga av mobilen på natten. Sover Frida sover också hennes telefon. Ibland när jag är orolig i själen ställer jag till och med två klockor på rigning. 


Hai då! 

Av Frida - 12 mars 2013 22:54

Hej hej.


Vad hände? Jag är ypperligt trött av mig. Någon morgon människa det är jag inte. Kvällen har varit väldigt bra och whippig! Hoppi hopp whipp. Idag har jag varit i Uppsala och tittat på deras universitet. Längtar till universitetslivet samtidigt som jag är blåtta livrädd. Uppsala blir det nog inte. Inte först i rangordningen i alla fall. Möjligen längre ner. Passat på att äta en hel årskonsumtion av bananer. Vilket innebär tre stycken. Bananer är inget jag äter ofta så det är väl bäst att stoppa i sig flera stycken när man ändå är igång. Tänk att projektarbetet är klart. Vad fantastiskt. Utmaningar är väl bra? Tror det. Ska ge mig på att baka biskvier så fort tiden tillåter. Tycker inte ens om biskvier men jag vill testa att baka dem och det finns förmodligen andra här som är villiga att stoppa i sig. Tchaoo!


God natt. 

Av Frida - 10 mars 2013 21:03

Hej hej!


Nu var det stilla natt här. Vet ni? Jag skickde nyss in min projektrapport! Vilken frihet att vara klar med projektarbetet. Jag kommer säkerligen skriva många fler rapporter i mina dagar men någon broschyr det tänker jag minsann inte göra igen. Det var hemskt. Speciellt när ingen berättat vad som ska finnas med i en sådan. Nu är det i alla fall över och det är å förbaskat härligt att vara klar! Jag har hunnit med flera saker den här helgen. Hamnade i en mörk skog. Som tur var befann jag mig inuti en bil. Varit på bio i en annan stad och sett en film. Filmen var lite annorlunda men bra. I dessa två händelser ingår umgås med trevliga människor. Har även hunnit med att baka jordnötsmuffins som blev goda om än inte så fina. Pusslat för att det är väldigt beroende framkallande. En göra försigsjälvsak som är trevlig. Ätit champinjoner för det är baland det godaste som finns. Tittat på skidskytte som paus mellan rapportskrivandet. Varför är det minus femton grader? Var det inte tänkt att det skulle bli vår nu? Det glömdes visst bort. Såg en film som var väldigt fin. Fin, ja det var rätt ord. 


 

Himmelen är fin. Stjärnor är fina. Månen är fin. Fint helt enkelt. 


Haidå. 

Av Frida - 7 mars 2013 22:35

Hej hej!


Dagarna rullar och går i snabb takt och det händer inte så mycket. Har pund så nu är det i stort sätt bara att sätta sig på ett flygplan mot Storbritannien och se vad som händer. Nu blev jag lite stressad. Är ändå ganska nöjd med mitt projekt arbete. Kände nöjd känslan komma krypande idag. Det var fint. Hinner inte skriva mer nu för jag skall testa en grej. Får se om det lyckas.


God natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards