Alla inlägg under augusti 2013

Av Frida - 12 augusti 2013 23:30

Hai. 


Natten har sänkt sig igen. I augusti känns det verkligen att mörkret återvänder och snart är det höst. Funderade på om jag skulle se något på youtube eller gå till sängen. Ögontröttheten kom plötsligt och la sig då blir valet lätt. Sängen. Det händer ungefär samma saker hela tiden här. Därför har jag inte så mycket att skriva om. Men snart då kommer det hända saker, det kan jag lova! Om ni vill hänga med får ni hänga kvar här. Jag är hungrig. Målade mina tår. Det blev blånaglar. 


 

Det där är vad jag kallar en ful lampa. Den fanns i vår lägenhet på Santorini. Hade nog passat bättre i ett spökhus. Den fick mig ändå att skratta lite för den var så ful. Något bra med den alltså. 


God natt. 


Av Frida - 11 augusti 2013 23:27

Hejlio.


Lagar mat och har det bra. Snart flyttar jag. Kommer sakna mina katter. Mina pälsbollar. Lagat massor av mat så att jag ska klara mig ett tag. Lyckats ha sönder två pepparkvarnar inom loppet av några dagar. Duktigt av mig. Nej. Det blev pepparrik mat. Peppar är visserligen gott men i normala mängder. Har lagt tre pussel inom loppet av tre veckor. Kommer antagligen inte ha möjliget att pussla sen på ett tag därför gäller det att passa på. Packat en resväska. Inte för att jag ska ut och resa. För att jag ska flytta. Piff poff. Börjar bli lite flyttnervös tror jag. Det är antagligen inte så konstigt. Vem sitter och rättar sommarmatteuppgifter en söndagkväll? Tycker lite synd om dig som rättat min uppgift ikväll men jag är glad att du godkände den! Tittar lite i mina kemiböcker när jag pausar från matten. Det är något intressant jag har framför mig. Undrar var jag sitter om 10 år? Var sitter jag om en vecka? Okej, om en vecka vet jag var jag är. Inte här. Jag har antagligen skrivit det förut men det är värt att skrivas igen. Människor är konstiga. 


God natt. 

Av Frida - 8 augusti 2013 22:56

Hailio.


När det blir en regning dag blir plötligt allting fruktansvärt tråkigt. Spelat Zelda idag för det var det enda som var hyffsat intressant. Det gick ganska bra ett tag fast nu sitter jag fast igen. Som vanligt. Något jag verkligen inte gillar är spoilers och fusk. Tycker en film eller tv-serie mest blir ointressant om jag vet vad som ska hända. Antagligen därför jag inte gillar att se en film två gånger eller läsa en bok flera gånger. Har man sett eller läst något en gång så räcker det sedan. Tycker det finns tillräckligt att välja på också så att man inte behöver se/läsa om flera gånger. Sen det där med fusk i spel. Nej tack. 


När jag var på Santorini i början av sommaren såg jag massor av grekiska katter. Sådana där smala höga. De såg ändå ut att må rätt bra även om katterna i Grkekland inte är dirket övergödda. 

       

Några grekiska katter. Det hemskaste var nog att den tre färgade katten, på första bilden, första dagen vi var där var ganska tjocka. Andra dagen kom den bärande på en unge, smög in i en städskrubb med den och på morgonen kom städerskorna. På kvällen gick kissen runt och letade efter sina ungar. Stackaren. 


Hai do. 

Av Frida - 7 augusti 2013 21:52

Hallo!


Är glad och sjunger ikväll. Vad snällt av spotify att säga att min tid gått ut men ändå kan jag lyssna. De som säger att vi inte haft fint väder den här sommaren har setat inne för mycket. Eller bor möjligtvis i Norrland. Nej, jag vet inte men hörde något om att det varit dåligt väder där. Min dator är glad för den har ett nytt batteri och mer energi. Är jättepepp på att flytta, börja plugga och träffa nya människor. Bra va? Japp! Ska du gå kemisk analysteknik kommentera för då kommer vi gå i samma klass. Gillar att gå tillbaka till början av min spotifylista. Där finns massa låtar jag kanppt minns att jag lyssnat på. Därför jag aldrig tar bort en låt ur listan. För att kunna gå tillbaka och se vad jag lyssnat på genom livet. Old is still gold. Sitter och studerar ett svart får. Fåret kallar sig fysik A. 


 

Oreocupcakes. Yums. 


Hai då. 

Av Frida - 6 augusti 2013 23:50

Hej.


Ohaio. Nattliga rader. Blivit så beroende av en serie. På youtube. Det finns serier där med. En spelserie. Vilket gör att jag måste spela med själv hela tiden. Alltså spela spelet då jag inte klarat av det och vill inte spoila för mig själv. Ja det är intressant att titta på när andra spelar och jag kan verkligen leva mig in i det. Åhå. Bakade lite idag. Det var längesedan. Gjorde cupcakes som man inte får döpa om till koppkakor. Det kan läsas fel och blir då kroppkakor. Gjorde Oreo cupcakes. Ni vet de kakorna Oreo. Trodde inte de skulle vara så goda men där hade jag visst fel. Goda att göra cupcakes med också. Ett ögonblick var hela köket inklusive mig fullt av små smörklumpar. känner mig fortfarande smörig. Det börjar bli lite tråkigt att vara ledig. Fortfarande inte klar med matten. Varit så trött idag att jag knappt orkat hålla uppe locken. Var för varmt för att kunna sova. därför ska jag lägga mig nu och hoppas på att det inte är lika varmt inatt.


God natt.

Av Frida - 4 augusti 2013 23:23

Heliho.


Igår var jag inte trött överhuvudtaget. Idag håller ögonen på att trilla ur. Antagligen för att jag var uppe lite för länge igår eftersom jag inte var trött då. Det är insekts tid och insekterna tycker bättre om mitt rum än de någonsin gjort förut. Ska dra mig neråt. Ner i sängen. Fick för mig att jag skulle göra sylt idag. Vilket jag då gjorde. Svartvinbärssylt för det är godare än både jordgubbar och hallon. Åtminstone i syltform, annars vinner både jordgubbar och hallon ganska stort över svartavinbär. Kikärtor och vegetariskmat är ganska underskattat. Eller vad säger ni? Åt vildris för första gången igår och det var en positiv överrasking. En till positiv sak är att jag klarar tomater i krossad form allt bättre. Fast än så länge är det långt kvar tills jag stället mig och lagar pasta med tomatsås. Känner mig pysslig när jag är i köket. Tror jag är ganska pysslig av mig. Har massor jag ska göra om det bara kan bli någon dag då det inte är så varmt. Klagar inte på värmen för det är förbjudet. Skulle bara behöva en lite kyligare dag. 


Last Hope - Paramore


Det var längesedan vi hade musik här. Därför har ni där en fin låt som är värd att offra fem minuter på. Har ni också tänkt på det? Att när man var liten kändes en låt på fem minuter som en evighet. Åtninstone tyckte jag det. Känns även som att det  var ovanligt med låtar som var längre än fyra minuter på den tiden. 


Hai då. 

Av Frida - 1 augusti 2013 23:37

Hei.


Idag känner jag att jag verkligen gjort saker. Klarat av logaritmdelen på sommarmatten. Insett att jag inte gillar ln. Den naturliga logaritmen. Köpt mig en liten bok. Liten var fel ord för den väger två kilo och är över 1000 sidor. Heter Chemistry och är en kurslitteraturbok. Whopp. Nu blir det här verkligare och verkligare för varje dag. Köpte mig en tvättkorg idag för det behöver man. Och ett täcke för jag kan inte sova utan. Är det någon av er som sover utan täcke? Aldrig hört talas om någon som gör det. Sen har jag också stått en stund i vinbärsbusken och plockat lite. Tycker synd om alla bär som hänger kvar där ute. Men jag vet inte vad jag ska göra med dem och mamma vill inte ha dem. Stackars små bär. Passade på att göra lite müsli sen. Det är gott och enkelt att göra eget. Nej jag blandar inte bara flingor och havregryn i en skål. Har in det i ugnen så det blir knaprigt och gott! 


 

Boken verkar väldigt intressant. Kanske för att kemi är något som faktiskt inresserar mig. Fick en kick att vilja börja plugga nu. 


Hai då. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards