Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Frida - 4 augusti 2013 23:23

Heliho.


Igår var jag inte trött överhuvudtaget. Idag håller ögonen på att trilla ur. Antagligen för att jag var uppe lite för länge igår eftersom jag inte var trött då. Det är insekts tid och insekterna tycker bättre om mitt rum än de någonsin gjort förut. Ska dra mig neråt. Ner i sängen. Fick för mig att jag skulle göra sylt idag. Vilket jag då gjorde. Svartvinbärssylt för det är godare än både jordgubbar och hallon. Åtminstone i syltform, annars vinner både jordgubbar och hallon ganska stort över svartavinbär. Kikärtor och vegetariskmat är ganska underskattat. Eller vad säger ni? Åt vildris för första gången igår och det var en positiv överrasking. En till positiv sak är att jag klarar tomater i krossad form allt bättre. Fast än så länge är det långt kvar tills jag stället mig och lagar pasta med tomatsås. Känner mig pysslig när jag är i köket. Tror jag är ganska pysslig av mig. Har massor jag ska göra om det bara kan bli någon dag då det inte är så varmt. Klagar inte på värmen för det är förbjudet. Skulle bara behöva en lite kyligare dag. 


Last Hope - Paramore


Det var längesedan vi hade musik här. Därför har ni där en fin låt som är värd att offra fem minuter på. Har ni också tänkt på det? Att när man var liten kändes en låt på fem minuter som en evighet. Åtninstone tyckte jag det. Känns även som att det  var ovanligt med låtar som var längre än fyra minuter på den tiden. 


Hai då. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards