Alla inlägg under oktober 2010

Av Frida - 7 oktober 2010 22:00

Hei hei.


Nu sitter jag och spelar och skriver samtidigt. Det kan ju inte sluta bra. Har varit en vanlig helt okej dag i alla fall. Inte gjort något speciellt. Är medveten om att det här blev ett otroligt tråkigt inlägg, men det var otroligt tråkigt väder när jag slog upp ögonen i morse så det kanske har påverkat mig. Imon är det fredag!


Heirå.

Av Frida - 6 oktober 2010 20:53

Hai.


Har varit en ganska tråkig dag idag. Försökte rita en båt. Den blev bara sned och ful. Fick sluta en timme tidigare idag också. Skönt fast var tvungen att gå hem och plugga matte. Alltså jag tycker vi får alldeles för lite tid för att räkna i självaste matteboken  i skolan. Han läraren bara står där framme och har genomgång hela tiden, så får man räkna hemma. Tråkigt då jag anser att man måste få vara ledig när man slutat för dagen. Läser någon riktigt tråkig bok nu också. Jag vill inte ens veta hur det går så tänker nog börja i en annan. 


Heirå.

Av Frida - 5 oktober 2010 20:55

Hai.


Idag har jag varit till tandläkaren då och jag ska få tandställning. Buhä vem vill ha? inte jag. Men det är som tur är i alla fall bara någon sak man ska ha i på natten så jag slipper ha den bland folk. Det var de tandläkaren sa det.


Jag har varit i skolan också, såklart. Började med perspektiv på bilden. Inte så kul men det går nog. Också CAD sen. Det är roligt bara lite svårt att komma ihåg alla kommandon och komma på vilket man ska använda på rätt ställe. Engelskan efteråt var bra nåt shcovsel med glosförhör och sen gick jag till tandläkaren.


Tomater till lunch. Idrott efter tomaterna. Vi har alltid jogging till uppvärmning. Väldigt tråkigt. Efter joggingen körde vi i alla fall någon lek med någon gigantisk boll som var läskig. Volleyboll efter den gigantiska bollen. Insåg att jag är lite rädd för volleybollar också. Haha. Bollar är nog inte min grej men det var ändå ganska roligt om än lite slappt. 


Sen så slutade jag klockan ett idag fast det visste jag inte förens klockan var halv två. Smahälls läraren var i alla fall inte där idag så vi fick sluta tidigare. Trevligt. 


Jag har bakat muffins idag också. Muffins med svartvinbärssylt. Riktigt goda blev de. Nu ska jag lyssna på lite musik och om sisådär en timme tänker jag gå upp och läsa en förhoppningsvis bra bok.


Heirå.

Av Frida - 4 oktober 2010 21:57

Hei hei.


Orkar inte skriva så mycket idag. Hade i alla fall kemi prov och det gick bra. Fick reda på samhälls provet också vilket gick mindre bra. Och imon ska jag till tandläkaren!!!!! Verkligen hata, och de skickade något jädra påminnelse sms till mig idag, som att jag vill ha det? Nej just precis det vill jag inte.


God natt.

Av Frida - 3 oktober 2010 20:36

Hei hei.


Idag har jag läst ut min engelska bok. Tomorrow when the war began (Imorgon när kriget kom på svenska). En bra bok och jag är väldigt sugen på att läsa fortsättningen för att få veta hur det går då denna bok inte innehåller något riktigt slut. 


Sen har jag pluggat lite kemi också. Så har jag väl gjort lite mer saker också. Pappa drog ut mig på promenad i 40 minuter. 40 minuter av min dyrbara fritid. Tog i alla fall med mig kameran och knäppte lite kort. 


Jag läste ut en till bok för några dagar sedan. Svinhugg av Marianne Cederwall. Mirjam flyttar tillbaks till Gotland efter många år i Lappland. I kikarn har hon hämnd, hämnd på tre män. Det här är en helt okej bok om man vill ha lite underhållning via en bok. 


Svampskogen

  

  


Heirå.

Av Frida - 2 oktober 2010 21:49

Hei hei.


Det är ju faktiskt oktober nu så jag gick ut och försökte ta lite höstigare höstbilder idag. Förra gången blev de ju inte så höstiga men nu tror jag att jag lyckats lite bättre. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Njutit av helgen ungefär.


Siri

 

Smulan & Frida

   


Blev visst inte så mycket höst men är lite gula löv i bakgrunden i alla fall. Och jag plockade fram mössan, det betyder höst.


Heirå.

Av Frida - 1 oktober 2010 22:56

God kväll.


Jag lägger nästan aldrig upp musik här i bloggen så nu tänkte jag att det var dags att göra det. Visserligen är det kanske ingen som kommer att lyssna men det ser i alla fall lite fint ut. Kom att tänka på filmen Let me in när jag upptäckte att jag satt och lyssnade på en låt med samma namn. Och eftersom att jag älskar boken som Let me in är baserad på så lägger jag helt enkelt upp den låten. Älskar förresten låten också.


Eyes set to kill - Let me in



God natt.

Av Frida - 1 oktober 2010 22:34


Hai ho.


Ganska skönt med fredag och helg fram för sig, även om det här är första gången på länge som jag faktiskt inte gått runt och längtat efter helgen. 


Slapp dag i skolan idag. Fick reda på resultatet på matte provet och det gick just precis så bra som det kändes som att det skulle göra. Är riktigt nöjd och fick åter igen känna den där känslan av att pluggandet har lönat sig. Sen så skulle vi ha svenska men läraren var visst lite ''krasslig'' så det blev ingen sådan lektion. Skulle visst bara läsa i boken som ska vara ut läst 15 oktober, och den läser jag ändå lite då och då när jag får lust. Hade bildprov sen och det gick bra, tror jag i alla fall. Efter det skulle vi ha engelska men eftersom att vi har samma lärare på engelskan som på svenskan så var hon visst fortfarande lite ''krasslig'', så det blev ingen engelska heller. Och då fick vi självstudier på samhällskunskapen så vi fick sluta 2 timmar tidigare. Trevligt. Däremot måste jag gå in på riksdagen.se och titta runt lite men det går nog fort.


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards