Alla inlägg under oktober 2010

Av Frida - 22 oktober 2010 21:25

Holi.


Jag har beställt nya tapeter till mitt rum. Grymt snyggt kommer det å bli. Eller det är i alla fall vad jag hoppas på!


Idag har jag läst Lilla ångestboken av Linda Skugge. Alla 16åriga tjejer borde läsa den (killar som vill också). Jag känner igen mig så j*vla mycket. Jättebra bok i alla fall och den har kanske gett mig en gnutta bättre självförtroende. Känner att jag har lite för dåligt sådant ibland. 


Heirå.




Av Frida - 21 oktober 2010 21:15

Hei.


Den här dagen har varit både väldigt bra och dålig. Går inte in på några närmare detaljer där. Har insett att jag har två prov på onsdag nästa vecka. Båda matte och engelska. Trevligt värre då. Måste typ förbereda mig för bokredovisning på måndag också. Insåg nu också att den här helgen jag har framför mig kommer innehålla en hel del pluggande. Jaja var fri förra helgen så har väl inget att klaga på. Höstlov snart också ju. Rätt så trevligt. 


Nästa torsdag är det öppet hus på skolan. Min klass ska ha något projekt med att göra skyltar och tydligen ska jag göra A3 skyltar. Ska jag vara ärlig hade jag nog hellre gjort A4, men det blir säkert bra med A3 också. Alltså jag tål inte! Jag tål inte världens lataste människa! Den går i min klass och vi ska inte nämna några namn. Men i alla fall så jag klarar inte av!


Imon är det fredag. Trevligt och lite aningens otrevligt. 


Secret love.


Heirå.

Av Frida - 20 oktober 2010 21:31

Hai.


Onsdag idag. Hade Excel prov. Det gick väl typ ganska så bra tror jag. Vill inte prata om det då jag bara allmänt avskyr Excel. Hade lite andra trevliga  ämnen också. 


Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Piwihihi. Kanske bäst att inte säga något alls. Hihii. Jag blir i alla fall tokig av att bära det här inom mig snart. Hiihiho.


Hairå!

Av Frida - 19 oktober 2010 21:29

HAi.


Har varit en bra tisdag idag. Tror att jag är lite glad i själen. Av vilket skäl själen är glad tänker jag dock inte berätta. Har egentligen lust att bara bubbla ur mig massa ord men vem som helst kan läsa här så det passar nog inte så bra. Bakade muffins idag. Med choklad och marshmallows. Goda. Pluggade som vanligt lite matte också. Känner att jag fått riktigt bra koll på det som igår verkade näst intill omöjligt. Skolfotot kom idag också ja. Helt okej. Varken bra eller dåligt.


Drömmar tar alltid slut när det är som bäst. Likaså i natt. Men jag fortsätter att drömma i dagens ljus.


Heirå.

Av Frida - 18 oktober 2010 21:26

Hei hei.


Ganska vanlig måndag det här. P=R/T (T) T=R/P. Lite smak prov ur min mattebok. Nuförtiden är det då mer bokstäver än siffror på matten. Ganska förvirrande  men samtidigt rätt roligt. Har redan skrivit ut ett matteblock. Det måste ju bevisa hur mycket matte jag har nu, då jag skrev ut ett block på två terminer förut och det har gått en halv nu. 


Tisdag imon. Rätt trevligt, fast nu var det ju måndagen jag skulle skriva om. Jag har ätit en hel halv korv idag. Haha nej då jag åt faktiskt en hel korv den här gången. En hel jädra varmkorv. Ugh jag gillar inte kokt korv. 



take a look at me so you can see
how beautiful you are

Take a look at me so you can see

how beautiful you are


Heirå.


Av Frida - 17 oktober 2010 21:15

Hei.


Idag har det varit en sådan oändligt lång söndag. Jag har inte gjort något alls. Jo visst har jag gjort saker men inget av intresse. Bakade scones. Jätte längesedan jag gjorde sådana. Goda i alla fall. 


Funderar på att göra om bloggens utseende men har egentligen ingen lust. Låter som att jag använder någon slags tonart nu som säger att jag inte har lust med någonting. Fast i själva verket har jag visst det lust med saker. Det här har bara varit en sån tråkig dag vilket innebär att bloggen också ska vara tråkig idag.


Måndag imorgon. Jag längtar faktiskt dit. Skulle kunna tänka mig att stå vid skåpet i skolan nu och vänta på kemi lektion. Bättre med det än tråkig söndag. 


Tänk om 10 veckor har det varit julafton. Vad roligt, jag längtar så mycket dit. Julen är mysig och förhoppnings vis är marken full av snö då. 


Vintern 09/10

   Tänk att det var så mycket snö i vintras att efter ett tag syntes nästan inte staketet. 


14 oktober 2008

  

Samma träd 14 oktober 2010, 2 år senare.

  


De där två bilderna måste ju visa att hösten var tidigare i år än för två år sedan, då det har fallit av fler löv på årets bild. 


Cheatercheaterbestfriendeater.


Det här inlägget blev visst inte så tråkigt som jag tänkt mig i alla fall!


Heirå.

Av Frida - 16 oktober 2010 22:07

Helo.


Trevligt med lördag, fast jag saknar vissa saker från skolan under helgerna. Vad har jag ingen lust att berätta. Får ni lista ut själva! Idag har jag i alla fall varit ute. Krattade ihop en massa löv. Inte speciellt roligt. Har rivit ner nästan allt från väggarna i mitt rum också. Nu ska det minsann bli nya tapeter. Vet dock inte hur de ska se ut än. Är otroligt sugen på något svart, rött, silver slingrigt men vi får väl se. Gäller bara att hitta den rätta. 


Jag fryser om fingrarna. Hurr burr. 


Heirås.


Av Frida - 15 oktober 2010 21:36

Hei.


Jaha ja idag har det snöat de första flingorna för den här hösten. Burr burr vinter på väg. Längtar faktiskt lite till vintern. Vet inte vad jag ska skriva idag igen. Det är ingenting jag behöver plugga på i helgen förutom lite matte vilket känns otroligt skönt. Att bara få vara ledig har jag längtat till rätt länge. 


Jag läste ut en bok idag. Mamma, pappa, barn. Bra bok om man vill läsa en deckare. Fick precis det jag hade förväntat mig och jag är inte besviken. 


(^,^)


Vissa saker fattar man bara inte.


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards