Alla inlägg under oktober 2010

Av Frida - 14 oktober 2010 21:47

Hei.


Idag så är det torsdag. Jag har ätit popcorn. Hade bad på idrotten. Tydligen skulle vi simma. Simma mycket. Simma långt. Simma 40 längder. 40 längder! Det är mycket för den som inte är speciellt van att simma. Men i alla fall så idag har jag simmat 40 längder. Det var otroligt jobbigt och jag tänker inte göra om det. 


Var duktig och pluggade matte när jag kom hem också. Har inte gjort något roligt idag. Eller jo det har jag visst gjort men inget sånt här nöje eller vad man ska kalla det. 


Imorgon är det fredag. Jag längtar dit och till (^,^). I alla fall så känns det som det kommer bli en bättre dag imorgon än vad det var idag. Inte för att det har varit dåligt eller något idag men ändå.


Heidå.

Av Frida - 13 oktober 2010 21:18

Hei.


Dagen har väl varit helt okej. Ganska vanlig. Blev små sur på bilden när det tydligen inte fanns plats i det klassrummet vi skulle vara i för alla så jag och några till fick lov att sitta i det andra rummet med NV. Riktig tråkig lärare dem har. Så blev jag rejält sur när vi tydligen ska ha bad imon. Jag hatar att blöta ner mig när det inte är i hemma duschen. Det finns en anledning till att man inte valde simmning utan volleyboll istället men tydligen ska man inte få ha det man har valt hela tiden. Hata idrottsläraren. Alltså nu blev jag sur. Sitter och lyssnar på någon dålig låt också. Uh.


Hejdå.

Av Frida - 12 oktober 2010 21:36

Hai!


Alltså ibland bara känns livet så bra. Just nu blev en sådan stund. I alla fall så har dagen också varit bra. Förutom kanske att jag har någon jättekonstig känsla i handen efter volleybollen på idrotten. Annars har det bara varit bra idag. Helt okej resultat på CAD-provet. Bakat mumsiga hallon och blåbärs muffins. (^),(^). Jag är fullt totalt medveten om att smilisar inte hör hemma i min blogg men vissa saker kan man bara inte skriva med ord. Sitter och lyssnar på Håkan Hellström. Totalt förbjuden musik om man heter Frida. Fast jag blir glad av det ibland så då är det bara och lyssna. 


Heirå! 

Av Frida - 11 oktober 2010 21:02

Hai.


Idag är det en sådan dag då jag egentligen inte har något att skriva. Hade CAD-prov. Gick hyfsat, inte jättebra men inte heller dåligt. Ja, har helt ärligt inget mer att skriva men det brukar ju gå bra att bara babbla på lite då. Har inte ens någon lust att skriva så ja det blev såhär idag.


Hejdå!

Av Frida - 10 oktober 2010 20:42

Tjohai.


Vanlig söndag. Pappa sa förut att han skulle måla mitt skrivbord den här veckan som kommer, så idag har jag varit duktig och städat ur alla grejer därifrån. Otroligt vilken massa skit man har i gömmorna. Hittade en gammal Campino påse. Undrar jag hur längesedan det var jag åt sådana? Finns de ens längre? Måste i alla fall vara flera årsedan. 


Jag har varit ute också och tagit massa härliga höst bilder!


 

 

Höst höst höst!


Söt, god och härlig

 precis som en karamell

  är en jordgubbe  


Hairå.

Av Frida - 10 oktober 2010 11:35

Hei hei.


Jag har testat på och skrivit lite Japansk Haiku. Eller rättare sagt så skulle vi skriva en sådan i skolan och det var rätt kul så ja jag har skrivit några bara på kul också. Och jag tänkte helt enkelt dela med mig av några ''haikus'' nu. Det är inte bara och skriva tre rader med lite ord om ni tror det. Visserligen kan det ju låta bra och vara jättefint om man gör så också men det blir inte en haiku. Det speciella med en haiku är att det är 575. Vad som menas med det tänker jag inte förklara, det får ni ta reda på själv om ni vill veta.


Vinden är kylig

Susar i trädens kronor

Löven faller ner


Litet och lätt. Perfekt om man för tillfället inte har fantasin att skriva någon längre dikt eller så. Hm jag tror det får bli en haiku i varje inlägg istället för flera nu på en gång. Det blir roligare så. 


Hej så länge!



Av Frida - 10 oktober 2010 00:43

Haii.


Nu är det mitt i natten. Söndag har det visst blivit redan. Låter inte så lockande men men man får väl stå ut med det också. Tänkte att jag skulle skriva lite Haikusar men jag orkar inte gå och hämta blocket nu så ni får höra dem imorgon. Det var nästan så jag tänkte skriva ni får höra dem tomorrow. Men nu är det här en svenskblogg och då pratar vi svenska här. I alla fall så har det då varit lördag, tyvärr är den över. Jag är trött och tänker gå till sängen nu.


God natt!

Av Frida - 8 oktober 2010 22:52

Hei hei.


Trevligt med fredag. Skola som vanligt och duktigt som jag är satte jag mig och räknade matte när jag kom hem, trots att det är fredag. Lite mindre att göra i helgen då i alla fall. Matten kändes som en riktig stenbumling i ryggen när jag gick hem men nu känns det inte lika stenbumligt. På tal om matte så måste veckans bästa ord vara: Sjuk är man inte förens man inte kommer ur sängen. Det håller jag totalt med matte läraren om. Visst man kan vara lite små sjuk annars också men inte så att man inte kan ta sig till skolan.  


Jag ska gå ut någonstans i helgen och bara njuta av hösten tror jag. Gå ut och sätta mig på någon fin plats och bara leva liksom. Ungefär som vi fick göra på svenskan i måndags. Vi skulle gå ut och helt enkelt skriva en miljöbeskrivning om hur vi upplevde våra sinnen. Rolig uppgift och jag blev nöjd med det jag skrev.


Alltså när jag skriver här i bloggen handlar det mesta om skolan känns det som, men grejen är den att det finns inte så mycket annat att skriva om, så vill ni inte läsa det får ni väl hitta någon roligare blogg att läsa i stället.


Det är exakt 11 veckor kvar till jul idag och exakt 3 till höstlovet. Vad fantastiskt härligt med jul. Tomtar, snö och ljus det tycker jag är mysigt. Julklappar är ju alltid roligt också. Höstlov är väl rätt mysigt det med. Om än inte så är det trevligt med lite ledighet.


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards