Alla inlägg under september 2010

Av Frida - 7 september 2010 20:53

Hei hei.


Jag har kommit på att hösten egentligen är ganska mysig. När man får tända ljus och det blir mörkt. Och när löven börjar falla av. Ända fram till ju är det mysigt men sen blir det bara tråkigt och man längtar till sommaren. 


Idag vare skola igen då, som vanligt. Började med CAD kurs A. Verkar roligt! Hade en oändligt lång idrottslektion också. Förut tyckte jag idrott var roligt men det är det inte längre. Sen när jag kom hem har jag räknat sida 33 i matten. Övat på engelska glosorna. Jag och mamma har alltid så roligt när vi övar engelska. Haha. Som idag jag när jag inte kunde ett ord ba: Är det verkligen ett svenskt ord? Och mamma ba: Ordet hette så på engelska. Det  låter jättetråkigt såhär i efterhand men just då var det väldigt roligt. Sen har jag läst i den engelska boken också. Duktigt av mig. 


Snart är det jul också! Alltså jag längtar till julen. Helt galet men så är det. 


Heirå.

Av Frida - 6 september 2010 21:22

Hei hei.


Idag är det måndag igen. Skolan var väl som vanligt. Gjorde klart huset i google sketch up så imon ska vi börja med riktiga CAD. Känns som att jag ligger efter massa i matten också. Skulle vara klar med sida 31 idag och det var jag visst inte, så har gjort den efter skolan. Också gör jag klart sidan 33 imon som skulle vara klar på onsdag. Perfekt då är jag ikapp igen. 


Te. Te är så gott. Förut gillade jag inte alls det, men nu har jag lärt mig och dricka te och de är ju så gott. Haha. Jag läste ut en bok igår. I lögnens spår av Ann-Christine Henser. Ingen bra bok. Rekommenderar den verkligen inte. 


Heirå.

Av Frida - 5 september 2010 21:34

Hei hei.


Har precis skrivit engelska loggen så orkar inte skriva så mycket här. Jag fattar inte hur jag ska kunna få ut mig 400 ord på engelska 5 gånger. Om uppgiften ändå vore något vi gjort på svenskan och inte engelskan. Idag har jag i alla fall varit till Borlänge. Gick emot alla mina regler och köpte en rosa tröja. Eller egentligen två men den ena är väl mer en typisk jumper. I alla fall så brukar inte rosa vara direkt min färg men varför inte. Köpte ett par skit snygga skor också och en skinn jacka. Också köpte jag en liten mini Rubiks kub. En 2x2x2. Ska lära mig och lösa den, när vet jag dock inte. 


Heirå.

Av Frida - 4 september 2010 20:40

Hei.


Jag har så himla ont i tandköttet. Ni vill säkert inte veta det men någon som har något tips på vad man kan göra när man har blivit drabbad av smärta där. Jag hade det förut också, i våras men minns inte om det var på andra sidan då eller om det var på samma ställe som nu. Det gick i alla fall över den gång, bara att hoppas på att det gör det nu också. Och envis som jag är så brukar jag inte klaga på smärta i första taget men nu gör det ont på riktigt och då måste jag beklaga mig lite.  


Någon som vet när man får första studiebidraget? Vet att det är föräldrarna som får det men mamma har fixat så det åker över från hennes konto till mitt, men jag vet inte när. 


Jätte längesedan jag la upp nån bild på bloggen också men det råkar ju faktiskt vara så att det är skriva jag vill göra, inte ta en massa bilder. Tänker  i alla fall lägga upp en bild idag så ni inte blir uttråkade. Riktigt gammal bild men har ni sett den förut så får ni se den igen.

  

Heirå.

Av Frida - 2 september 2010 21:45

Hei.


Imorse var det riktigt kallt. Burr burr, snart kommer det snö. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Längtar faktiskt till jul. Imorgon är det fredag igen. Känn skönt på alla sätt förutom att jag lär skriva någon slags ''logg'' om boken jag läser på engelksa. Och ''loggen'' ska självklart också vara på engelska. Huh. Varför kunde alla inte bara prata samma språk? 


Hade någon matte diagnos idag. Det var svårt, men gick ganska bra i alla fall. 


Varför måste jag bli påmind om er igen? Jag som hade lyckats förtränga så mycket som var möjligt. Så var det just eran klass som måste ha idrott efter oss. Jag har lust att bara sparka av er allihop öronen. Slipper i alla fall se er dagligen och det är jag hemskt glad för.


Något positivt är i alla fall att datorkunskapen har blivit ganska rolig. Och för er som inte vet så är inte datorkunskap något speciellt jag har bara för att jag går teknik. Det teknik har som inte andra har är teknik utveckling som också är riktigt roligt. 


Hur högt måste ett hus vara för att få kallas höghus?


Heirå.

Av Frida - 1 september 2010 21:22

Hei hei.


Dagen har varit bra, inget speciellt. Snart är det oktober. Så hemskt det låter men det har blivit som någon vana att varje år när det är september att gå runt och säga mest hela tiden: snart är det oktober. Någon som har tips på någon bra musik? 


Jag vill ha en ny mobil! Helst nu genast men jag ska verkligen försöka vänt till jul så jag kan få en och slippa köpa den själv. Nu kom jag på en sak alltså verkligen. Vad tänker jag inte berätta. Haha. Vad dum jag kände mig nu men det är nog ändå inget ni bryr er särskilt mycket om och jag kanske skriver det senare i veckan. 


Vad händer med alla människor i ett höghus om det börjar luta?


Jag får nog ta och kontakta någon slags höghus expert snart om jag ska fortsätta fundera så mycket på höghus. Just nu är det bara så att sådana hus intresserar mig speciellt mycket. 


Älvor.


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards