Alla inlägg under september 2010

Av Frida - 22 september 2010 20:51

Hai.


Jag vill ha vitt nagellack. Och under- och överlack. Tänker köpa det nästa gång jag kommer till Borlänge. Då ska jag måla något roligt på naglarna sen. 


Idag är det i alla fall onsdag då. Hade Word prov idag. Gick väldigt bra faktiskt. 


Läste ut en bok igår också. Pepparkakshuset av Carin Gerhardsen. Flera brutala mord inträffar i mellansverige, vem är mördaren?  Väldigt bra början på den här boken fast sedan tycker jag på något sätt att boken blir alldeles för lik något jag läst förut. En särskild bok jag tänker på när jag säger att jag läst det förut också. Vilken tänker jag dock inte berätta. Men i sin stora helhet är det här en bra och ganska spännande deckare. 


Heirå.

Av Frida - 21 september 2010 21:19

Hei hei.


Idag var det helt vanlig skoldag. Bild först. Började göra en mapp. Jag vet inte vad jag ska rita på min, har liksom ingen fantasi till sådant. Teknik sen. Ganska så roligt. Också engelska efter det. Inte kul och inte heller idrott var roligt och inte samhäll så början av dagen var väl bäst helt enkelt. Tänker inte skriva mer nu för stavar bara massa fel idag. Och har åkt moppe sen också. Roligt!


Heirå.

Av Frida - 20 september 2010 21:29

Hei hei.


Känns som att jag har hunnit med mer idag än på hela helgen. Hade i alla fall bara en lektion i skolan. Sen har jag pluggat matte, samhäll och kemi + skrivit rent engelskan. Och pusslat lite och läst en bok som inte har det minsta med skolan att göra. Varit social med pappa vilket innebar kasta pil. Jag vann båda gångerna. Också har jag bakat äppel- och kanel muffins. Rätt gott faktiskt. 


 Imorgon är det tisdag. Idrott. Fy och usch. Det har verkligen blivit värsta ämnet och det är MATS LINDKVIST ELLER OM HAN HETER LINGRENS FEL! Jag klarar inte av den människan och han får skylla sig själv att jag skriver hans namn i min blogg. Det struntar jag fullständigt i. 


Heirå.

Av Frida - 19 september 2010 20:52

Hei hei.


Idag har jag bara gjort massa nyttiga saker känns det som. Hjälpte mamma städa ur växthuset, skrivit engelska loggen + läst i engelska boken och engelska glosorna, pluggat samhäll. Lät in så mycket men känns som det. Tänkte bädda rent i sängen också men orkade inte det så det får bli en annan dag. Och lite måste man roa sig. Har lag lite pussel, målat naglarna och tänkte ta lite kort på hösten men det var visst inte sådär jätte höstigt ute än. Lägger i alla fall ut lite bilder nu då för en gångs skull. Och jag är inte proffsfortograf och använder bara en vanlig digitalkamera. Jag är heller inte proffs på att måla naglarna.


  Siri


   Imse


   Himmel


   Stjärnfall


Hairå.

Av Frida - 18 september 2010 22:21

Hei hei.


Har åkte moppe idag, eller åkte väl inte så mycket egentligen. Stod mest och pratade. Snart är säsongen slut. Sorgligt. Har räknat lite matte också. Förändrings faktorn = lätt som en plätt! La ut ett pussel också. Känns som att jag inte kommer ha tid att få ihop det, men nu ligger det i alla fall där. Och det blir nog ihop satt även om det kanske tar lite tid. Är en sådan där dag som jag inte har så mycket att skriva känner jag. 

  

God natt.

Av Frida - 17 september 2010 22:55

Helo.


Är ganska trött, fast inte hungrig längre i alla fall. Tog mig ut och köpte chips också. OLW Superchips till och med. Ganska så goda men inte min favorit. Hoppas det regnar i morgon. Eller kanske inte, vore kanske ganska fint med sol. 


Jag fick en väldig längtan till mörker idag. Tänk vad mysigt om är mörkt när man går upp för trappan så man kan tända lite ljus. Till viss del uppskattar jag faktiskt mörker. Och jag vet att jag sagt det flera gånger förut men jag längtar till julen! Haha. 


Sluta tveka.


God natt.

Av Frida - 17 september 2010 15:33

Hei hei.


Har precis kommit hem från skolan. Åt nyss två rostade polaris bröd, men är fortfarande hungrig. Huhu. Har varit helt okej dag i skolan i alla fall. Trevligt då att vi tydligen ska ha samhällsprov nästa vecka. Fy vad jag inte gillar samhäll. Känns för övrigt som att jag har hela skåpet med mig hem också. Matten går ju alltid att jobba med. Samhällsprov nästa vecka. Kemiprov om ett tag. Engelska loggen. Det är mycket plugg just nu men jag ska stå ut. 


Ska inte göra något speciellt ikväll. Äta något gott om en stund hoppas jag. Läsa lite, boken jag läser är riktigt bra. Och ska ta mig någonstans och köpa chips. Jag är enormt sugen på det just nu. Och datorn vet jag att jag hamnar vid senare också. Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem med mat och spela Zelda som jag vet hur man ska göra på nu. Jag vet jag fuskade med att titta lite på youtube igår. Men jag har hållt på med den saken i flera månader så då får man göra det. Skriver kanske lite mer ikväll.


Heirå.

Av Frida - 16 september 2010 21:09

Hei.


Torsdag idag då. Skola som vanligt. Inget speciellt där. Vill ni veta första steget till mattenörd? Börja räkna samman summan av siffrorna på nummer plåten så fort ni ser en bil. Två gånger har vi fått godis på matten nu också. Haha. Frida iakttar. Jag diggar faktiskt att man kan skriva ord i olika färger. Har inte tänkt på det förut. 


Se hur flugan kvävs i spindelns nät.

Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards