Alla inlägg den 29 september 2010

Av Frida - 29 september 2010 21:45

Hei hei.


Skola som vanligt idag igen. Hade datorkunskap först. Tydligen skulle vi skriva våra labbrapporter och det gick väl ganska så bra. Blev lite onödigt slut babbel i diskussionen men jag visste faktiskt inte vad man skulle skriva där. Så var det engelska sen då. Läst 10 sidor i boken så slapp jag göra det hemma sen. Och efter det lång lunch på sisådär 2 timmar. Inte speciellt roligt. Gick till biblioteket och råkade låna en bok. Haha. Det blir ofta så att sätter jag foten i ett bibliotek kan jag inte gå därifrån utan en bok i handen. Satt mig och pluggade lite till matte provet imorgon också. Duktigt så slapp jag göra det hemma. Sen var det matte lektion också. Blev så uttråkad på slutet så satt och gjorde lite gubbar på miniräknaren. Till sist var det kemi med lilla tant också. Gick igenom typ saker som ska komma på provet på måndag och efter det skulle vi laborera. Och ja humhum det gick väl kanske inte så där jättebra för min grupp. Gick rätt bra i början men sen så börja jag blanda ihop vad som var vad och det gjorde nog de andra också också ja gick allt på tok. Var i alla fall ganska roligt. 


Sen när jag kom hem så har jag tvättat moppen. Ren och fin som en symaskin är den nu. Också har jag lagt klart mitt 1000 bitars pussel. Fin fint. Och efter det satte jag mig i soffan och läste. Råkar visst ha 4 böcker på gång samtidigt nu. Men det är så svårt att inte börja läsa om man har lånat någon bok som man tror är jättebra. Det var min dag idag det.


Mina miniräknar gubbar.

  


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards