Alla inlägg den 17 september 2010

Av Frida - 17 september 2010 22:55

Helo.


Är ganska trött, fast inte hungrig längre i alla fall. Tog mig ut och köpte chips också. OLW Superchips till och med. Ganska så goda men inte min favorit. Hoppas det regnar i morgon. Eller kanske inte, vore kanske ganska fint med sol. 


Jag fick en väldig längtan till mörker idag. Tänk vad mysigt om är mörkt när man går upp för trappan så man kan tända lite ljus. Till viss del uppskattar jag faktiskt mörker. Och jag vet att jag sagt det flera gånger förut men jag längtar till julen! Haha. 


Sluta tveka.


God natt.

Av Frida - 17 september 2010 15:33

Hei hei.


Har precis kommit hem från skolan. Åt nyss två rostade polaris bröd, men är fortfarande hungrig. Huhu. Har varit helt okej dag i skolan i alla fall. Trevligt då att vi tydligen ska ha samhällsprov nästa vecka. Fy vad jag inte gillar samhäll. Känns för övrigt som att jag har hela skåpet med mig hem också. Matten går ju alltid att jobba med. Samhällsprov nästa vecka. Kemiprov om ett tag. Engelska loggen. Det är mycket plugg just nu men jag ska stå ut. 


Ska inte göra något speciellt ikväll. Äta något gott om en stund hoppas jag. Läsa lite, boken jag läser är riktigt bra. Och ska ta mig någonstans och köpa chips. Jag är enormt sugen på det just nu. Och datorn vet jag att jag hamnar vid senare också. Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem med mat och spela Zelda som jag vet hur man ska göra på nu. Jag vet jag fuskade med att titta lite på youtube igår. Men jag har hållt på med den saken i flera månader så då får man göra det. Skriver kanske lite mer ikväll.


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards