Alla inlägg under september 2010

Av Frida - 15 september 2010 21:31

Hei.


Slutade tidigt idag. Riktigt najs. Synd att man inte kan få göra det varje onsdag. Har varit på biblioteket också. Lånade några böcker som jag hoppas är bra. 


Läste ut en bok igår också. Den som älskar något annat av Karin Fossum.

En lite pojke hittas död i skogen och kort där efter försvinner ytterligare en pojke. En bra lättläst deckare som är trevlig läsning för stunden men inte lämnar några djupare spår och jag kan gott tänka mig att läsa något mer av den här författaren.


Liten bokrecension. Jag har inte så mycket att skriva. Ni får väl läsa mer en annan dag helt enkelt.


Heirå. 

Av Frida - 14 september 2010 21:29

Hai hai.


Idag är det då tisdag. Jag blev så arg på tekniken idag. Dags att skaffa nya datorer till sal 156 så det inte laggar så jädra mycket! Slutar tidigt på tisdagar i alla fall vilket är riktigt trevligt. Så jag gick hem och bakade kanel kaka. Gott och jag fick väldans julkänsla av det. Imorgon ska jag nog ta mig till biblioteket också. Känner att jag har behov av det. Löven har börjat falla ute. Höst och vi är ute på idrottslektionerna. Kallt som satan. På våren då kan man minsann vara inne hur länge som helst fast solen skiner och det är varmt. Men nu på hösten då ska man vara ute fast det är ruggigt och kallt. Idrottslärare måste ha nåt fel på termometern. 


Om du kunde läka mina sår.


Heirå.

Av Frida - 13 september 2010 20:57

Hai.


Livet i en soppskål, det rullar på. Slutade en timme tidigare idag. Trevligt även om jag fick lov att räkna matten hemma istället. Och alltså politik. Det är alldeles för mycket politik nu. Inget roligt tycker jag. Kiwi. Det är så gott med kiwi. Helt klart en av de godaste frukterna. Å mina tankar bankar. Haha. Vad dåligt det där lät, men alltså jag vill försöka skriva en dikt men det går inte så bra. Tänka blänka skänka. Findus. Tänk vad mycket intryck katten Findus har gjort på mitt liv. Händer allt för ofta att jag känner mig som honom. 


Heirå.

Av Frida - 12 september 2010 21:56

Haji ho.


Idag har jag träffat en av mina kusiner. Händer inte varje dag precis. Träffade i alla fall henne och hennes lilla unge idag. Så har jag skrivit engelska logg 2. Och kastat pil med pappa. Haha. Jag vann också, händer inte heller varje dag. Sen så var dagen slut och jag gick in i duschen och jag längtar upp i sängen och till en bok nu. Imon är det skola igen och sovmorgon är så otroligt skönt på måndagar. Varför ska man vakna just precis när drömmar är som bäst? Hände idag och det är inget roligt ju. Då låg jag kvar i sängen en timme och drömde vidare i alla fall. Jag vet vad som kommer hända snart. Vill inte de. Uäh. Längtar som vanligt till julen också. 


Heirå.

Av Frida - 11 september 2010 22:50

Hai.


Idag har jag åkt moppe med några kompisar. Jätte längesedan sist. Har gjort samhällskunskapen också. Och känn som att jag håller på att få ont i halsen. Sånt som hör årstiden till så får väl stå ut. Var på donken idag ja och åt den ny Mcflurryn. Den var inte så god, fick daim istället för nåt som skulle va i också och jag tror halva glassen bestod av daim. Ugh. 


Hairå.

Av Frida - 10 september 2010 23:26

Hai.


Vad härligt med fredag! Har väl varit en bra dag. Otroligt trött nu så ska sova efter att jag skrivit det här. Ni som är totalt ointresserade av att läsa om böcker kan sluta redan här. 


Läste ut en bok idag. Pappersväggar av John Ajvide Lindqvist. Helt fantastisk bok. Vill minnas att den gick som något slags följetång på radion förra sommaren. Det jag minns därifrån var dock bara namnet Vikaren, ett lik och något om k-pistar. Alla de sakerna visar sig ha en roll i boken, även k-psitarna som jag länge trodde att jag bara inbillat mig. Minns också att jag tyckte den boken verkade otroligt bra fast jag bara hörde någon snutt då och då. Och nu har jag tagit mig tid att läsa. Det är 10 noveller varav den sista är ett slags slut på Hanteringen av odöda. Jag skrev om Hanteringen... förut och skrev då att jag tyckte slutet var konstigt men efter att ha läst Pappersväggar tycker jag det blev lite bättre. Jag gillade verkligen den här boken i alla fall och rekommenderar den verkligen till alla som gillar skräck. Jag personligen tycker att novellerna Vikarien, Equinox, By på höjden och Majken hade något lite extra. Och Att få hålla om dig till musik gillar jag verkligen namnet på även om jag inte förstår någonting alls av just den berättelsen. I det stora hela i alla fall en otroligt bra bok! 


Nu ska jag sova, god natt!

Av Frida - 9 september 2010 21:37

Hai.


Om några veckor sådär är det höstlov. Det blir ju skönt eftersom det är väldigt mycket plugg på gymnasiet. Gjorde i alla fall lite matte idag. Kan engelska glosorna och läste 110 sidor i den engelska boken. Måste skriva en sammanfattning om riksdagspartierna i helgen också. Inget jag ser fram emot precis. Något jag aldrig glömmer heller är att läderlappen och batman är samma person. Haha. Läderlappen låter så sjukt fult så just därför glömmer jag aldrig det. Känner på mig att jag kommer bli förkyld också. Vill inte det men det hör höstren till. 


Å det finns en låt som passar så bra in just nu. Vilken tänker jag dock inte berätta, får ni lista ut själva! 


Heirå.

Av Frida - 8 september 2010 21:01

Haio.


Livet rullar på och så. Inget speciellt händer just nu så jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva. Vi skulle låna någon bok och ha på svenskan i skolan. Så verkar det på läraren som att vi ska hålla på den boken jättelänge. Det gillar jag inte eftersom jag gillar att läsa vill jag gärna racea iväg lite. Fick CSN kortet idag också. Riktigt najs. Sugen på popcorn är jag också. Och skriver bara en massa fel idag så det får räcka såhär. 


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards