Alla inlägg under augusti 2010

Av Frida - 6 augusti 2010 23:03

Hej.


Idag har jag varit i Vikmanshyttan. Inte varje dag jag sätter mina fötter där, men idag har det i alla fall skett. Var med några kompisar. Trevligt. Så har jag lärt mig att kolla oljan i bilen. Kan ju va bra att veta. Nu vill jag verkligen gå upp och lägga mig och läsa en speciell bok, men den boken ligger ut på altanen och jag vet inte om mamma har satt på larmet så jag vågar inte gå ut och hämta den. Haha. Jag får väl läsa en annan bok istället.


Hejrå.

Av Frida - 5 augusti 2010 23:26

Hei.


Lägger typ aldrig upp musik i bloggen så tänkte i alla fall försöka göra det nu.



Står det bara något konstigt så har jag misslyckats.


Heirå.

Av Frida - 5 augusti 2010 22:25

Haii.


Idag har jag filosoferat hemma. Spelat lite kort, läst lite och spelat lite DS. Plockat fram DS:er igen efter att det legat på hyllan ett tag. Börjar kunna mina spel utantill så jag borde väl skaffa mig något nytt så småningom. Så har jag varit på Lappens och käkat glass. De måste seriöst ha Sveriges största glassar där. 


Sommaren är snart över. Om två veckor har jag gått min första dag på gymnasiet. Känns lite tråkigt att det snart är höst på grund av att folk flyttar och kommer gå på skolor i andra städer och så. Men man kan ju träffa dem ändå!


Och bara för att jag verkligen älskar mina solbrillor så får dem vara med här. Det bästa jag köpt på länge.


  

Heirå.

Av Frida - 4 augusti 2010 20:49

Hei.


Inatt har jag sovit i combicampen med några vänner och nu är jag jättetrött.  Somnade väl runt 4. Ni som inte vet vad en combicamp är får ta reda på det själva om ni vill veta för jag tänker inte berätta det. Vi hade kul i alla fall. Åkte med mopparna ner i Sveaparken och blev 5 år igen. Haha. Tänk när alla typ slogs om att få åka linbanan och när man trampade som en tok för att få den där karusellen att åka så fort som möjligt. 


Sen har jag inte gjort speciellt mycket idag. Mest gått runt och varit trött. Spelat kort med mamma. Nån som vet hur man spelar två mans Whist? Inte öppen whist då utan annan. Öppen kan jag med vore kul att kul att kunna den andra varianten också. Sen spelade vi YATZY. Första omgången fick båda jag och mamma yatzy, hur ofta händer de? En på tusen typ man spelar med våra regler.  Sen andra gågnen ''fick'' mamma yatzy igen. Fast de tror jag inte på. Jag tyckte nog de var på lite konstigt sätt i alla fall. 


Heirå.

Av Frida - 2 augusti 2010 23:08

Hei!


Idag har jag varit social och trevlig hela dagen. Gick upp halv 8, helt fantastiskt för att vara mig på sommarlovet. Och gud vad te sugen jag blev nu. Så var bara tvungen att skriva de. Men i alla fall jag gick upp tidigt så åkte jag med några kompisar till Borlänge. Trevligt. Jag köpte jättegulliga örhängen med körsbär. Så var vi där ett tag sen åkte vi hem igen. Då ar jag trevlig och lagade mat till hela familjen. Matlagning idag igen. Haha. Sen tog jag lite bilder på mig och Siri. Kanske jag lägger upp nån i bloggen sen, fast Siri var inte jätte intresserad av att bli med på bild. 


Efter de så var jag social med familjen och spelade YATZY. Och jag lyckades få den där Yatzyn man ska ha i slutet och som ger 50 poäng. Fast mamma vann ändå. Och till slut har jag varit social med några kompisar. Åkte en moppe tur och det var trevligt. Och imon ska jag vara social igen. De tar på krafterna det här så jag tror det är bäst att jag går upp och osocialar mig med en bok snart.


Grattis till de som har tänkt att fylla år de 12 närmaste månaderna också.


Varför är det så svårt att glömma saker?


Hejdå.

Av Frida - 1 augusti 2010 21:32

Hai.


Idag har jag bakat krusbärskaka. Egentligen så gillar jag inte krusbär men ganska gått när man haft i dem i kaka. Så har jag klippt gräset. Och löst kuben en gång. De är jättelätt nu när man kan.


Så har jag läst lite. Och gott folk denna blogg heter faktiskt booklusen så ni ska inte bli uttråkade om jag skriver lite mycket om vad jag läser för tillfället och så. Just nu läser jag i alla fall Livstid av Dean Koontz. Jag har för inte så längesen läst en annan bok som också hette Livstid. Men de två böckerna handlar i alla fall inte alls om samma sak. Rätt bra bok faktiskt, rätt spännande. 


Så började jag läsa lite i en annan bok också. Badortsmysteriet av Agatha Christie. Ni tycker säkert att den boken låter jättetråkig, skriven för nästan 80 årsen. Men Agatha Christies böcker är faktiskt bra även om de är gamla, det här är nämligen inte den första jag läser.


Jag vet att bloggen ser och blir mycket roligare med lite bilder också, men jag vet inte vad ni vill se bilder på och vet inte vad jag ska lägga upp för bilder. Här är i alla fall Smulan. Känner mig jämt så du mot henne när jag nästan jämt bara pratar om Siri. 


   Klicka för större.


Heirå.


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards