Alla inlägg under augusti 2010

Av Frida - 15 augusti 2010 22:38

Holi havo!


Idag är det söndag, veckans tråkigaste dag enligt mig och idag har jag bara degat. Läste ut en jättebra bok. Den röda damcykeln av Mats Ahlstedt. När jag tog den ur hyllan på biblioteket tänkte jag ungefär: den här boken låter bra men är säkert lite små tråkig. Där blev jag verkligen positivt överraskad. Det var en sån där bok som var himla svår att lägga ifrån sig för den var så bra. Rekommenderas verkligen. Så har jag börjat i en ny bok också. 


Det var väll allt för dagen. Försökte ta lite bilder på mig och lill katt också. Och just nu sitter jag och drogar en låt. The Listening - Eyes Set To Kill. Lyssna om ni har samma musik smak som mig annars kan ni strunta i det. 


  

Hajrå.

Av Frida - 13 augusti 2010 22:37

Hej.


Idag är det ju fredag den 13:de. Den där dagen man brukar säga att man ska ha otur på och jag har faktiskt haft otur idag. Satt ute och lekte lite med katten så la jag mig ner i gräset på en brännässla. Trodde jag i alla fall. Satt mig upp ganska så kvickt och vände mig om för att verklien se om det var en brännässla där och då såg jag hur det surrade till i gräset och en geting flög upp. Han blev nog lite sur när jag la mig på honom så han stack mig i ryggen. Det kändes precis som en nässla först fast nu i efterhand så gör det inte det. Det gör fortfarande ont där fast det var några timmar sen den lilla ondilen stack i mig nu. Man hör överallt att det är ett sånt geting år också men vi har inte alls speciellt mycket getingar. Nån enstaka så där som det brukar vara bara. Och pappa som går runt och säger att de små djuren är snälla. Det är dem inte alls det. Flyger runt och är sura fast man inte ens har gjort något tror jag. Humlor är mycket finare och lägger sig inte i vad man äter.


Jag har egentligen inte gjort så mycket idag. Var med mamma till hemköp vilket man egentligen ska undvika. Handlar man där så ska hon alltid prata med alla så det tar en evighet innan man kommer hem igen. Hon kan väl prata med dem när hon jobbar och bara säga hej när hon är där och handlar på ledig tid, men tydligen ska det pratas också.


Hejdå.


Av Frida - 12 augusti 2010 22:38

Hai.


Jag följde med mamma och pappa på en liten åk tur med bilen idag. Ganska tråkigt men ändå gillar jag att åka bil ibland. Vi åkte till något fick som var som förr i tiden. Nostalgibyn hette stället till och med. Pappa har sålt sin mustang nu också så nu ska han köpa nån ny sån där bil. 


Jag fick nån idé att jag skulle sätta upp håret i flätor idag också. Så den här dagen har jag gått runt med flätor. Det var riktigt länge sedan sist. Fick brev från gymnasiet också så nu vet jag vad min ''handledare'' heter. Det här är sista torsdagen det här sommarlovet också. Lite sorgligt men de gör inget. Och nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer. 


Hairå.

Av Frida - 11 augusti 2010 22:10

Hei.


Idag har jag varit i Lunån. Något litet ställe där de gjorde ost. Det gick runt en påfågel där också. De fåglarna är faktiskt fina. Sen åkte vi till Torsång och jag käka glass. Gottit. Sen har jag klippt gräset och läst lite i en bok som faktiskt är jättebra. 


Jag har tänkt att göra Sverige naglar också. Alltså måla naglarna i gult och blått, men har märkt att de gula lacket slits mycket enklare av än det blå så jag målar nog alla naglar blå istället. Och till er som träffar mig dåd och då så är mina naglar helt äkta. Alltså inget löst jag klistrat på. 


Och till er som undrar varför jag aldrig använder smilysar när jag bloggar är det för att jag försöker skriva så korrekt som möjligt. Och föröker vara så seriös som möjligt också men bara därför innebär inte det att det här är någon sur blogg. 




Hejrå.

Av Frida - 10 augusti 2010 23:20

Hai.


Tisdag. Det har varit en bra dag idag. Jag har åkt moppe med Julia och Rasmus. Roligt. Har inte träffat Julia på ett tag så då fick man göra det också. 


Sen har jag varit i Leksand på Åkdon och termos eller vad det hette.  Nån bilträff i alla fall. Låter inge kul och var inte speciellt kul heller. 


Vårat fina, stora, gröna äppelträd har gått mitt itu, och pappa har sågat ner den halvan som fortfarande stod upp. Nu är det väldigt tomt på den platsen och även om vi ska sätta ett nytt träd så tar de ju många år innan det blir sådär stort och fint.


Hairå.

Av Frida - 9 augusti 2010 20:44

Heisan.


Idag har jag städat. Hela dagen nästan har bestått av städning. Började med att man kom ner i köket imorse och då stod allt det som i normala fall är inuti kylskåpet på köksbänken. Då höll mamma visst på att städa kylskåpet. Sen skulle vi visst ut på vinden och städa där också. Himla massa skit min familj samlat på sig genom åren. Det som är kvar där uppe nu är nästan bara mina gamla leksaker. Hihi.


Sen har jag städat mitt rum också. Det var på tiden och riktig storstädning blev det. Har tagit modet till mig eller vad man ska säga och plockat undan några, eller ganska många, av mina kära gamla gosedjur. Måste erkänna att jag fick lite sorg i hjärtat då. Fast några är självklart kvar och saknar jag dem andra så vet jag var de finns. Och jag blev så glad när mamma sa att vi kan tapetsera om i mitt rum i vinter. Då ska det bli grönt och fint och inte rosa rosigt som det är nu. Och jag tänker måla bokhyllan svart. Egentligen skulle jag vilja göra skrivbordet svart också men har en stark känsla av att inte mor och far går med på det. Jag har damsugit under sängen idag också. Undrar jag när jag senast gjorde det? Nu är det i alla fall gjort och det snuskigaste av allt som varit där under är borta. Vad det var tänker jag faktiskt inte berätta.


Hejrå.

Av Frida - 8 augusti 2010 23:09

Hei.


Idag har det varit slappdag. Har egentligen inte gjort något ni vill veta. Men i all fall jag läste ut en bok. Livstid. Den var bra, lite småseg ibland men jag tog mig igenom den. Så har jag börjat på en ny bok. Vad den heter får ni veta när jag läst ut den. Så har jag ju varit till Avesta idag också. Till ÖB. Haha. Ibland får mamma för sig att hon ska åka dit så hade jag inget att göra så jag följde med dit. Det var väl ungefär vad jag har gjort idag. 


Nu är jag trött.


God natt.

Av Frida - 7 augusti 2010 23:24

Hai.


Idag har jag bakat marsmallhows muffins. Hur man stavar till det har jag ingen aning om men nu blev det sådär. De blev i alla fall goda. Sen så har jag varit med några kompisar. Vi såg en film och hade trevligt. Den hette typ Baksmällan och var faktiskt rätt kul. Så har jag läst ut en bok också. Badortsmysteriet. Bra och spännande bok med ett överraskande slut. 


Tänk vad mörkt det har blivit ovkså. Nu är det becksvart ute. Jag gillar faktiskt när det är ljsut nästan hela natten. Men vi går ju mot mörkare tider så.


Hejrå.


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards