Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Frida - 9 augusti 2010 20:44

Heisan.


Idag har jag städat. Hela dagen nästan har bestått av städning. Började med att man kom ner i köket imorse och då stod allt det som i normala fall är inuti kylskåpet på köksbänken. Då höll mamma visst på att städa kylskåpet. Sen skulle vi visst ut på vinden och städa där också. Himla massa skit min familj samlat på sig genom åren. Det som är kvar där uppe nu är nästan bara mina gamla leksaker. Hihi.


Sen har jag städat mitt rum också. Det var på tiden och riktig storstädning blev det. Har tagit modet till mig eller vad man ska säga och plockat undan några, eller ganska många, av mina kära gamla gosedjur. Måste erkänna att jag fick lite sorg i hjärtat då. Fast några är självklart kvar och saknar jag dem andra så vet jag var de finns. Och jag blev så glad när mamma sa att vi kan tapetsera om i mitt rum i vinter. Då ska det bli grönt och fint och inte rosa rosigt som det är nu. Och jag tänker måla bokhyllan svart. Egentligen skulle jag vilja göra skrivbordet svart också men har en stark känsla av att inte mor och far går med på det. Jag har damsugit under sängen idag också. Undrar jag när jag senast gjorde det? Nu är det i alla fall gjort och det snuskigaste av allt som varit där under är borta. Vad det var tänker jag faktiskt inte berätta.


Hejrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards