Alla inlägg under juli 2013

Av Frida - 16 juli 2013 23:15

Hallo.


Idag har jag varit i Linköping och skaffat mig någonstans att bo! Kommer att bli inneboende och det känns faktiskt väldigt bra. Nu slipper jag sitta och oroa mig för att inte ha take överhuvudet om cirka en månad. Det som oroat mig mest hela tiden med hela den här universitetsgrejen. Kan tipsa om att lägga ut en annons på till exempel blocket om man söker boende. Möjligen att jag hade lite tur men det gick väldigt bra för mig! Ser fram emot att flytta dit och börja mitt studentliv. Läste äntligen ut den andalusiske och har böjat med en ny, mycket bättre. Även hunnit med att titta på grisar idag. Massor av små söta minigrisar. Kultingar med ett mer korrekt ord. Skulle vilja ha en liten gris för de var otroligt söta. 


   

Imorgon ska jag städa här och göra lite andra små saker. Känner att det här rummet börjar likna en svinstia. Inte bra därför ska jag ändra på det. 


Hai då. 

Av Frida - 15 juli 2013 21:43

Hai.


Igår var jag i köket och fixade. Drog igång ett projekt som tog lite längre tid än jag tänkt mig. Blir ofta så när jag ska baka. Hur som helst blev  det fint och gott!


 

Nöt- och kaffecupcakes. Tänk vad kul att ha ett café med dagens cupcakes. Dessa skulle få vara kandidat ibland. 


Haidå. 

Av Frida - 15 juli 2013 20:43

Hallå!


Jag lever. Ursäktar för stillheten här. Anledning vet jag inte rikgit. Det händer mycket i livet just nu helt enkelt och på sommaren antar jag att det är helt normalt att ha annat för sig än att sitta vid datorn och skriva. Livet känns faktiskt helt okej för tillfället! Jag har blivit antagen till utbildningen jag sökt! Whihi. Det innebär att jag tänker ta mitt pick och pack och flytta hemifrån inom en snar framtid. Då flyttar jag. Till Linköping. Det känns väldigt bra och samtidigt fruktansvärt nervöst. Insett att mina köpoäng inte räcker över tröskeln här hemma ens för att få någonstans att bo. Därför har jag ägnat den här dagen åt att leta boende på annat sätt. Gått bättre än förväntat och mitt hopp som släcktes igår har sakta tänts igen. Dagen har resulterat i att jag ska till Linköping imorgon. Fint. Första gången jag sätter min fot där och inte den sista. 


Har ägnat mina dagar till lite av varje. Läser den jobbiga boken som aldrig vill ta slut. Den andalusiske vännen. Hoppa över den när ni är ute efter något att läsa. Lagt klart ett pussel och börjat med ett nytt. Det går inte att gå förbi pusselbordet utan att stanna och lägga dit en bit. Är lika fascinerad varje gång av att se en bild växa fram. Det spirar och sprudlar gurkor i växthuset. En till fascinerande sak, att se växter bildas av små frön. Saknar förr sommaren lite. Jag borde inte göra det. Tänker bara lite för mycket. Nu har jag något stort och förhoppningsvis väldigt bra framför mig. Ska tänka framåt, vara glad, ung och njuta av den här tiden. 


Hai då. 

Av Frida - 11 juli 2013 23:14

Tjonis.


Imorgon bestäms min framtid. Igen vet ännu om jag kommer vara glad eller ligga ned gräven och gråta någonstans. Hur ser den här tiden nästa vecka ut? Imorgon bestäms framtiden. Plockade vackra jordgubbar idag. Jordgubbar är vackert. Nervösar och läser om LiU. Linköpings universitet. Tror jag ska sova så att morgondagen kommer fortare. Alltså imorgon vet jag om jag blir antagen eller inte. Hjälpe mig. Vet inte om jag vill vakna upp imorgon. Kanske bäst att dra täcket över huvudet hela dagen. Huva. Väntan är vidrig. Det var sanna ord. Ikväll kan jag verkligen inte koncentrerar mig. 


 

Visar en fin grekisk blomma istället för att skriva något vettigt. 


Hai då. 

Av Frida - 9 juli 2013 22:25

Hej.


Idag har jag vaknat tidigt ur en dröm för att sedan inte kunna somna igen. Drömmen var bra och jag låg kvar i sängen två timmar för det är sommarlov. Nu vill jag vara ett nottecken och flyga i vinden. Eftersom att det har varit så fint väder utanför fönstret idag har jag haft en somrig sommardag. Läst en bok cyklat och haft det fint. Nu har jag ägnat en stund till att läsa om olika sjukdomar. Vet inte varför jag kom in på det men det var ganska intressant. Läst om allt från tyfus till rotfyllning av tand. Nu ska jag sova men först läsa lite i en bok med alldeles för många personer. Läst halva boken och den känns ganska ostrukturerad på något vis. Nja, längtar tills jag får börja med nästa. Vet att jag inte måste läsa ut denna men det känns onödigt att läsa halva boken för att sedan sluta. Den är ändå helt okej om än lite underlig. Dit man längtar. Är det en bok eller något? Varför har jag annars de orden fast i huvudet ibland. Gillar de orden. Saknar något lite för mycket för att vilja erkänna det. 


God natt. 

Av Frida - 7 juli 2013 21:59

Hej på er!


Jag är i Sverige igen efter att ha befunnit mig i Grekland en vecka. Santorini om man ska vara exakt. Det har varit bra och så men jag tänkte inte skriva om det nu. Imorgon elle en annan dag. Tänkte bara ge ett livstecken och skriva att jag lever. Tror jag fått jetlag. Nej, man får kanskse inte det av att resa en tidzon, men bra trött är jag efter att ha rest hela dagen. Min kropp är inställd en timme framåt. Alltså 23.13 inte 22.13 som tiden är i Sverige. Den här timmen har gått fantastiskt sakta. Jag ska gå och lägga mig helt klart. Det är jobbigt att flyga och ha sig fastän man mest sitter ner hela tiden. Och där var min dag fulländad. Något trevligt är att vädret här hemma ger mig Santorini feeling. Inte helt fel  när man gillar värme. Lyssnar på fin musik. Jag måste sluta tänka så mycket. Stopp.

It's just a spark, but it's enough to keep me going. 


God natt. 

Av Frida - 6 juli 2013 21:15

Hallo!


Tillbaka till det här med naturen. Träden den här gången. Jag gillar träd och växter. Något jag däremot sällan tänker på är att träd också har en livstid och ska dö någon gång. Vänder jag blicken ut genom fönstret ser jag ett träd som valt att inte leva mer. Valt var antagligen fel ord för det kunde nog inte välja. Trädet har hur som helst gått och dött.

 

Så här kan det se ut när någon stor i naturen lämnat oss. Alltid gillat just det där trädet. Gillar många träd för den delen. Och här huggs minsann inte ner några träd förens de verkligen är döda! 


Hei då. 

Av Frida - 4 juli 2013 21:00

Hai. 


Bättre sent än aldrig brukar man ju säga. Därför tänkte jag visa bilder från midsommarafton. 

   

Så här fint hade jag och Siri det då. Sommaren är väldigt fin. Siri rullar sig i gräset, blir busig och det är underbart. Skämtade lite med Siri. Mamma frågade: kan man skämta med en katt? Ja med Siri kan man det för hon är fylld av humor och knasigheter. Den andra lilla katten däremot. Hon är ganska torr av sig. 


Hai då! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards