Alla inlägg den 15 juli 2013

Av Frida - 15 juli 2013 21:43

Hai.


Igår var jag i köket och fixade. Drog igång ett projekt som tog lite längre tid än jag tänkt mig. Blir ofta så när jag ska baka. Hur som helst blev  det fint och gott!


 

Nöt- och kaffecupcakes. Tänk vad kul att ha ett café med dagens cupcakes. Dessa skulle få vara kandidat ibland. 


Haidå. 

Av Frida - 15 juli 2013 20:43

Hallå!


Jag lever. Ursäktar för stillheten här. Anledning vet jag inte rikgit. Det händer mycket i livet just nu helt enkelt och på sommaren antar jag att det är helt normalt att ha annat för sig än att sitta vid datorn och skriva. Livet känns faktiskt helt okej för tillfället! Jag har blivit antagen till utbildningen jag sökt! Whihi. Det innebär att jag tänker ta mitt pick och pack och flytta hemifrån inom en snar framtid. Då flyttar jag. Till Linköping. Det känns väldigt bra och samtidigt fruktansvärt nervöst. Insett att mina köpoäng inte räcker över tröskeln här hemma ens för att få någonstans att bo. Därför har jag ägnat den här dagen åt att leta boende på annat sätt. Gått bättre än förväntat och mitt hopp som släcktes igår har sakta tänts igen. Dagen har resulterat i att jag ska till Linköping imorgon. Fint. Första gången jag sätter min fot där och inte den sista. 


Har ägnat mina dagar till lite av varje. Läser den jobbiga boken som aldrig vill ta slut. Den andalusiske vännen. Hoppa över den när ni är ute efter något att läsa. Lagt klart ett pussel och börjat med ett nytt. Det går inte att gå förbi pusselbordet utan att stanna och lägga dit en bit. Är lika fascinerad varje gång av att se en bild växa fram. Det spirar och sprudlar gurkor i växthuset. En till fascinerande sak, att se växter bildas av små frön. Saknar förr sommaren lite. Jag borde inte göra det. Tänker bara lite för mycket. Nu har jag något stort och förhoppningsvis väldigt bra framför mig. Ska tänka framåt, vara glad, ung och njuta av den här tiden. 


Hai då. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards