Alla inlägg under februari 2013

Av Frida - 13 februari 2013 20:56

Hej hej.


Puh. Ibland blir det varmt. Nu var en sådan stund. Ljuset har återvänt. Bara värmen kvar. Var är du? Så det är onsdag. Trodde mer på torsdag. Igår var det semladag. Klart jag åt en semla. När jag blir stor ska jag också bi sådär bullig att jag bakar mina egna. Y prim x. Fick min hatt idag. Whooippe. Mercredi. Åkte lite skdior idag. Fast jag inte orkade. Egentligen. Hur bra gick det här? Inte så värst. Lika som konstruktionsprovet. Läraren är ond. Nu ska jag inte tänka på smmansatthållfasthet på ett bra tag. Om jag ens kommer göra det igen. Yoyo. Oj. Har satt jag och skrev. Hare gott lille igelkott! 


Hai bai. 

Av Frida - 12 februari 2013 22:59

Hej.


Oj oj. Skulle man sova också? Min ögon är så trötta att de ramlat av.


God natt.


Av Frida - 11 februari 2013 22:28

Hei hei.


Idag är det måndag. Intressant. Fixat lite. Med konsturtionen och lite annat. Något. Förstört. Förströt. Förfört. Skippa de två sista. 


 

Hur många bilder har jag inte tagit på det där trädet genom åren? Massor och snart är det slut. 7 veckor till påsk. 16 till sommaren. 


God natt. 

Av Frida - 10 februari 2013 21:21

Hallo!


Today var jag på väg att skriva. Är det ett tecken på att man skrivit för mycket på engelska? Möjligtvis. Idag har jag städat här i min sunkiga lya. Var ritkigt otrevligt här men nu är det fint igen. Skrivit lite. Om Gustave. Han var författare i Frankrike under realismen. När man har en tråkig svenska uppgift framför sig gör man det bästa av situationen och väljer sitt favorit land. Like always doooo. Bakat idag med. Kalrt. Semeten blev farligt god. Godaste på mycket länge. Rocky road cupcakes. Mumsi! Med massor av choklad, marshmallows och pekannötter. Toppingen blev dock alldeles för lös. Ställde ner den i frysen och har på den imorogon istället. Passade på att plugga lite konstruktion också. Är inte så duktig på det. Måste nog lägga i en högre växel i pluggandet. Såg på skidskytte idag. Det är inte varje dag det är VM och då får man ta paus i pluggandet. Så sjukt spännande det var idag. Jädra Norge. Tyckte Frankrike hade kunnat fått vinna idag. Fransmannen såg ledsen ut på prispallen. Stackars honom att förlora med typ 2 centimeter. Flyyyyyy. Å vill ha sommar, sol och stora kängor! Jordgubbar, glass och marmelad! 


Hai doo! 

Av Frida - 8 februari 2013 23:26

Hej hej.


Skriver lite nu fast jag inte tänkt det först. Äntligen lite helg igen. Måste plugga teknik i helgen även om jag inte vill för det är prov nästa vecka. Sammansatt hållfasthet låter bara läskigt. Vet inte om jag kan något överhuvudtaget. Det får vi se imorgon när jag börjar plugga. Anmälde mig till högskoleprovet. Hu. Är lite rädd, för mig själv. Hittat någon fin musik som är värd att lyssna på. Tack vare twitter. Gillar twitter massor. Ibland blir jag så trött på sociala medier att jag önskar jag fötts hundra år tidigare. Twitter är ett undantag. Förlåt för inaktiviteten här. Det ska bli bättre nu. Gillar perioder då jag drömmer mycket. Har varit så några dagar nu. Inatt var jag i Thiland med mamma och en hund. Igår var min säng full av gigantiska sniglar. Den där snigel drömmen var inte så mysig men det är kul att drömma ändå. Okej, det sägs att man drömmer varje natt vilket säkert är sant. Något som också är sant är att man inte kommer ihåg  vad man drömt varje natt. En till sak jag gillar är att bo nära den stora vägen. Serbilar åka förbi där ute i natten och får en sällskaplig känsla. Helt ensam och långt bort från yttervärlden är jag ändå inte. Är betydligt gladare ikväll än igår. Vet ni vad jag tycker är underskattat, pussel. Det är harmoniskt att pussla. Ni som aldrig försökt, prova! 


God natt. 

Av Frida - 7 februari 2013 23:30

Hejlo.


Borde väl sova. Tappat livsgnistna har jag inte gjort. Men något har jag tappat. Vet inte vad det är. Det kanske ligger på golvet. Vilket innebär att det bara vore att böja sig ner och plocka upp det. Så enkelt är det inte. Tappade nyss humöret också. Lust att sitta uppe hela natten för att hämnas på damen på andra sidan väggen. Fast det vore inte smart. Är trött på det här nu. Många saker i livet är en slump. Undrar om livetville att det skulle bli så när dessa saker inträffar? Är sur på mig själv för ganska mycket skaer just nu. Släpp nålen i höstacken. Plocka upp de andra. Det bästa vore nog om hösten kom tidigt. Nu är jag melankolisk och sammanbiten. Vet inte vad jag ska göra med livet. Med en tolftedel kvar kan man inte ge upp. Snart är det här kapitlet också slut och vi vänder blad. Å vill springa och hugga ner ett träd. Eller resa. Platsen är redan utvald. Tänker alltid på samma plats när jag har den här känslan i mig. Ingen av er vet men kan kanske gissa. Pratar inte om den här platsen så ofta, men det händer. En klippa och ett hav.


God natt. 

Av Frida - 5 februari 2013 22:38

Hai.


Har haft massa saker för mig på datorn de senaste kvällarna. Det betyder att jag knappt hinner blogga fast jag vill. Blir så att jag glömmer bort det. Antar att boggen inte är högst prioriterad. Har den känslan igen. Att jag borde sovit för länge sedan. Varit trött som en bomb i ögonen hela dagen. Vet precis hur änslan kommer bli när jag lägger mig. Kommer ligga med svidande ögon och en kropp som inte är trött. Ouff. Är så trött på allt som har med ordet projekt att göra. Fy urka. Och imorgon är det prjektarbete. Urk. Insåg att det bara är tre veckor kvar innan allt ska vara klart. Lite panik brttom nästan. Lär väl jobba 20 timmar nu varje tre vecka som är kvar. Oppp.


Baii! 

Av Frida - 4 februari 2013 20:45

Heii.


Glömde visst av bloggen lite igen. Hade en bra helg. Nästan så söndagen var bättre än lördagen. Inte ofta det är så men hade en fruktansvärt tråkig lördag. Det faller ner ny snö och våren är långt bort. Åtminstone närmare än den var igår. Bakade apelsin- och chokladcupcakes igår. De blev goda. Goding. Goda ting är dyra tralllahaliillaaaaa waoo. Vissa saker börjar nästan bli lite läskigt. Jag helt pigg och på något sätt känns det underbart trots att jag bör sova snart. Inom en timme eller så. Gillar att säga eller så trots att det är väldigt luddigt uttryckt. Livet är ett ludd. I vissa stunder. Känner att livet är underbart samtidigt som det är massa tråkigt jag måste göra just nu. Svenska urk. Uppfinnarna urk. Och religionsprov. Kan ingenting och orkar kanppt bry mig. Det är hemskt. Whooooowhooooo. Det är en sådan kväll och det är underbart. När vi gräver guld i UUUUSSAAAA! Okej. Det snöar det är väl bra men nej tack du. Snart är det semladag. Att hälla i en massa choklad, hallon och wienerbröd i semlor tycker jag är att förstöra. Då har det ju blivit någon annan bakelse istället. KAnske gott det med men inte som semla. Sommel sommel.


Go natt! 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards