Alla inlägg den 28 februari 2013

Av Frida - 28 februari 2013 00:01

Hello!


Idag är jag inte trött. Inte än i alla fall. Har varit i köket nästan hela dagen och bakat macarons. Blev mycket bättre än första gången. Inte en enda spricka förutom kreagen. Whopp! Löner sig att vara noggran. Lärt mig att svinnet vi tillverkning av eget mandelmjöl blir Stort. Stort med Stort äss. Nästa gång är det bäst att ta 50 gram över angiven mängd. Även använt karamellfärg med utgångsdatum 2009. Gick alldeles utmärkt. Igår var jag på ikea. Köpte ingenting men det är kul att bara titta. En trevlig tur ändå. Köpte en tröja. Och ett linne. Ett grönt igen för det andra är gammalt och urfärgat. Plus köpte jag en reseadapter också. Britterna ska ju vara så krångliga av sig och ha andra eluttag. Det är katt hår överallt. Vårtecken. Satt i solen lite idag igen. Det var varmt och fint men tycker nog att pappa överdrev när han tyckte det gick att ha altandörren öppen. Skynda långsamt med våren. 


 

Måste lära mig att använda min tapis a macarons lite bättre så de inte blir nära brand i kanterna. Dock blev de på bakplåtspapper perfekta. Tcha, förutom att jag måste öva upp spritshanden lite. 


  Blåbärscupcakes med vitchoklad. Förstår int varför det ska vara så svårt att hantera spritsen. Får väl öva lite mer antar jag. Jakten på den perfekta spritspåsen fortsätter. De där blev förresten ritkigt goda. Mums! 


Hajdå. 


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards