Alla inlägg under juli 2010

Av Frida - 24 juli 2010 21:51

Hi!


Kolla in den här, asså jag blev livrädd ett tag xD




Hejrå!


Av Frida - 23 juli 2010 23:07

Hej.


Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jag har målat en lång bit och det var inte så himla roligt. Sen var jag och pappa på Rätt pris och köpte världens onyttigaste korg innehållande: 2 chipspåsar, 2 värma i ugnen pizzor, 1,5l cola, bullar och kinapuffar. Pappa bara sa när vi kom till kassan: Oj då vad nyttigt det här såg ut då. Då börja jag skratta as mycket och de höll på ända tills vi kom till bilen. Vet inte vad som vad så kul med det men jag fick en känsla av att en massa gamla tanter tittade konstigt på oss.


Sen så har jag läst ut en bok. Den farliga leken av Mari Jungstedt, den var bra precis som alla andra hennes böcker. Även om självaste Knutas fick vara med lite för lite den här gången enligt mig. Och ni som inte har läst de böckerna så är Knutas huvudperson eller vad man ska säga, fast det lät ju konstigt om han skulle vara huvudperson när jag sa att han var med för lite men så är det i alla fall. Efter ungefär halva boken var jag nästan säker på att jag visste vem mördaren var också men där hade jag minsann fel. Och slutet var inte alls som jag ville men så kan det ju inte vara i alla böcker. Nu har jag i alla fall börjat på en ny bok. Studio näktergalen av Leena Letholainen. Hoppas den är bra också.


Det var det jag hade gjort idag det. 


Hejrå.

Av Frida - 22 juli 2010 23:25

Hai.


Alltså jag tycker det är så töntingt att heta typ ''Frida snyggast på jorden'' på facebook. Vill man heta nåt sånt kan man ju bli medlem på kamrat istället. Liksom facebook nästan alla heter sitt riktiga namn där och jag trodde det var det som var mening men så finns det de som har nåt sånt där med. Okej då om man har med sitt smeknamn men heter man nåt med snyggast eller bitch då är det bara fjantigt tycker jag. Men det är väl antagligen bra att alla är olika och att vissa verkar gilla sånt.


Jag var på Ica idag och jag stör mig så enormt på att nästan jämt när man är in där så är det jätteblött på golvet på något ställe. Det ser ut som att det är väldigt halt i det där, jag försöker undvika att gå i det, men då tycker man ju att det kan sätta upp någon skyllt med typ VARNING! Nystädat golv, halkigt. Men nej, de vill visst att vi ska bryta benen av oss. 


Hej då........


Av Frida - 21 juli 2010 21:59

Hej hå stå på tå!


Jag har av nån konstig anledning fått svårt att somna på kvällarna. Jag gör väl för lite saker på dagarna så kroppen blir kanske inte trött. Men då låg jag i alla fall och tänkte lite igår och jag kom fram till att det är väldigt många platser jag vill besöka. Helst nu på en gång men får man göra det någon gång i livet ska man ju vara glad. Jag gör i alla fall nån sorts lista nu så får ni också se vart jag vill åka.


Utanför Sverige:


1. Paris - Bara för att det verkar så otroligt häftigt där med Eifeltornet, också har jag fått för mig att alla äter pannkakor med chokladsås eller varma munkar till frukost där. Och att man äter baugetter hela tiden. Nån gång i livet ska jag i alla fall ta mig till Paris.


2. Rom - Jag har alltid velat åka till Italien och Rom är ju huvudstaden så det är säkert ett schysst ställe. Så kan man köpa massa knasiga pasta sorter där ju eftersom Italien är pastans hemland. Också tror jag, eller mamma och pappa säger i alla fall att de har jättegod glass där och glass är ju Gott med stort G.


3. London - Jag känner ganska många som har varit där nyligen eller ska åka dit snart, så det är väl helt enkelt ett ställe man ska besöka också. Har inte riktigt förstått vad det är för speciellt med London men jag vill i alla fall åka dit och se vad det är.


4. New Jersey - Bara för att ett av världens största nöjesfällt ligger där. Och det är nån dröm jag har att få besöka att riktigt stort sånt för det verkar otroligt häftigt. 


5. Florida - Disney World ligger ju där och det verkar också otroligt häftigt.




I Sverige:


1. Göteborg - Här har jag varit fyra gånger förut men jag älskar Göteborg och vill dit igen för jag känner faktiskt någon där nu som jag kan hälsa på och det gjorde jag inte förut.


2. Gotland - Verkar som en trevlig och väldigt speciell plats. Så är det en ö också och det gör ju saken extra bra.


3. Kiruna - I Juni endast för att jag vill uppleva midnattssol. Det verkar så knasigt att solen skiner mitt i natt så jag vill se hur det verklige är.


Det är de platser som jag vill besöka just nu men det kan ändra sig fort rätt som det är kanske jag vill till Afrika igen. Och för er som inte vet så har jag faktiskt varit i Afrika. Inte på det afrikanska fastlandet men på Kap Verde och det hör ju till Afrika.



Hejrå!

Av Frida - 20 juli 2010 22:47

Hej. 


Det blev ingen bio idag. Det var ju synd men då har jag gjort andra saker istället! Var en stund med några kompisar. Vi käka kladdkaka. Göttit! Också har jag suttit i hela 1 timme och 40 minuter och målat. Det går framåt. Kom faktiskt riktigt långt idag. Mycket trevligt att snart vara klar. Sen hoppa jag studsmatta för en gångs skull och fick som vanligt jätteont i huvvet efter det. Fattar inte varför jag får så ont i huvvet bara av att hoppa lite. Aja jag får i alla fall de så sen gick det inge bra att läsa. Så jag satt och tittade lite på bygglov. Haha flera år sedan jag tittade på något sånt där program. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. 


Jag vill egentligen fixa en roligare design också fast jag orkar inte.


Hejrå!

Av Frida - 19 juli 2010 23:39

Hai.


Imon ska jag börja måla igen. Det var ett tag sen sist. Och jag har bara en sida kvar nu. Så ska jag väl kanske på bio imon också. Eclipse. Hoppas den är bra då, fast ärligt talat så är jag lite trött på Twilight. Men, men jag vill i alla fall se filmen. Och tredje boken tyckte jag faktiskt var den sämsta så ja filmen är säkert bra ändå. 


Jag läste ut Låt den rätte komma in också. Bästa boken jag läst på väldigt länge. Rekommenderas verkligen till alla. Det är vampyrer där med och man kan ju tro att jag är vampyr trött när jag är trött på Twilight. Men det här är något helt annat och ska jag vara ärlig igen så tycker jag att Låt den rätte komma in är bättre än Twilight böckerna.


Jag la upp Siri på youtube också.


 

Hairå.

Av Frida - 16 juli 2010 23:02

Hejsan


Jag har ganska tråkigt så jag sitter och roar mig med lite Ballracer.


  

Lyckades komma etta en gång också. Haha. Omgpop är i alla fall värt att testa om man har tråkigt nån gång.


Hejrå.

Av Frida - 15 juli 2010 22:49

Hej.


Hej hå idag har jag vaknat, ätit frukost, klätt på mig, borstat håret och tänderna, plockat smultron, varit på hemköp, fikat med kakor och sockerkaka, läst en bok, ätit torsk, potatis och äggsås, övningskört, ätit glass, plockat jordgubbar, duschat, läst bok igen och nu sitter jag vid datorn. Det är exakt vad jag gjort idag. Plus att jag ätit jordgubbar, melon och popcorn här vid datorn. Gottit. Jag vill egentligen upp och läsa igen för boken är så himla bra men ett tag till ska jag sitta här.


Hejrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards