Alla inlägg under december 2010

Av Frida - 12 december 2010 21:51

Hej igen.


Nu har jag lugnat ner mig. Det vara bara lite ilska so skulle ur mig men nu har den blåst bort. Lite karate så är det över sen.


Idag har jag i alla fall gjort pepparkakshus. Det blev inte alls lika fint som det brukar på grund av mammas egen gjorda spitspåse. Men ganska fint blev det i alla fall. Sen har jag pluggat matte och kemi. Har kemi prov imon. Tror nog att det kommer gå bra. Eller jag hoppas i alla fall på det. 


Hejrå.

Av Frida - 12 december 2010 21:44

Hej.


Asså nu är jag så jävla arg. Jag har gått från att vara på toppen till botten. Jag har verkligen inte lust att srkiva nå jävla skit blogg nu. Inget blir ändå som jag vill och jag skiter i om det är en masssa stavfel i det här inlgget för det h'är skka inte vara vackert det ska vara SKITFULT så ögona trillar ur. OPhtng t '


HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!

Av Frida - 11 december 2010 23:26

Hei.


Idag har jag bakat pepparkakor. Gott. Fast det är roligare att baka dem än äta, men det hör i alla fall till julen. Har också hållit på att ta livet av mig och mamma. Eller rättare sagt så var det mina chilifrukter som höll på att ta livet av oss. I alla fall så odlade jag egna chilisar i somras och nu skulle jag mortla dem till chlipulver och när jag höll på med det steg det typ upp nån chilirök i hela köket så det inte gick att andas utan att börja hosta. Kul fast ändå inte. 


Sen så har Rasmus och Louise varit här. Vi hade en trevlig kväll. Tittade på en film, den var rätt kul faktiskt. Haha. Sen hade vi det bara trevligt. Ja har väl inte så mycket mer att säga. Så mycket bättre lalalalala... Längtar till jul och nyår. Ska till Rasmus på nyår. Det ska bli roligt. Jul bara längtar man till för att det ska vara så. 


  

Lullig bild på Siri fårn i somras. Jag saknar faktiskt sommaren lite även om det är bra med vinter också.


Heirå.

Av Frida - 10 december 2010 22:07

Hej.


Blev inte att jag skrev något igår då inte internet funkade riktigt som det ska. Men nu är jag tillbaks igen. Det har inte hänt så mycket på de här två dagarna. Jag skulle till tandläkarn igår men den hade visst blivit sjuk så ska dit nästa vecka istället. Igår hade jag även idrottsprov. Onödigt att ha prov i det tycker jag. Känns inte som att det är nödvändigt. Idrott handlar väl om att man sak röra på sig och hålla sig igång inte sitta still och skriva ett prov. Jaja visst vill de att man ska ha prov i det så är det väl bara att acceptera. 


Jag kan också berätta att jag ibland blir väldigt arg och irriterad. Jag vet inte om det är så bra att skriva här i bloggen vad det är som irriterar mig men ändå. Folk får väl ta och acceptera läget annars kan de skaffa sig ett nytt jäkla liv!


Så idag då har det inte varit något speciellt. Vi började kolla på någon film på svenskan. Gökboet. Verkar inge bra men man vet ju aldrig. På engelskan visade jag och några andra upp våran power point vilket var väldans roligt måste jag säga. Kunde inte hålla mig för skratt där Haha. 


Imon ska jag baka pepparkakor. Mums mums. Insåg just att jag har nationellt prov i matte nästa vecka. Hu hu nu blev jag nästan lite nervös. Aja bara att göra sitt bästa. 


Hajrå!

Av Frida - 8 december 2010 20:56

Hei.


Dagen har väl varit bra. Skola. Sen har jag bakat saffransmums. Mumsigt såklart. Imon är det torsdag. Torsdagar brukar nästan altlid vara bra. Det är trevligt då behöver jag inte fasa inför morgondagen förutom att jag ska till tandläkarn igen. Jaja tror det är slut med det på ett tag efter imorgon. Jag ska klippa mig imon också. Det gillar vi. Känner mig extremt långhårig och ful just nu så det behövs.


Vissa saker är nog tur att de händer. Även om de inte är så roliga.


Hejrå!

Av Frida - 7 december 2010 21:04

Hai.


Ganska vanlig tisdag det här. Jag har varit i skolan och sen har jag pluggat som en tok också. Hade nästan hela skåpet med mig hem tror jag. I alla fall så läste jag först igenom idrotten. Det är ganska förvirrande. Fattar inte varför man måste ha prov på det också, räcker det inte med alla andra prov? Sen tog jag mig i alla fall an lite matte. Det var åtminstone roligt. Grafer och funktioner. Känner mig duktig att jag har lärt mig att rita grafer på miniräknaren. Efter det så skrev jag labbrapporten till kemin också. Fattas bara att jag ska skriva rent den på datorn nu men det är relativt enkel. 


Nu är jag sådär gigantiskt törstig. Jag vet inte om man kan vara gigantiskt törstig men jag är det i alla fall nu. 


Hajrå!

Av Frida - 6 december 2010 21:07

Hei.


Har inte så mycket och skriva. Jag fryser om händerna. Tyvärr går det inte så bra att skriva om man har vantar på sig. Ja typ som vanligt vill jag ha jul. Inte så långt kvar nu. Jao det var väl typ allt jag hade att säga idag det. Livet rullar, på inget speciellt händer, så är läget just nu. 


Herå.

Av Frida - 5 december 2010 20:47

Heli.


Jag sitter å lyssnar på musik och tänker. Tänker på mina drömmar. Dem tänker jag inte berätta för er. Hihi. I alla fall så jag längtar till jul. Och till imorgon. Vilihili varför det då? Jaru ni kan ju gissa om ni vill? Jag vet inte om jag vill berätta. Tror inte det, ni får nog gissa. Lycka till! 


Något jag hatar är att så fort jag hittar en ny bra låt så lyssnar jag på den om och om igen och sen efter att tag glömmer jag bort den för att jag hittar någon annan bra. Men nu sitter jag i alla fall och lyssnar på lite låtar jag upptäckte i somras så jag inte ska glömma av dem helt. Heli holi. Hare så bra!


Hejrå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards