Alla inlägg under december 2010

Av Frida - 21 december 2010 23:14

Hei.


Nu är det då äntligen jullov. Känns otroligt skönt. Nu ska jag bara vila mig och ta det lugnt ända tills skoaln börjar igen 11 januari. Okej, jag måste plugga lite också men först ska jag i alla fall fira jul. Jag har lockat fram lite julstämning här idag också. Julmusik i stereon så har jag gjort en sån där julgrupp. Med blommor alltså. Blev ganska fint eller blir det är blommorna slår ut. Plockat fram lite mer tomtar har jag också gjort så nu är det verkligen jul på riktigt snart. 


Igår var jag med Rasmus och Louise. Kul kul. Vi tittade på film. Den var faktiskt bra. Så tittade vi på liket i vattnet också. Haha. 


Sitter och lyssnar på musik nu. Rockkonsert i öronen. Det gillar vi! Hihi. Protesen är på plats också så kan tyvärr inte sjunga med i musiken men jaja det får väl gå ändå.


Heirå!

Av Frida - 19 december 2010 21:00

Hei.


Det här har väl varit en ganska vanlig dag. Har skottat snö, det vill ju aldrig sluta snöa. Läste ut en bok som inte var så bra. Spännande slut men resten var ingen höjdare. Följde med mamma till hennes moster som visst fyllde år och åt massor av kakor där. Inte nyttigt men ibland lär man unna sig lite onyttigheter. 


Imorgon är det sista riktiga skoldagen innan jul. Har matte prov också. Ska nog gå bra tror inte det kommer vara så svårt eftersom det är huvudräknings delen på nationella. Nu ska jag göra något annat roligare än skriva här.


Hejrå!

Av Frida - 18 december 2010 23:20

Hej!


Jag måste säga att ibland blir man bara så besviken. På vänner, kompisar, bekanta. Ibland vill man bara stanna tiden, andra stunder är det skönt att livet går vidare. Just nu blev en sån skönt att livet går vidare stund. Det får gärna bli måndag nu på en gång hoff poff! Jag har lust att bara skriva ut precis allt vad jag tänker nu. Alla dumma tankar jag har, allt jag längtar efter, allt jag vill ha, allt jag bara vill ska försvinna, allt jag saknar, allt jag älskar, hela livet. 


Live your life before it's too late.


Någon gång ska jag ta modet till mig. Jag nästan lovar det.


Hejdå.

Av Frida - 17 december 2010 22:25

Helo.


Sitter och snackar med några killar på skype. Några jag inte har någon aning om vilka de är. Rätt kul fast liite läskigt. Haha. Idag har jag i alla fall hm haft en bra dag. Jag vet inte vad jag ska skriva. Fick total skrivtorka nu. Om en vecka är det jul! Den här helgen kommer bli tråkig. Känner de på mig. Aja man kan ju inte ha roligt jämt.


Hejrå.

Av Frida - 16 december 2010 21:32

Hei.


Uhä jag sitter här med min tandställning i munnen nu och det känns inte trevligt. NI vill inte veta känslan. Jag tror jag kommer dregla ner mig i natt om det ska kännas så här hela natten. Jag har knappt suttit med den fem minuter och munnen är redan överfull med dregel. Eller i alla fall överdelen av munnen. Ni fattar säkert inte men det är så. Aja jag och pappa kallar den i alla fall protesen. Det låter mycket roligare än tandställningen.


Annars har det inte hänt så mycket den här dagen. Har haft sista programmerings lektionen det här året. Skönt! Bara en vecka till jul nu. Wiho!


^^


Hejrå.

Av Frida - 15 december 2010 21:37

Hei.


Har haft första (eller egentligen är det andra men vi vände på det) delen på nationella i matte A idag då. Jag tror det gick ganska okej. Det kändes i alla fall inte helt botten. Fick även veta resultatet av kemi provet som vi hade i måndags. Det gick super så är jättenöjd med det. Nu är det bara ett prov kvar innan jul då. På måndag andra delen på matten. Sen är det prov inplanerade efter jul också men dem vill jag helst inte tänka på nu. Innan jag börjar bry mig i dem ska jag vila hjärnan över julen. Bara åtta dagar kvar till jul nu. Det är helt sjukt vad fort det går. PÅ något sätt har jag tappat jul känslan lite. Den som var så bra i november har nu fallit bort lite när det ska till och bli jul på riktigt. Inte bra men jag kan nog bygga upp en ny bara jag blir ledig. Hihi.


   Ärtis med en pinne.


Hajrå.

Av Frida - 14 december 2010 21:13

Hei.


Imorgon väntar nationellt prov i matte. Jag känner mig inte speciellt pepp på det måste jag säga. Men okej pappa har försökt få in bättre själv förtroende i mig idag så jag får väl försöka ta åt mig lite av det. I alla fall så fick jag veta mitt slutbetyg i CAD-teknik A idag. Eller kurs TEU 1201 om man hellre vill säga så. Klara med den kursen nu alltså och jag är otroligt nöjd med betyget. Man ska inte skryta (tror inte heller att jag brukar göra det så ofta) men det är första gången jag får tre bokstavigt i nåt och då har man all rätt att bli glad! Wihi.


"Smile in your sleep"


Hajrå!

Av Frida - 13 december 2010 21:05

Hei.


Idag är det Lucia så glad Lucia på er allihop. Jag hade kemi prov. Tro det gick ganska så bra eller som vanligt det kändes i alla fall bra. Fick ingen sovmorgon på grund av att det var Lucia man skulle titta på. Det var väl fint. Ungefär som alla andra år. De sjöng inget om Staffan stalledräng. Buhu. 


   Pepparkakshuset.


Hejrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards