Alla inlägg under december 2012

Av Frida - 18 december 2012 22:39

Hai.


Äntligen kan hjärnan slappna av lite. Att jag har en projektrapport att kriva som ska vara inne den här veckan struntar vi. Kul julkkapp de ger oss. Det finns världen också finns det de andra. De andra är rosa med en orange blobb i mitten. Jag har ingen julstämning längre. Den flög iväg någonstans i höjd med nataionellaprovet. Det var inte roligt och det är nog tur att man inte får veta resultatet innan jul. Julstämningen kommer nog tillbaks. Snart. Rånad. Det vill man inte bli. En fågel fjäder i huvudet. Fjäder fjäder. Någon gång ska jag åka till Frankrike. Japp. En annan till Mauritius. Vem vet, någon gång kanske jag hamnar där. En sak jag fortfarande håller på med är att glida på skosulorna när det är halt.  Man ska behålla barnasinnet länge sägs det ju och det garanterar jag att jag gör! Ska ta farm julbollarna snart. Hoiho. Det kan inte finnas någon värre jullåt än ''Nu är det jul igen''. Fy vad jag tycker den är dålig. Blir på någotvis irriterad när den kommer på radion vilket är ganska ofta i juletid. Kastade min vän i sängen. Han ligger där och skäms. Är säker på att det faktiskt är en han. Det känner man i sig. Tänker inte skriva hen. Och där gjorde jag visst det ändå. Hoppsan. Under the moonlight. Ska baka. Göra. Imon kanske, eller sen. 


Haido!

Av Frida - 17 december 2012 22:03

Holi.


Tänkte visa lite bilder från helgen. Går ofta runt med saker i huvudet och tänker det där kan jag skriva om på bloggen. Sedan flyger det bort. Finns mycket bra skäms musik man kan lyssna på. Flyg fluga fluga. 


       

Skulle ta kort med Siri. Inte lika lätt som med lille katt. De är varandras motsatser, något som är roligt. Har en gose katt och en katt full av humor. Den lilla har konverterat till judendomen. Nej då men vi pluggade tillsammans idag och det gick väldigt bra för katten. Eller kanske inte. Pepparkakshuset är inte mitt. Glömde visst de bilderna i kameran men de får ni se en annan dag. Åt sju sorters kakor igår. Mums yums. Förstår varför mormor kallade mig kakmonster när jag var liten. Ska köpa en ny kompis snart. Snart. Om en stund. 


God natt. 


Av Frida - 14 december 2012 23:02

Heii!


Latat mig och varit fri idag. Efter matte E provet vill säga. Gick väl sisådär. Var svårt men nu är i alla fall den kursen också över. Bara lilla matte F:en kvar nu. Gick hem och sörjde mitt betyg lite. Det kanske jag inte borde göra för jag vet inte ens hur det gått än. Julpyntat lite här och gjort fint vid pepparkakshuset. Det enda felet är att mamma köpte några konstiga non stop med barbiefärger. Kul med lite annorlunda antar jag. Haha. Ritat en bikupa. Surr surr. Gjorde ett geting bo nu också. Bzzzz. Nu blev det en kotte. Hoff poff. Orkar inte plugga mer. Jag vill ha jullov och är värd det. Tripp trapp. Började läsa en ny bok. Den andra var så seg och tråkig. Imon ska jag slå in en julklapp. Hur mysigt är inte det? Har dock bara en att slå in. Mangomandarin. Julpapper. Sen när man bor själv. Eller när man intre bor hemma bara. Då kanske man ska ha en julgran i varje rum. Flera små istället för en stor. Det kanske börjar gå lite överstyr nu, det här med julen. Nej då. Ska göra julgodis med start imorgon och ända fram till aftonen nu. Ska bara ha ett prov först. Sen ni! 


God natt! 

Av Frida - 13 december 2012 21:56

Hej.


Äter popcorn, har det bra, är glad och inte det minst trött. Jag är inte längre lika trött som jag var förut ibland. Antar att det är bra. Hittat sovvanor som passar mig perfekt. Pluggat matte E hela dagen. Från morgon till natt. Med ett avbrott för mat och någon konstig konstruktionuppgift. Får bära eller brista imorgon för nu har jag gjort så gott jag kan när det gäller pluggandet. Vill gen en sur gubbe till de som stjäl mina sovmorgonar. Känner mig ensam om att hellre sova länge än sluta tidigt. Okej för dem som inte får chansen att sova men ändå. Buhu. Ändå en stor sur kinesgubbe på det. Kinesgubben. Lussellelle lussellelle elva nätter kvar till jul! Elva nätter kvar till jul alltså. Känns trevligt för nu fick jag världens julkänslor och flaxar verkligen runt som en fågel här. På riktigt runt som en fågel. Kan ha att göra med överskottsenergin. Den här vintern är redan bättre än  förra årets vinter. Positivt tror jag. Har ingen som helst lust att krypa ner i bädden. Inte heller har jag någon lust med prov på judendomen nästa vecka. Imorgon ska jag i alla fall unna mig en pluggfri dag efter provet. Det är jag värd. Längtar tills imorgon. Klockan ett. DEt är nog en bra tid. Hova hova. Rova och sockerbeta. Sankta Luuciiia på er också! 


Hare gott lille igelkott! 


Av Frida - 12 december 2012 20:40

Hajli.


Friterade hambrugare idag. Nej. Det gjorde jag inte. Stekte dem istället. Har åkt skidor idag också. Inte förstå gången på säsongen. Nepp. I alla fall. Det är näst intill fantastiskt att stå i skidspåret när snön glittrar runt omkring. Skogen är finare på vintern än sommaren. Tror jag. Det är i och för sig någon speciell känsla i skogen på sommaren också. Ord jag börjat sagt mycket på senare tid är: i och för sig, jo. Har gått runt och sagt jo hela dagen. Jo. Är det något norrländskt? Hur som så har det hoppat in i min mun idag. Ö ä hehe. Försökt plugga matte idag igen. Har plötsligt blivit svåårt. Med två å. Eller det är de jädrans differential ekvationerna som är svåra. Önskar attdet vore fredag kväll. Den fjortonde december. Läste en bok för längesedan som hette så. På tal om ingenting. Eller kanske jag vill att det ska vara kväll den artonde december. Sjunger karaoke med mig själv. Den där wikitune heter det nog inte men det på spotify som gör att man ser låtens text. Är det jag som lyssnar på underlig musik eller står det alltid lyrics removed? Tacka vet jag youtube. Olahola. Wihhiih. 


God nattis. 

Av Frida - 11 december 2012 20:51

Hojs.


Idag gick det att jobba i skolan men inte hemma. Tvärt emot igår. Till och med börjat med en power point till teknik presentation nästa vecka. Pluggat matte E här hemma, totalt utan framgång. Vissa dagar är det så. Lagat mat också. Brukar inte steka bacon ofta men idag hände det. De friterar sig i sitt eget fett och leker fyrverkeri. Poff puff. Ska laga tomteluvan. Till julafton. Har man en klåfingrig katt ramlar toffsen av ibland. Eller ramlar, det var hon som bet av den. Jag vill ha fredagkväll. För att lätta matte E i hjärnan. Bara lätta lite på det inte släppa. Inte ens två veckor kvar till jul. Får man vara glad som ett barn? Ja, det är klart! Man måste ange källa. Det tjatar lärare alltid om. Man måste ange källa. Även när man pratar. Det skulle nog bli jobbigt om man alltid gjorde det när man pratar om saker. Det kan man ju se framför sig. Men bara för att man inte anger källan när man pratar betyder inte det att det är okej att gå runt och hitta på saker.   

Siri. Sommar. Suddigt. Gör inget. S orden tog slut. 


Hairo. 

Av Frida - 10 december 2012 20:43

Hajji!


Idag är bättre än igår. Fastän jag inte gjort någonting. Jo. Fast inte mycket. Pluggat matte när jag kom hem annars har det varit väldigt oaktivt idag. Gjorde ingenting på fysiken, inte så mycket på designen och lyssnade på människors tal på svenskan. Äsch vissa dagar är sådär att det inte fungerar att arbeta. Sockerbitar. Bahp. Det där var nästan som att skriva rapljud. Usch. Tycker det är snuskigt vidrigt att inte kunna hålla sina rapar i styr. Jag längtar till sommaren. Eller saknar den. Jul, nyår. Sen kan det väk bli sommar igen. Vintern är bra men sommaren är bättre. Julgodis, mums! Har inte så mycket att skriva. Tack å adjö korv med brö!


Hajdo. 

Av Frida - 9 december 2012 22:31

Hejlio. 


Idag har jag ätit julbord något som resulterar i att jag är vrålhungrig nu. Skulle behöva en tallrik makaroner. Julbord är inte gott. Kan äta en korv och en skinkbit. Mycket mer än så är det inte. Julbord måste vara något gammalt. Eller det är det. Speciellt eftersom det bara är svensk tråkmat som bjuds. Imorgon. Jag lovar. Lovar med o. Jag och pappa gjorde pepparkakshus idag. Mamma blev sur och det var mitt fel. Huset blev i alla fall fint. Lill kisse blev rädd och det är mitt fel. Allting är bara mitt fel idag. Vill ha jullov och sova. Slippe tänka för en stund. Vill inte vara här. Jag vill inte vara här. Jag vill ha en gosig katt. Jag vill ha måndag. Jag vill sova. Jag vill inte sa Frida. Olivolja. Oliv. Korvstroganoff och mozzarella. Apelsin. Sorg och sörj. Huh. Spindelväv. Mandolin. Skära och skuret. Blod och kött. Benmärg och skelett. Muskel och ben. Nagelsax och lie. Wällpapp. Oxsvans och tillbringare. Rövare i skogen. Kor i havet och sillar på land. Majskolv. Krögare och rovdjur. Sidensvans och silkesmask. Orakel. Brunn och mögel. Svamp och stuvning. Allergi och plattfall. Madrass. Bok. Papper och syra. Fräta. Lunga och lever. Pastej och aladåb. 


Hej då. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards