Alla inlägg under september 2012

Av Frida - 9 september 2012 21:37

Hej hej.


Ritar ögon hela tiden men de får inget huvud. Stackare. Har så ont i halsen att jag inte vet vad jag ska göra av mig. Hu. Sjukdomar är så onödiga så det finns inte. Smärta överhuvudtaget är det värsta jag vet. Verkligen det värsta. Folk som säger att det är skönt nät något gör ont. Huu på er allihop. Igår var det i alla fall en toppen kväll med hallonsås och glass. Yums. Det var verkligen jättegott. Å yums mums. Konstigt när det är massor av folk på ica när det är nästan stängt. Ja. Idag har jag köpt en ny jacka för att den var fin. Himla fin. Örontröskel. De där Mc Donalds glasen ni vet. Jag har ett sånt och det är bara för att det står London 2012 på det. Whhihi. Skulle vilja sätta mig på ett tåg eller flyg bara för att se vad som händer. Ska sova för att halsen inte orkar vara uppe längre. Ojskipojski. Önskar ibland att jag var så pass hurtig av mig att jag kunde springa maraton. Tänk då hade man en anledning till att besöka massa städer lite då och då. Vad ska du dit att göra? Springa maraton! Fast maraton är nog inte ritkgit min grej. Ajaj kapten. Sweet. Na. Nu ska jag lägga mig, läsa en bok och drömma om en tekopp!


God nattis. 

Av Frida - 6 september 2012 20:31

Haai!


Nu är jag glad! Ska snart poppa lite popcorn så jag kan bli ännu gladare. Det enda som inte gör mig så himla glad just nu är att projektplanen ska vara inlämnad imon. Får skriva den senare. Vill inte mola ner men glädje nu med den. Inte för att den göra mig sur, depp eller något men riktigt sprudlande glad är det svårt att vara när man skriver skoluppgifter. Har varit en bra bara bra bra dag. Förutom kanske resultatet från gårdagens prov. Blev inte nöjd men det gick ju inte uselt heller. Läste just ut Den unge Werthers lidanden. Egentligen inte en så hemsk bok. Alltså innehållet är ju hemskt men den var inte hemskt dålig. Helt okej egentligen. Hade dock aldrig läst den om det inte var som uppgift i skolan. Världen är fantastik och det borde man njuta av så fort man har chansen. Kom inte och säg att det där var själviskt sagt du bor i Sverige blabla tänk på de fattiga. Visst tänker jag på de i andra länder men nu blev jag född i Sverige och då är det klart jag ska njuta av det. Kvällarna går alldeles för fort. Det kanske är bra på ett sätt men de hade gärna fått vara lite längre för mig. Handshake på er fina människor. Å alltså kom hit och var glad med mig för det smittar av sig! 

  

Something good can work - Two door Cinema club


Lysna så får ni lite av min glädje. 


Haiiidooo! 

Av Frida - 4 september 2012 22:04

Holi!


Sovmorgon imorgon. Det känns väldigt trevligt! Slutade lite tidigare i skolan idag också. Religionsläraren var visst inte där. Stackars liten då. Eller inte. Hehehe. Borde pluggat mer toleransteknik än jag gjort. Provet imorgon känns aningen luddigt. Är det något jag verkligen behöver så är det lite höstkläder! Har massor av kläder i garderoben. Varje morgon jag ska välja vad jag ska ha på mig står jag och tänker nej det där kan jag inte ha, det blir för kallt. Varför är skolan så förbaskat kylig! Ska strax lägga mig och läsa lite Goethe. Fantastiskt kul. Nej, kanske inte. Är så glad här i min lilla ensamhet! Musik fixar allt vet ni. Yaii. Glasögon! Det tycker jag är fint. Vill ha glasögon bara för att det är fint. To the basement peple. Varit sugen på allt och alla ikväll. Inte alla men allt. Tänkte ett tag ställa mig och göra lite pasta carbonara. Det vore riktigt gott just nu. 


Så här ser det ut när man bakat muffins med kalaspuffar. De blev fantastiska små konstverk. Om man inte vill ha kalaspuffar på sina muffins kan man ju göra dem som frukost eller bara för att de blev himla goda! Enkelt också. 


Haidå. 



Av Frida - 3 september 2012 20:50

Hejji hej!


När jag ligger sömnlös skulle jag kunna twittra hur mycket som helst men vill inte spamma sönder. Ta chansen det är inte säkert att den kommer igen. Måndag. Som i månen. Månen kan vara hur full som helst och ändå ha kontroll över sig själv. Beacon. Inte bacon. Åt ett helt paket bacon för mig själv för ett tag sedan och blev förvånad över mig själv. I vanliga fall äter jag kanske tre bacon inte mer. Muffinsarna jag gjorde igår blev väldigt jättegoda! Skulle ha dem som efterrätt om jag var med i halv åtta hos mig. Brukar går runt och tänka vad jag skulle ha som meny om jag var med i det programmet. Ops. Ord jag använder för mycket: ops. En hel del andra ord skulle nog passa där också. Smileysar jag skriver för ofta: :P. Gillar den lilla gubben. Den är inte alls så irriterande som vissa verkar tycka och chattar man på skype är den dessutom jättegullig. 


What you know - Two door cinema club


Min nya kärlek. Värt mer än en lyss det lovar jag. Monstret ta bort alla ord tog sig just in i min dator så ja tyvärr försvann en bit jag skrivit. 


Haidoo! 

Av Frida - 2 september 2012 21:25

Heii!


Det är inga problem att vissla så man får tinnitus eller vad tror ni? Har lärt mig vissla utåt efter ungefär 10 års tränande. Duktigt av mig. Är rastlös så jag inte vet vad jag ska skriva. Hade en fin kväll igår! Sooooork! Bakade idag. Kladdiga muffins med limetopping. De blev yumsiga. Imorgon är det måndag igen. Det är väl ganska bra det också. Lilio.


 

Bjuder på en bild. Hittade min gamla kock mössa. Hihi. Checkt! Hillihillii. Saknar något som inte ska saknas men det gör inget. 


Heiidå. 

Av Frida - 1 september 2012 00:06

Hej hej!


Är glad som en fågel, fredagsmysat med mig själv och katten. Sjuger högt fastän de andra i huset sover. De får skylla sig själva. Jag är 18 år och uttråkad av småstaden då blir det så. Vore det inte kul att liva upp den här tråkstaden med lite Ica maxi? Blev så sugen på att gå runt på Ica maxi idag. Det är så annorlunda mot Ica som finns här. Aja. Ser fram emot att röra mina fötter från det lilla till det större. Helgen är fylld av massa plugg men vad gör det när den är fylld av annat också? Ingenting! Igår var det åskoväder så jag låg här och tittade på blixtarna. Naturen är häftig det kan man faktiskt inte säga nej till. Lille kisse är åskrädd. Lite gulligt men stackars liten. Varit i Avesta idag. Hade en kort fjutt skoldag bara först. Körde till Avesta i spöregn. Föredrar att köra bil när det är torrt ute. Eller i alla fall inte regnar så mycket. Sov som en sten inatt. Jättelänge för att jag var värd det. Konstigt att man tydligen vänder på kudden i sömnen ibland. Det märker man bara om det är olika mönster på sidorna. Om ni förstår. Vänt kudden inatt också. Det är september nu! Vad fint. Det kanske låter hemskt men idag vill jag ha jul, snö och skidor! Ni vet man vill alltid ha det som inte är. Ibland är det tur att man har fem minuter med cykeln till skolan. Okej, jag brukar vara den som alltid är ute i god tid men inte imorse. Urgi hurghi på mig. 


Tänkt. Varför dricker man inte bara saft istället för läsk? Inga bubblor i saften som stecker en i mun,näsa,hals. Och en flaska saft räcker ju mycket längre än en flaska läsk. Ska borsta gaddarna nu och sen sova så jag är pigg imon idag. Hur man nu vill säga det. Målat tiger naglar. Grrr. 


Haidoo. 

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards