Alla inlägg den 25 februari 2014

Av Frida - 25 februari 2014 21:47

Hej hej.


Igår var en sådan där dag jag var i mig själv. Sådana dagar vill jag helst flytta in i twitter. Det är vackert där. Stället blir vad man gör det till och jag har lyckats skapa något fint. Önskar att jag kunde träffa vissa människor oftare och andra mer sällan. Ingen säger åt mig hur jag ska göra om jag inte ber om det. Ni vet säkert vilken fin känsla man får när man lyckas med något innan den som trodde hen var så duktig på det klarar det. Haha. 

Låt oss prata lite sport. Matteföreläsaren säger låt oss hela tiden. Tänk om man skulle protestera och inte låta oss någon gång. Sport i alla fall. OS tänkte jag mig. Sverige och hockey är ett bra exempel. Varför gnäller folk och tycker det är dåligt när Sverige får en silvermedalj? Det är väl jättebra? Förstår ni inte att det är världens bästa som tävlar mot varandra i OS? Då är väl en andra plats minst sagt bra. Gläds med dem i stället för att klaga. Får lite samma känsla med svenskarna som tävlar i slalom. En av tjejerna kom på femte plats, menar ni att det inte är bra? Där tävlar man ju även en och en så konkurensen om medaljerna må vara ännu större. Och tänk att det är världens bästa! Då är inte en femte plats dåligt! Kände att jag var tvungen att ventilera mig lite om det där. 


I söndags bakade jag. Det var längesedan och fantastiskt. Konditor kommer förbli mitt drömyrke även om jag utbildar mig till något annat. Gjorde kladdmuffins med vit choklad och limetopping. De blev goda. Har en hel hög här om någon känner för att komma och fika. 


 

Jättegott.


Vissa dagar går man runt och sjunger samma låt i huvudet hela dagen. För att man vill. Inte för att den har fastnat där. Den här låten var det igår.



God natt.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards