Alla inlägg den 11 juni 2011

Av Frida - 11 juni 2011 21:38

Hai!


Nu är det SOMMAR! Igår var det avslutning i skolan/kyrkan. Det i kyrkan var inte så fint tycker jag. Tycket inte låtarna som sjöngs var speiellt bra. Visst de som sjöng var duktiga men de det är inte det jag tycker är viktigt. Det måste vara bra låtar också. Min klass hade även fått sämsta platsen längst bak till höger på b-bänkarna. Jag tyckte istället att fika stunden med klassen före var trevligare. 


Nu har jag alltså gått ut mitt första år på gymnasiet. Det har varit ett bra år, ångrar mig inte en sekund att jag valde teknik. Hade turen att hamna i en snäll och trevlig klass. Lärarna har varit helt okej de med. Ska tilläggas också att jag aldrig har pluggat så mycket som under mitt första år på gymnasiet. Och det är inte slut mjed pluggandet än på ett tag det är ju ändå två år kvar! Ska bli galet kul att ta studenten om två år. Vill ni veta vad jag längtar mest till? Att åka såndär traktor vagn. Haha. 


Gårdagskvällen spenderade jag med lite vänner. Det var kul! Spelade kubb och tjejerna vann. Hihi. Passade även på att vara hos min kompisar när de inte var hemma. Kändes lite ruttet lär jag säga. 


Den här dagen idag lördag har jag också varit med vänner. Synd att det blev så hemskt väder första riktiga sommarlovs dagen. Ruskig åska och regn. Och en bedrövlig hetta. 


Jajaj. Vad ska jag göra i sommar då? Jobba tre veckor nu. Vara med vänner. Ha det bra. Vila. Sova. Sola. Bada. Skratta. Gråta. Nej skojja bara jag vill absolut inte gråta på sommarlovet! Så blir det Grekland första veckan i augusti. Läsa också inte glömma de. Grila. Jordgubbar. Glass. Moppe. Bil. Musik. 



 

Ingenting, ingenting alls.

Heirå!

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards