Alla inlägg den 3 juni 2011

Av Frida - 3 juni 2011 22:21

Hai.


Jag har lyckats med det jag skulle göra idag. Sola och bli lite brun på kroppen! Har endast latat mig idag också. Fortsatte att läsa den underliga boken. Nu har det kommit in ytterligare en person man får följa. Fast börjar faktiskt få ihop ett samband mellan de olika personerna också Bra de. Har lagat mat idag också. Det blev gott och jag åt alldeles för mycket. Magen höll på att bokstavligen talat sprängas. 


När man heter Frida och upptäcker att Paramore har släppt en ny singel blir man ganska glader kan jag tala om. Just en sådan upptäckt skedde nyss. Vet inte ritkigt vad jag ska tycka om låten än men än så länge är det bara positivt. 



Monster - Paramore


Hairå!

Av Frida - 3 juni 2011 11:40

Hei.


Igår hade jag ul kväll med NVTE tjejerna. Grillade en jädra köttbit för första gången i mitt liv. Haha. Här hemma brukar alltid pappa sköta girllen men nu kan jag minsann också grilla. 


Idag är det UNDERBART ute! Ska gå ut och sätta mig i solen snart för jag vill att min kropp ska bli brun. Haha, det där lät ganska sjukt men så är det. Har förresten hunnit med att städa mitt rum idag också och är grymt sugen på popcorn. Rummet var sunkigt! Hade inte städat på ett bra tag men nu är det fint igen. 


VARNING! Tror kanske jag spoilar (avslöjar) lite saker om en bok här så läs inte vidare om du tycker det förstör för dig. Jag hatar själv när folk spoilar saker så vet hur det känns. 


Läser en så underlig bok nu igen. Underlig menas med att jag harläst cirka 100 sidor och förstår fortfarande inte vad det handlar om. Jo, jag vet att ämnet är typ mobbing. Det kan jag urskilja ur texten på baksidan. Men det är massa personer med (en heter HansPeter, ungefäör som BarbaraAnn i den förra underliga boken (samma författare)) och det hoppar mellan dem hela tiden, jag får det inte att hänga ihop och sånt tycker jag är störande. Okej, om det är en parallel berättelse med huvudhistorien som senare går ihop. Det gillar jag men inte när det är massa personer och man inte fattar någontign. Det ärnågon som heter Justine (underligt namn det också) som verkar sjuk i hjärnan. Justine har för sex årsedan mördat sin mobbare Berit. Sen har vi också Jill som var Berits bästavän och också mobbade Justin som barn. Jill verkar nu på något vis ta hand om Berits man Tor. De verkar inte veta att Berit är död utan tror att hon bara är försvunnen. En annan person i boken är som sagt HansPeter. HansPeter jobbar på ett hotell och verkar ha någon salgs relation med Justine. Har jag förstått rätt verkar det dessutom som att hotellets ägare måst sälja hotellet för att få pengar till en operation. På hotellet jobbar även städerskan Adriane. Adriane har en blind dotter med sin man och jag förstår absolut inte varför hon är med i boken. Ibland får man följa Adriane själv och det känns bara konstigt. Aja, kanske jag får svar på mina frågor senare för jag ska absolut fortsätta läsa noken som för övrigt heter Skuggan i vattnet. Står på baksidan att det är fortsättningen på en annan bok så kanske jag skulle läst den först. Haha. 


Nu ska jag gå ut och sooola!


Heirå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards