Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Frida - 6 juni 2011 21:00

Hai.


Har inte skrivit här på ett tag känner jag. Igår var jag med Louise. Vi satt vid sjön och solade och badade fötterna. Ganska skönt i vattnet efter en stund men ändå kallt. Jag väntar nog ett tag innan jag badar hela kroppen. Vet att jag är lite av en badkruka men äh vad gör det? 


Hjäälp mig det är en geting här inne! Igår kväll var jag med Rasmus och Louise. Vi tittade film och käka popcorn. Mjums. Trevligt. Alltså vad folk förändras egentligen. Hela tiden. Kan säga att jag själv också ändrat mig en hel del sedan jag började gymnasiet. Det kanske inte märks utanpå men jag kan känna på insidan. Det kan inte du, hahah. 


Idag har jag också varit med R&L. Blev lappens glass! Mums, mums. Jag lyckas alltid pröva någon ny smak som inte är god. Dagens ikke goda hette saffran, pröva inte! Smakade typ ingenting bara lite grann om man verkligen kände efter. Så ska inte en god glass vara. Mm jordgubbar med glass. 


Övningskörde idag också. Gick bra men lär säga att det är rätt svårt att backa. Men det ska vi träna upp oss på så att det blir enkelt! Annarshar jag inte gjort så mycket idag. Spelat kort men det gör jag typ varje dag. Det är roligt med kortspel. Hihih. Fick vinna mas en gång idag också. Mas och Las uti helsike drog. Mas han tog en spade, Las han tog en plog. Det ni. Hahha. Mormor historia från förr i tiden. Mas är ett kortspel som mamma vinner 99 gånger av 100. Orättvist fast jag vinner visserligen Whist nästan varje gång. Jämnar ut sig i längden. 


Getingen är kvar och det är sommar. Fattar inte vad jag ska till skolan och göra imon. Det kommer inte bli något vettigt gjort kan jag lova. Ingen kommer orka göra något heller så vad gör det? Ingenting. Asså fyyy imon är det färsbiff i matsalen och den är jag rädd för. Haha. Kanske inte dirket rädd men den ser läskig ut i alla fall. 


Som en mygga under huden.


Heirå!























Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards