Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Frida - 9 juni 2011 21:39

Haii!


Lalalala. Sitter och lyssnar på gammal härlig sommarmusik man glad av! Älskar gamla sommarlåtar som typ Som sommaren. Kommer ni ihåg den? Hahah. Å kommer ni ihåg Hej hej sommar? Älskade verkligen det programmet när jag var mindre. Med Nic Schröder haha. Han var så där kul som Ika i rutan är. Morden i midsommar och Para dig boy. Hahah är det någon mer än jag som minns det från Hej hej sommar typ 2006? Härliga minnen. Å älskade även serierna som varpå engelska. Såg förresten om dem på youtube för några veckor sen. Nostalgi i mitt hjärta. Hittade Parallax med svensk översättning till och med fast tror att jag nästan är den enda som minns den serien. Och Flyg 29 saknas. Kommer ihåg när jag och en kompis gick runt och ver helt kära i den serien en sommar. Minnen, minnen. 


Nog om sommarminnen för nu är det sommar 2011! Såg en film i skolan idag som faktikst var bra. Som ni kanske har förstått är det inte jätteofta jag tycker att filmer faktiskt är bra. Speciellt inte om deinte är svenska. Men den här var bra och hette A beautiful mind om jag minns rätt. Handlade om en kille som var extremt snillig på matte. Mer tänker jag inte avslöja för då tror jag att jag förstör hela filmen för de som inte sett. 


Städade ur skåpet i skolan idag också. Väskan blev så tung så jag knappt orakde bära den. Tur att jag hade cykeln! Förresten är det inte väldigt onödigt att man måste byta skåp mellan åren? Det är ju massa böcker man behöver nästa termin också. I alla fall är det så för mig. Har en hel hög här nu med saker som ska tillbaks i höst tillexempel kemiboken, fysikboken och idrottsboken. Har gjort lite andra saker idag också men vad tänker jag inte berätta för er! Hihi.


Hairå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards