Alla inlägg under juni 2010

Av Frida - 19 juni 2010 23:01

Hai.


Inatt har jag tältat med några kompisar. Det var jättekul fast jag sov nästan inte någonting så nu är jag jätte trött och ska gå och lägga mig i min sköna mjuka gosiga säng.


God natt.


Av Frida - 17 juni 2010 22:15

Haj.


Idag har jag fortsatt att måle staketet. Jag är förbi postlådorna nu och har ko9mmit halvvägs på första sidan. Tråkigt men fint blir det. Det var jättevarmt att sitta ute i solen så när jag var klar var jag helt utpumpad och trött och la mig en stund i altansoffan och läste lite. Trevligt. Sen åt jag köttbullar med potatismos, inte direkt min favorit mat me det går väl ner i alla fall.


Sen på kvällen åkte jag moppe med några kompisar. Vi åt glass och hade trevligt.


Nu sitter jag här, skriver och lyssnar på Hugger i sten med Lars Winnerbäck. Riktigt trevlig låt faktiskt.


Hajrå.

Av Frida - 16 juni 2010 20:54

Hajhå!


Idag har jag målat igen. Det är inte så kul men med lite bra musik i öronen så blir det i alla fall lite roligare. Jag har nästan kommit ända bort till postlådorna nu. Hahah bara en jättelång bit kvar och sen hela andra sidan också. Och idag satt jag inne i8 busken och målade och när jag äntligen hade kommit ut i solen kommer pappa och säger att det räcker för idag. Aja hoppas på bra väder imon också så får jag ju vara i solen då.


Klippt gräset har jag också gjort idag. Jag har sånna hörselskydd med radio när jag klipper gräset så när jag hitta en kanal med värsta jättebra mottagning så är det nå jädra rockklassiker. Visst jag gillar ju rock men inte direkt rockklassiker. Men i alla fall bara det är musik så går det bra.


Sen har jag vart med några kompisar, åkte lite moppe med dem, sen börja vi spela monopol men jag blev typ hyper så vi slutade ganska snart med det. När jag skulle ställa in moppen höll jag på att bli helt uppäten av myggen. Jag fick lov att hoppa runt som en knäppis när jag skulle försöka låsa moppen och sen snabbt igen med moppen låsa och springa in. Det är inte klokt vad mycket mygg det är.


Hajrå!

Av Frida - 15 juni 2010 23:20

Hei!


Idag har jag börjat med mitt sommarjobb. Jobbet är att måla staketet åt pappa. Jag satt typ i två timmar och målade idag men kom ändå bara en pytte bit och det är tråkigt. Men ändå det är roligt att tjäna lite pengar.


Sen har jag åkt massa moppe med några kompisar idag. Jag älskar verkligen varma sommar kvällen med moppen. Det är baland det bästa som finns. Hahah vi var upp i fågeltornet också. Helt galet och senare var vi upp i hopptornet vid en sjö. Ritkgit högt, jag skulle aldrig våga hoppa därifrån. Det var rätt kallt att åka till en början men sen klarnade det upp till kvällen och imon hoppas jag att det blir fint väder så jag slipper sitta och frysa när jag ska måla.


Hej då och god natt!

Av Frida - 14 juni 2010 22:49

Haj hå.


Idag har det varit sån trök dag. Har lagt ihop mitt 500 bitars pussel föreställande ''vilda djur i Sverige''. Jag vet det är ett konstigt intresse jag har men det är faktsikt jättekul att pussla. Så har jag väl läst lite bok idag också. Vändpunkten, helt okej bok att fördriva tiden med. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. En seg deg dag helt enkelt men imon då ska jag måla staketet så jag tjänar lite pengar.


Hej så länge.

Av Frida - 13 juni 2010 20:58

Haj!


Nu är det äntligen sommarlov. I fredags var det avslutning. Först i kyrkan sen ner i matsalen och äta ''middag'' som bestod av nån sunkig potatissallad, vanlig sallad och skinka. Inte jättegott men gick väl att äta i alla fall. Sen på kvällen var det fest hos Richard som var skit kul verkligen. Så nu har jag slutat nian och det blir aldrig mer grundskolan, vasa eller nio A. Men till hösten blir det teknik som också ska bli kul.


Igår var det helregn hela dagen, ingen fin start på sommarlovet precis så jag satt inne hela dagen. Såg en jättebra film, Låt den rätte komma in.

 

Idag har jag åkt moppe med två kompisar. Roligt som vanligt.


Och om två veckor åker jag till Kreta!


Hejrå

Av Frida - 1 juni 2010 20:55

Hej.


Nu är det sommar på riktigt! Det gillar vi. Och bara en vecka kvar i skolan. Den här dagen har varit jätte bra. Turen har varit på min sida idag. Och vackrare väder kan man inte tänka sig.

Hejrå.

Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards