Alla inlägg den 15 mars 2014

Av Frida - 15 mars 2014 23:12

Hejli!


Trvis fint här i mitt lilla korridorrum på 20 kvadratmeter. Varför kommer det upp reklam på norska på sidan? Möjligt att den är på danska också. Idag har jag bara pluggat, pluggat lite till och pluggat. Det är tenta-p mina vänner. Det bra med tenta-p är att man kan få sovmorgon varje morgon om man vill. Det vill ju jag såklart. Även om mina sovmorgonar nuförtiden inte alls är lika långa som förr. Förr var sovmorgon halv elva. Nu är sovmorgon nio. Jag gillar att gå upp nio. Dagen blir lite längre då och det känns som man får mycket mer gjort. Härligt! 

När ens gamla skola brinner ner, då känns det som att barndomen brinner upp. Igår brann mina barndomsminnen upp och jag fick ont i hjärtat. Förstår ni hur mycket minnen jag har ifrån den platsen. Jag och pappa var och tittade på den skolan i somras och jag fick väldiga nostalgikänslor. Kommer aldrig kunna göra det igen. Hade mina fyrklöver-örhängen igår. Ett undantags fall ifrån tentadagar. På måndag är det dags att ha dem igen. I sitt rätt syfte. Ge mig lite tur på tentan. Vissa har ju sådana där saker för sig att de till exempel alltid sitter på samma plats i tentasalen. Jag har samma örhängen på varje tenta. 

Jag gjorde ett litet videoklipp till er. Så här kan det se ut om man bor i studentkorridor. 

'
 Försökte prata med en utbytesstudent som bor här. Från Singapore. Tyvärr, det var omöjligt att förstå vad hon sa. Engelska med någon asiatiskaccent var inte min grej. Kan dock prata med den franska tjejen som bor här. Det är roligt! Nu ska jag kanske sova. Såg en film för ovanlgihetens skull. Fritt internet i fiber hastighet. Riktigt trevligt faktiskt efter att ha levt med mobilt bredband några månader. Inte för att hastigheten var något problem i det heller men. 

 

God natt! 


Presentation


Kemist eller ingenjör. Högkänslig. Dagdrömmer om katter, cupcakes, kakor, böcker, andra länder. Läs om du vill men bloggen är mest för att skapa tydligare minnen.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards